Şimdi Ara

İş Bankası İnternet Şubesi Kullananlara FİLBOX 50 TL indirim ve 3 Ay ekstra abonelik... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
8
Favori
14.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sinema ve belgesel isteyenler alabilir. kanal sayısı çok değil zaten.
  • iç kurulum size ait diyor cihaz ve hdm kablo veriliyor mu yoksa onlar ayrıca mı alınıyor.
  • Mh ile görüştüm 200 tl ye cihaz ve 15 ay kanallar veriliyor.cihazınız vars 99 tl ye cam veriyor.acaba verilen cihaz 100 tl eder mi.lg 42lb580 ile kullanıcam.gerci daha tv de almadım.ama araştırıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modul veriyor. Uydu alici ve modul alicida kaliyormus. Uydu alici normal kanallari gosteriyor.

• kod istiyen varsa yardımcı olabilirim
  • ben kullanmayacağım isteyene kod verebilirim arkadaşlar
  • 15 ay sonunda cihaz bizde mi kaliyor ?
  • tivibu bile daha iyi bundan, fiyatı fazla ama daha iyi olduğu kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

tivibu bile daha iyi bundan, fiyatı fazla ama daha iyi olduğu kesin

Üstadım haklı olabilirsin ama Filbox'ta aktivasyon bedeli yok, kurulum hizmet bedeli yok, ayağa pranga gibi vurulan 24 aylık taahhüt yok. Hatta cihazından modülünü çıkart, misafire gittiğin yerdeki arkadaşında modül girişi olan bir uydu cihazı veya dahili uydusu olan led tv varsa tak orada izle. Bence bu özgürlük. Ayrıca belgesel olarak Filbox daha zengin, tivibu yu ayakta tutan belgesel kanalı bence BBC Earth HD. Bu kanalda belgesel kanalı olarak mükemmel o da ayrı bir mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hera09 -- 18 Temmuz 2015; 0:44:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fertile

ben kullanmayacağım isteyene kod verebilirim arkadaşlar

Vermediysen alabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hera09

quote:

Üstadım haklı olabilirsin ama Filbox'ta aktivasyon bedeli yok, kurulum hizmet bedeli yok, ayağa pranga gibi vurulan 24 aylık taahhüt yok. Hatta cihazından modülünü çıkart, misafire gittiğin yerdeki arkadaşında modül girişi olan bir uydu cihazı veya dahili uydusu olan led tv varsa tak orada izle. Bence bu özgürlük. Ayrıca belgesel olarak Filbox daha zengin, tivibu yu ayakta tutan belgesel kanalı bence BBC Earth HD. Bu kanalda belgesel kanalı olarak mükemmel o da ayrı bir mevzu.

Bana göre burda 100 lira verip almaya değecek kanal yok. Sinema kanalları tamamen çöp. Bunlar dsmartta da vardı bi ara oturup izlenecek doğru düzgün yapım ayda yılda çok nadir denk gelir. Animal planette keza öyle. Kedi, köpek ve türevi belgeselleri sürekli dönüp durur.

Bir tek discovery izlemeye değebilir. Belki sporun her dalı ile ilgilenen bireyseniz eurosport işinize yarayabilir. Viasat kanallarını pek bilmiyorum onu es geçtim. Tabi bu benim görüşüm başkası para vermeye değer bulabilir o da ayrı.

• Hd uydu alici alsam ben ve cam modul siparis etsem cam modulun uygunlugunu nasil anlayacagim alacagim hd uydu alicida ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

quote:

Orijinalden alıntı: hera09

quote:

Bana göre burda 100 lira verip almaya değecek kanal yok. Sinema kanalları tamamen çöp. Bunlar dsmartta da vardı bi ara oturup izlenecek doğru düzgün yapım ayda yılda çok nadir denk gelir. Animal planette keza öyle. Kedi, köpek ve türevi belgeselleri sürekli dönüp durur.

Bir tek discovery izlemeye değebilir. Belki sporun her dalı ile ilgilenen bireyseniz eurosport işinize yarayabilir. Viasat kanallarını pek bilmiyorum onu es geçtim. Tabi bu benim görüşüm başkası para vermeye değer bulabilir o da ayrı.

Viasat kanalları mükemmeldir. Sırf viasat, Discovery ve Eurosport için bile almaya değer yanında Sinematv kanalları, Dizi TV ve diğerleride bonus. Ayrıca sinematv kanalları Digiturk'ün yayınladığı filmleri digiturkten 1 sene sonra yayınlıyor (20 century fox ve paramount viacom filmlerini). + Universal ve MGM filmlerinide veriyor. Dsmartta eskiden yayın yaparken nasıldı bilmemde şuan gayet iyi. Kesinlikle çöp möp değil Sinematv kanalları asıl çöp olan Dsmartın moviesmart film kanalları bence. Sony'den başka film gösterdiği yok 10 film kanalı var 10'unda da Dram filmi yayınlıyor sık sık. Tekrar yayınları ve filmde 2 kere uzunca reklama girmeside iyice negatif puan. Filbox'ta, Dsmart Film paketide kullanıyorum geçmişte Digiturk kullandım. En iyi Digiturk Moviemax sonra Sinematv en son Dsmart.

Edit:
    Şimdi açtım baktım geçen sene Sinematv'de izlediğim Korkunç bir film 5'i Dsmart'ın ilk gösterim en güncel filmleri yayınladığı Moviesmart premium HD veriyor şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 18 Temmuz 2015; 1:59:40 >

• 99/15: 6,5 tl. Ayda 6,5 tl ye gelen bi paket nasıl değmez diyorsunuz enterasan.

• Kod isteyen varsa pm atabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 ay uzun bu süre içinde ne kanallar gelecek sizde izlemek isteyeceksiniz ekstra para isteyecek aynı ttnetin sözde bedava internet kampanyası gibi 4 gb kota yetmiyecek bir üst paket satın almak isteyeceksiniz...

• Kodumu aldım Cam modül almayı düşünüyorum fakat sinyal sorunundan bahsetmişler diğer başlıklarda Çok sıkıntı çekenler var Araştırmayı unutmayın
  • ozay06 kullanıcısına yanıt
    Next 18500 CIS HD PLUS cihazım var ve benim Filbox kartı gelinceye kadar arkadaşın Filbox modülünü kullanıyorum. Sinyal kalitesi %75-80 arası, hiç takılma yok. Bahsettiğiniz durum çanak veya lnb ayarı yada uydu cihazının yazılımı ile de alakalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hera09 -- 18 Temmuz 2015; 11:02:39 >
  • beyler 2 sorum var

1- 47lb652 lg tv var o modül buna takılıyor mu?

2-asıl vadettiği kanalların hiçbirisi hd değil mi?
  • Alan arkadaşlar, kargo maili geldi mi size de bugün Aras'tan?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.