< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 1 Aralık 2020; 0:14:35 > |
Bildirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 1 Aralık 2020; 0:14:35 > |
|
100 125 150 derken 175 oldu birde ikinciye oldu. Olduda bitti maşallah
|
|
beklemede olan 100 lerce pyc ci gibi o anı bekliyoruz maxiparadan yatmanın korkusu sirayet etmiş durumda oysa ki sayacı çatır çatır işledik , korkmayın değerli kardeşlerim |
|
yatmış işte daha neyi ifşa etmeye çalışıyorsunuz,, öbür kart patladı, öbür ay buda önlem alır aynen devam edin,, yardımcı oluyorum desen bilmeyene özelden yaz soran olursa,,,
|
|
|
Teşekkürler. |
|
“If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas.”
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoĞu_KaN -- 1 Aralık 2020; 0:20:13 > |
|
|
|
|
|
|
😍😍😍😍 |
|
|
Is bankasının Mavi arkaplan li olan kampanyalarini seviyorum ise yarıyor :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
|
|
birde şikayet ediyorlar sanki alışveriş yapıyorsunuz |
|
|