Şimdi Ara

İş Bankası İnternet Şubesi Kullananlara FİLBOX 50 TL indirim ve 3 Ay ekstra abonelik... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
8
Favori
14.693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana bir adet kod verebilene çok teşekkür ederim.
  • azomania kullanıcısına yanıt
    Hizmet bedeli 8.25 TL / ay, ayrıca modül için 50 TL ödüyorsunuz. Uydu alıcı almak isterseniz de 150 TL ödüyorsunuz ve ikisinin de mülkiyeti size ait oluyor, diğer yenilemede yalnızca hizmet bedeli ödüyorsunuz.
  • 1 kod bana lazım arkadaşlar verebilecek olan var m

edit; arkadaşlar kod veren bir arkadaş oldu sağolsun ama iş bankası kredi kartı yoksa ödeme almıyor kod isteyenlerin bilgisi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirlim21 -- 27 Temmuz 2015; 18:05:32 >
  • Arkadaşlar bu modül, biss key çözüyor mu?
  • Verdikleri uydu cihazı nasıl iyimi üyelik sonunda işimize yarar mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslun

isteyene maximum kartımla aynı fiyattan yardımcı olabilirim

Forumdan bir arkadaşa yardımcı oldum, bir kişiye daha aynı fiyattan (99 TL) alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Verdikleri uydu cihazı nasıl iyimi üyelik sonunda işimize yarar mı.

Modüllerin öyle bir özelliği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilok

quote:

Arkadaş ne sormuş siz ne cevap yazmışsınız Kampanya kapsamında hem uydu cihazı hemde modül var.
  • Bende kod var ancak iş bankası kredi kartı yok, yardımcı olabilecek bir hayır sever var mı? Anında 99 TL'si hesabında olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: englishmuallim

Bugun tele alisveris seklinde reklamini gordum koda filan gerek olmadan 200 tl ye satiyorlar zaten m.hizmetlerini arayip alsin almak isteyen

Vestel mağzalarda var 150tl hatta yine 3 ay hediye
  • quote:

Orijinalden alıntı: hera09

quote:

Orijinalden alıntı: kizilok

quote:

Arkadaş ne sormuş siz ne cevap yazmışsınız Kampanya kapsamında hem uydu cihazı hemde modül var.

Yanlış alıntı yapmışım yukarda bir arkadaş modüller biss şifre çözüyormu diye sormuştu ona hitaben yazmıştım :)

• uydu alıcısı konusunda fikri olan yok mudur?
    video kaydı, mkv oynatma, yayını durdurup sonra devam ettirme, biss şifresi çözme gibi artık standart hale gelmiş özellikleri var mıdır?
    görüntü kalitesi ve kanal geçiş hızı nasıldır?
    markası modeli var mıdır?
  • Hangi kargo firmasıyla gönderiyorlar modülü bilen var mı?

• Tivibu Uydu platformunda 3 sinema kanalı ve 1 belgesel kanalını 24 ay taahhüt ile aylık 19 liraya satıyor. Digiturk tivibuyu 2'ye katlıyor fiyat konusunda. Dsmartta filbox'a göre pahalı ve sinema kanalları çok kalitesiz acayip kötü. Filbox hem ucuz hem kaliteli içerik sunuyor. Kaçırılmayacak fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercatal

Hangi kargo firmasıyla gönderiyorlar modülü bilen var mı?

Aras kargo ile gonderiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: faya85

quote:

Bugun tele alisveris seklinde reklamini gordum koda filan gerek olmadan 200 tl ye satiyorlar zaten m.hizmetlerini arayip alsin almak isteyen

Vestel mağzalarda var 150tl hatta yine 3 ay hediye

99 tl 15 aylik ucret haric halidir 150 tl muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

uydu alıcısı konusunda fikri olan yok mudur?
    video kaydı, mkv oynatma, yayını durdurup sonra devam ettirme, biss şifresi çözme gibi artık standart hale gelmiş özellikleri var mıdır?

Video kaydi var yayini durdurma ileri alma geri alma var mkv dedigin nedir onu ve biss olayini ben de bilmiyorum. 3-4 gundur kullaniyorum goruntu kalitesi ve kanal gecisleri guzel ben memnunum

• 1 adet kod verebilirim.
    Ilk pm atana verecegim. Lutfen ihtiyacı olan kullanacak arkadaslar mesaj gondersin.

• englishmuallim kullanıcısına yanıt
    Hayır Kardeşim direk Dvd kutusu gibi bişeyle veriyorlar Üzerinde 12 ay yazıyor ama Telefonla aktivasyonda 15 ay olacakmış

Dip not: Merakdan baktım almadım bi alasım var bi almayasım bU TİP PLATFORMLARI Tv listesini düzenleyemediğim için sevmiyorum alışkanlık diyelim Ayrıca alacak Olsam

İşbankası Kampanyasıyla alırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

uydu alıcısı konusunda fikri olan yok mudur?

Video kaydi var yayini durdurma ileri alma geri alma var mkv dedigin nedir onu ve biss olayini ben de bilmiyorum. 3-4 gundur kullaniyorum goruntu kalitesi ve kanal gecisleri guzel ben memnunum

mkv: mpeg givi bir video formatı. yani bluray lerin küçültülmüş byutları. genelde internette filmler mkv formatında verilir.
    yani demek istediğim harici harddiski bağlayıp film izleyebiliyor muyuz? yine harici diski takıp kayıt alabiliyor muyuz...
    biss şifresi ise, maç yayınlarında sıkça gözlenir. kanal bir anda şifreli kanal olur ve maç yayını kesilir. otomatik şifre çözen uydu alıcılard abu durum yaşanmaz.

bilgilendirirsen memnun olurum dostum.
    bir de markası modeli var mı cihazın kenarında kıyısında. bir de mümkünse bir resim çekebilir misin?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.