Bildirim
iş adamı olacam
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eğer ciddi olarak yazdıysan başarılar
ama
dalga amaçlı yazdıysan allah belanı versin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fk_entertainment -- 10 Ağustos 2010; 18:46:27 > -
yemin billah kuran üstüne elimi basarım ki gerçek geleceğimin planı budur.hayat felsefeme göre maaşla çalışıp başkasını zengin edemem ve ticari zekam çok yüksektir herkeste söyler bunu -
quote:
Orijinalden alıntı: nikneym
yemin billah kuran üstüne elimi basarım ki gerçek geleceğimin planı budur.hayat felsefeme göre maaşla çalışıp başkasını zengin edemem ve ticari zekam çok yüksektir herkeste söyler bunu
yolun açık olsun başarılar -
ticari zekan çok yüksek ve sonax uygulamayı düşünüyorsun
sana tavsiyem okuduğun bölüm her neyse iyi oku iyi araştır kendini geliştir sonra alanınla ilgili bir işe gir çalışma alanlanında 1-2 sene deneyiminle madem ticari zekan var pazarlanabilir bir açık bir boşluk bulursun sonra biriktirdiğin parayla o işi yap -
yok ben araba hastasıyım arabalarla iç içe olmak isterim .hem o iş müşteri memnuniyeti işidir 1 müşteri kaybedersen 10 müsteri kaybetmiş olursun 1 müşteri kazanırsan memnun edersen 100 müşteeri kazanırsın -
Karar Verdim Ben Büyünce İş adamı oluçam !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 10 Ağustos 2010; 18:57:08 > -
İlk dalga geçtiğini sandım sonra mesajını gördüm başarılar -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X