Şimdi Ara

İrritabl Barsak Sendromu ( Hassas Barsak , İbs , Spastik Kolon ) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.589
Cevap
211
Favori
2.034.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam hemen hemen sizinle aynı tarihlerde bu hastalık teşhisi ve o meşhur ilaçlarla tanışmışız :)

bana ayrıca bir şurup ve mide asitini azaltıcı ilaç vermişti ve ilk kullandığım zamanlar çok rahatlamıştım ama dediğiniz gibi şimdilerde hiç iyi değilim

verilen şurubu ve ilacı 1 yıl kullanmam gerektiği söylendi ama o rezil şuruba ben ancak 3 ay dayanabildim ve doktora siz 1 ay her gün 5 defa için ben ömür boyu içeceğime söz veriyorum dediğimde güldü ve doğru söylüyorsun içimi biraz zor dedi ve şurubu içmeye son verdim

ayrıca her 15 günde 1 kontrole geleceksin dedi ama özel hastane olduğundan en fazla 2 defa gittim ve doktora bu ilacı daha kaç ay içmem gerekiyor dediğimde ,belkide bir ömür boyu içeceksin deyince bir daha kontrole gitmedim ama daha büyük bir hata yaparak mide hapına çok uzun süre devam ettim

en son bir tane sağlık ocağı doktoru bu ilacı kullanma dediğinde şok oldum ve niye diye sorduğumda ,içinde kanserojen madde olduğunu söyledi

düşünün biz kanser olmamak için ilaç içiyoruz ama içtiğimiz ilaçta kanserojen madde bulunuyor

ayrıca bu mide ilaçları sanal bir durumla insanı rahat ettiriyor ama hastalığın ilerlediğini anlayamıyorsunuz (maskeliyor)

sonuç olarak ilaçların hepsini bıraktım ama gerçekten eskiye göre ağrılarım çok ilerlemiş ve ne derece doğru bir iş yapıyorum bilmiyorum ama bende harnup (keçiboynuzu) pekmezi içmeye başladım

şimdilerde daha rahat büyük tuvaletimi yapabiliyorum ama çok fazla gaz olayı bende de var

endeskopi yaptır diyeceksiniz ama ben zaten endeskopi sonrası reflü ve gastrit teşhisi sebebiyle bu duruma geldiğime inanıyorum ,bu tedaviye başlamadan önce belki inanmayacaksınız günde 3-4 tane aspirin içiyordum ama şimdilerde aspirini duyduğumda bile midem ağrımaya başlıyor

bu konuda hanıma kızıyorum ,senin ısrarın ile doktora gittik bak şimdi ağrıdan duramıyorum diyorum ,o da hak veriyor :)

Allah tüm hastalarımıza şifa versin ,hastalık gerçekten zor

bu mesajı yazıp gönderdiğimde internet gitti ve sizden alıntı yaptığım belli olmamış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 6 Mart 2014; 4:59:50 >

• Bendede başladı bu ibs denen şey sanırım 1 aydır ne yesem hemen tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum bazen kabızlık şeklinde bazende ishal şeklinde oluyor
    tuvalete gitmeyincede karnımda gaz varmış gibi rahatsız ediyor ve otururkene çok rahatsız ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı karın şişkinliği genellikle bağırsak çalışma bozukluklarına bağlıdır. En sık olarak irritabl bağırsak sendromu veya spastik kolon denilen durumlarda oluşur. Bu kişilerde bağırsak çalışması bozulmuş ve bağırsak adalelerinde kasılmalar oluşmuştur. Kalın bağırsağın splenik fleksura denilen dalak bölgesindeki kısmında gaz sıkışması olabilir. Bu duruma splenik fleksura sendromu denir ve karın üst kısımlarında, özellikle sol üst kısımda rahatsızlık, adale spazmı, şişkinlik, ağrı ile kendini gösterir.

Eğer şişkinlik ve gaz durumumuz yeme alışkanlıklarımız ve bağırsak tembelliği gibi durumlara bağlıysa bitkilerden yardım alabiliriz. Rezene, anason ve Frenk kimyonu eşit oranda karıştırılır, iki tatlı kaşığı karışım bir bardak kaynar suyla demlenerek içilirse (tatlandırılmayacak) eteğimizi, pantolonumuzu daha rahatça giyebiliriz.

