Şimdi Ara

iş arkadaşım ve başımdan geçen olay (ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba . özel bir şirkette çalışmaktayım. evliyim,, işyerinde oda arkadaşım bir bayan. aynı odada bulundugumuz için samimiyetimiz var ister istemez. yıllardır tanışıyoruz.
    herneyse , çıkışı kapının önünde bişeyler konuşuyorduk. işle ilgili. sonra ayrıldık arabama bindim tam çalıştırmak üzereyken yanıma birisi bindi hiç tanımadığım . boğazıma bıçak dayadı ve C****'dan uzak durucaksın dedi. bende o benim arkadaşım dedim . anlamam ben arkadaş falan istemiyorum seni onun yanında görmek dedi ve indi. ertesi gün C**** hanıma sevgilisi olup olmadıgını sordum var dedi bende sanırım bizi yanlış anladı kapının önünde dedim , bana bıcak cekti aracımda dedim. tam biz konusurken o adam geldi ve C***** hanımı öptükten sonra yinemi sen l** ? dedi C**** hanım araya girdi o benim arkadasım dedi sevgiliside (sonradan ögrendim sevgilisiymiş) anlamam senden uzak dursun dün uyardım ama dinlememiş dedi.
    C**** hanım ise o evli a**** mısın sen dedi tokatı bastı sen benim hakkımda nasıl baska seyler düşünürsün falan diye adama tokatları saydırmaya basladı , bide bıcak cektin evli cocukları olan bi adama d**** git buradan dedi ve yine benden birsürü özür diledi.

dedim ki kendi kendime , insanlar ne tuhaf. arkadaşız yahu alt tarafı , sohbet ediyoruz değil mi , niye başkaları başka şeyler düşünerek erkekle kız bir aradaysa hemen rencide etmeliyim veya hemen yargılamalıyım gibi düşünceye kapılıyorlar ?
    arkadaşlık öldü mü ? ne yani ben iş arkadasımla sohbet edemez miyim ?

ciddi ve başımdan geçen bir olaydır. yaşım 33 , C**** hanımın ise 24.

• abi o değil de o adam peşini bırakmaz ben sana söyliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

merhaba . özel bir şirkette çalışmaktayım. evliyim,, işyerinde oda arkadaşım bir bayan. aynı odada bulundugumuz için samimiyetimiz var ister istemez. yıllardır tanışıyoruz.
    herneyse , iş çıkışı kapının önünde bişeyler konuşuyorduk. işle ilgili. sonra ayrıldık arabama bindim tam çalıştırmak üzereyken yanıma birisi bindi hiç tanımadığım . boğazıma bıçak dayadı ve C****'dan uzak durucaksın dedi. bende o benim arkadaşım dedim . anlamam ben arkadaş falan istemiyorum seni onun yanında görmek dedi ve indi. ertesi gün C**** hanıma sevgilisi olup olmadıgını sordum var dedi bende sanırım bizi yanlış anladı kapının önünde dedim , bana bıcak cekti aracımda dedim. tam biz konusurken o adam geldi ve C***** hanımı öptükten sonra yinemi sen l** ? dedi C**** hanım araya girdi o benim arkadasım dedi sevgiliside (sonradan ögrendim sevgilisiymiş) anlamam senden uzak dursun dün uyardım ama dinlememiş dedi.
    C**** hanım ise o evli a**** mısın sen dedi tokatı bastı sen benim hakkımda nasıl baska seyler düşünürsün falan diye adama tokatları saydırmaya basladı , bide bıcak cektin evli cocukları olan bi adama d**** git buradan dedi ve yine benden birsürü özür diledi.

dedim ki kendi kendime , insanlar ne tuhaf. arkadaşız yahu alt tarafı , sohbet ediyoruz değil mi , niye başkaları başka şeyler düşünerek erkekle kız bir aradaysa hemen rencide etmeliyim veya hemen yargılamalıyım gibi düşünceye kapılıyorlar ?
    arkadaşlık öldü mü ? ne yani ben iş arkadasımla sohbet edemez miyim ?

ciddi ve başımdan geçen bir olaydır. yaşım 33 , C**** hanımın ise 24.

İnsanlık diye birsey kalmamıs hocam bu devirde kadınlarla arkadas oldunmu gerisinide düsünmen gerekiyo.

• Başın büyük belada. Dikkattli olmalısın
  • Arkadaşını tebrik ediyorum. Sevgilisini kınıyorum. Senide savaşa davet etmek isterdim fakat kınadık daha ötesimi var.
  • İnsanlar zıvanadan çıktı,sıcak başlarına vurdu diyeceğim ama ...
  • o arkadaşının o barzoyla takılması ayrı bir hata.umarım bir daha musallat olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • csb
  • hocam konu yalandır diye okudum sonra nicki gördüm tanıdım. geçmiş olsun. insanlar böyle ne yazıkki.sen tedbirli ol yinede. baktın olmuyor bakmayacaksın. adama gireceksin.arabada sopa biber gazı falan vardır inşallah.
    inşallah kullanmak zorunda kalmazsın
    ama tahmin etmiyorum kız demiştir adama bi daha o adama bulaşma diye. en azından bi daha tekrarlarsa kızı tamamen kaybedecegini bildigi için yanaşmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 28 Haziran 2012; 0:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

o arkadaşının o barzoyla takılması ayrı bir hata.umarım bir daha musallat olmaz.

Dh premium yazmayı unutmuşsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su siralar Bir bicakta siz tasiyin bence ne olur ne olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar neden başın belada dediniz anlamadım açıkcası.

bana bişey mi yapacak ? bıçakla benimi öldürecek ?

yapmayın Allah aşkına , iş arkadaşım olan bayanada söyledim bana karşı bir tek yanlışı bile olursa polise gideceğim dedim ve bunu o adamda duydu. hiç korkmuyorum ayrıcada ne yapabilir ki ?
  • bicagi cektigi anda sen onu provake edecektin erkeksen sapla diyecektin bakalim ne yapacakti öyle erkekleri cok iyi bilirim bi b.. yapamazlar cesaretsizdirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xcat

quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

o arkadaşının o barzoyla takılması ayrı bir hata.umarım bir daha musallat olmaz.

Dh premium yazmayı unutmuşsun

• ülkemizde bunlar çok yaşanan şeyler abicim insanımız bozuk, geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 28 Haziran 2012; 0:37:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

bicagi cektigi anda sen onu provake edecektin erkeksen sapla diyecektin bakalim ne yapacakti öyle erkekleri cok iyi bilirim bi b.. yapamazlar cesaretsizdirler..

yok abi ya bu tür insanları dikkate almaya bile değmez ki . zaten ben söyledim onada o kızada polise giderim bundan sonra diye.
  • Abi sen yanında biber gazı falan taşı.Ne olur ne olmaz.
  • Şöyle insanlardan nefret ediyorum ya, sorsan namus bekçileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

ülkemizde bunlar çok yaşanan şeyler abicim insanımız bozuk, geçmiş olsun.

sağolasın duygusal adam , mesajını görmek güzel
  • Abicim iş yerinde kamera felan yokmu ? görüntüleri al polise git. Adamla muhattap olma daha fazla..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.