Yazının devamı için aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz. Geçmiş olsun.

http://www.uzuncahayat.com/2013/11/karnda-siskinlik-sebepleri-ve-tedavi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

hocam hemen hemen sizinle aynı tarihlerde bu hastalık teşhisi ve o meşhur ilaçlarla tanışmışız :)

bana ayrıca bir şurup ve mide asitini azaltıcı ilaç vermişti ve ilk kullandığım zamanlar çok rahatlamıştım ama dediğiniz gibi şimdilerde hiç iyi değilim

verilen şurubu ve ilacı 1 yıl kullanmam gerektiği söylendi ama o rezil şuruba ben ancak 3 ay dayanabildim ve doktora siz 1 ay her gün 5 defa için ben ömür boyu içeceğime söz veriyorum dediğimde güldü ve doğru söylüyorsun içimi biraz zor dedi ve şurubu içmeye son verdim

ayrıca her 15 günde 1 kontrole geleceksin dedi ama özel hastane olduğundan en fazla 2 defa gittim ve doktora bu ilacı daha kaç ay içmem gerekiyor dediğimde ,belkide bir ömür boyu içeceksin deyince bir daha kontrole gitmedim ama daha büyük bir hata yaparak mide hapına çok uzun süre devam ettim

en son bir tane sağlık ocağı doktoru bu ilacı kullanma dediğinde şok oldum ve niye diye sorduğumda ,içinde kanserojen madde olduğunu söyledi

düşünün biz kanser olmamak için ilaç içiyoruz ama içtiğimiz ilaçta kanserojen madde bulunuyor

ayrıca bu mide ilaçları sanal bir durumla insanı rahat ettiriyor ama hastalığın ilerlediğini anlayamıyorsunuz (maskeliyor)

sonuç olarak ilaçların hepsini bıraktım ama gerçekten eskiye göre ağrılarım çok ilerlemiş ve ne derece doğru bir iş yapıyorum bilmiyorum ama bende harnup (keçiboynuzu) pekmezi içmeye başladım

şimdilerde daha rahat büyük tuvaletimi yapabiliyorum ama çok fazla gaz olayı bende de var

endeskopi yaptır diyeceksiniz ama ben zaten endeskopi sonrası reflü ve gastrit teşhisi sebebiyle bu duruma geldiğime inanıyorum ,bu tedaviye başlamadan önce belki inanmayacaksınız günde 3-4 tane aspirin içiyordum ama şimdilerde aspirini duyduğumda bile midem ağrımaya başlıyor

bu konuda hanıma kızıyorum ,senin ısrarın ile doktora gittik bak şimdi ağrıdan duramıyorum diyorum ,o da hak veriyor :)

bu mesajı yazıp gönderdiğimde internet gitti ve sizden alıntı yaptığım belli olmamış :)
    .......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 7 Şubat 2020; 13:56:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NABUKADNEZAR_89

quote:

Orijinalden alıntı: KAPTANELVIS

İzmirde gittigin uzman Dogu Yıldırım mı?
    Ve kan tetkiki,seanslar icin ödedigin veya ödemen gereken ücretler nedir?
    Bunlarıda paylaşırsan gitmek isteyenler fiyat konusunda fikir sahibi olup gidebilirler rahat bir sekilde.

izmirde dr sinan akkurt a gittim. kan tahlili 440 tl.. biorezonans seansları 10-12 kere olcak ve her biri 220 tl..

Alıntıları Göster
    .....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 7 Şubat 2020; 13:56:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr_nejoo

quote:

Bunlarıda paylaşırsan gitmek isteyenler fiyat konusunda fikir sahibi olup gidebilirler rahat bir sekilde.

izmirde dr sinan akkurt a gittim. kan tahlili 440 tl.. biorezonans seansları 10-12 kere olcak ve her biri 220 tl..

Yuh diyorum sadece.
    Bu doktopr kansermi tedavi ediyor ,bu ne fiyat böyle.

Ayrıca benim bahsettigim biorezonans sistemi baska.Onda kan tetkiki yok.
    2 farklı cihaz var ve elektrik sistemiyle calışıyormus.
    Burdan ibsli genc bi arkadas istanbuldaki Ugur hocaya gidip yaptırdı o tetkikleri ve aşırı mantar cıktı dedigim gibi.Ayrıca kalp kapakcıgında sorun vsde cıktı.

Bu cihazlar düşük voltaj elektrik verip hücrelerinize kadar inceleme fırsatı buluyor ve 2 saat kadar sürüyormus sadece.
    Tüm vücudunuz taranıyor.
    İzmirde aynı veya benzer cihazları kullanan birde Dogu Yıldırım isimli doktor var.

Bir arkadasımda cuma günü gidicek dogu beye ve onunda yöntemini görenmiş olucaz.

Sonuçlar doğrultusunda tedavi yöntemi vs. bizi de bilgilendirirseniz çok seviniriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk saayfadaki sorun bendede var bende birde şu var sabah ne olursa olsun mesela 6-ile 9 arası uyanırsam müthiş bir ishal oluyor yani o saati geçeyim bişe yok ama osaatler arasında kalkınca çok kötü oluyorum :/
  • Kendi aramızda bir komün kurup yaşayalım, eşekten düşenin halinden eşekten düşmüş anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miss-Nothing

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miss-Nothing

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferfecir06

Malasef yok illet hastalığın çözümü. 1 hafta içinde 2 gün iyi 5 gün kötü hatta 2 si çok kötü. Öyle böyle gaz değil vücuttaki.1 insan nasıl bu kadar gaz üretebiliyor arkadaş? Ve bu gaz çıkmıyor bir türlü. Bir guruldama sağa sıkışıyor,bir gururdama sola sıkışıyor ama çııkmıyor. Öyle böyle ağrı olmuyor? Kramp tarzı, iğne batması gibi. PApatya çayıda fayda etmiyor,rezenede.
    Önceden de yazmıştım ama yok bir çaresi. Bu gaz çıkaramama sorununa nasıl bir çözüm olabilir.Egzersiz,yürüyüş hiçbirşey fayda etmiyor? Sigara iyice arttırıyor semptonları ama bırakamıyorum işte. Ne yapacaz arkadaşlar?

önceki yazıları okuyun bence.. muhakkak bir fikir sahibi olabilirsiniz..

O guruldama yok mu zaten,insanı çileden çıkartan,psikolojisini bozan.Büyük ihtimalle mantar kaynaklı o gazın oluşumu.Bende de mantar olduğuna inanıyorum ama şu anda anti depresan kullanıyorum,mantar işini ertelemek mecburiyetindeyim.İşimiz gücümüz olursa inşallah biorezinansı bende denemeyi düşünüyorum.Sizin olay psikolojik bence ne kadar kafaya takarsan o kadar artıyor dimi guruldama,gaz falan,ha bide ne dokunuyorsa uzak dur mutlaka.mesela bende çiğ soğan,kabuklu elma,soda bunları tükettiğimde bağırsaklarım feryadı basıyor.Mümkünse bir psikiyatra gidin,önyargılı olmayın,benim daha öncelerde yaptığım gibi.En azından kafanız biraz rahatlar,bağırsaklarınızda bir müddet nefes alır.Çözümün ad den geçtiğini düşünmüyorum ve ben forumda ad yle iyileştim gibi şeyler hiçbir zaman yazmadım,sadece çok daraldığım anda bir kurtarıcı görevi görüyor ad.Ad lere kesin tedavi gözüyle bakmak ne kadar doğru olur bilemiycem ama denize düşen yılana sarılır misali bizimkisi.Rahatlamam gerek ve ad ye mecburum nokta.

evet guruldama çok kötü ama asıl her yemek sonrası şişkinlik vede gaz daha kötü sanki :( ben %100 mantar demiyorum kendime ama öyle olduğunu düşünüyorum.. ayrıca bana ne tam olarak dokunuyor ayırt edemiyorum. şimdilik sadece süt ve tatlılar.. bunları yediğim günün ertesi çok kötü geçiyo

Guruldama zaten bağırsaklarda gazın hareket etmesi veya sıkışmasından oluşuyor,herşeyin sebebi o aşırı gaz oluşumu zaten.Spazm da yapıyor,guruldama da.Süt içmeyeli ne kadar oldu hatırlamıyorum bile,sütlü tatlılara yaklaşamıyorum zaten,çikolata da öyle,kolayı ve türevlerini sevmem zaten.O gazdan ve sancısından acillik olduğumu bilirim,zaten sağ tarafıma saplandı kaldı,gitmiyo.Şişkinlik yaşamıyorum ben.Bir de midemdeki kazıntılı ağrıya bir çözüm bulabilsem iyi olacak,hep geçiştirmek zorunda kalıyoruz ya ilaçlarla.İlaç kullanmaktan da hiç hazzetmiyorum ama hasbelkader ilaç bağımlısı yaptı neredeyse bu hastalık

ad ler ile iyileştiniz diye hatırlıyorum .. yoksa yanlış mı hatırlıyorum.. en azından şişkinlik yaşamamamız bile güzel.

• quote:

quote:

quote:

Yuh diyorum sadece.

Burdan ibsli genc bi arkadas istanbuldaki Ugur hocaya gidip yaptırdı o tetkikleri ve aşırı mantar cıktı dedigim gibi.Ayrıca kalp kapakcıgında sorun vsde cıktı.

Bu cihazlar düşük voltaj elektrik verip hücrelerinize kadar inceleme fırsatı buluyor ve 2 saat kadar sürüyormus sadece.
    Tüm vücudunuz taranıyor.
    İzmirde aynı veya benzer cihazları kullanan birde Dogu Yıldırım isimli doktor var.

Bir arkadasımda cuma günü gidicek dogu beye ve onunda yöntemini görenmiş olucaz.

evet çok pahalı size hak veriyorum.. ayrıca kanseri tedavi edebiliyor. annesini iyileştirmiş.

bende doğu yıldırımı düşünüyodum en başta ama bu doktora gitmem icap etti.

parasını geçtim artık iyileşeyim yeter diyorum. yarın ilk seansa gidicem.

amazondan iki tane anti mantar ilacı sipariş ettim borderlinx le .. bakalım o da inş. gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Puredistance

quote:

quote:

quote:

Yuh diyorum sadece.

Tüm vücudunuz taranıyor.

Sonuçlar doğrultusunda tedavi yöntemi vs. bizi de bilgilendirirseniz çok seviniriz.

tabiki bilgilendiririm ne demek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

hocam hemen hemen sizinle aynı tarihlerde bu hastalık teşhisi ve o meşhur ilaçlarla tanışmışız :)

Mide ilacı olrak muhtemelen lansor veya benzeri bir ilac kullandınız.

Mide ilaçlarının daha dogrusu inhibütör denilen yani mide asidini baskılayıp azaltıp tedavi yoluna giden tüm mide ilaclarının mide kanseri yaptıgı ortaya cıktı.
    Sebebi ise midenin dogal olarak asit salgılaması gerektigi.

Midedeki reflüden gatirite ülsere kadar her sorunu tedavi etmenin temelinde mide asidini aazaltmak yatıyor.
    Asit azalınca midedeeki deformasyon azalıyor ve iyileşme saglanıyor.
    Lakin bu asidin yeteri kadar salgılanmaması salgı sistemini bozuyor ve kansere yol acıyor ileride.

Bende o melanetleri yıllarca kullandım iyileştimde,enazından dogdugumdan beri yasadıgım şiddetli mide agrılarım kayboldu.Lakin midemde acken olan kazınma ve guruldama gecmedi.Hala gastirt ve helico bakter ve reflü mevcut.

O doktorun size verdigi surubun adı aklınızda mı peki?
    Acaba mide surubumu yoksa barsaklar icin olan bir surup mu?

Asprine gelince; midenin düşmanı oldugunu söylüyor artık her uzman.Midesi problemli olanların asprin kullanması sakıncalı.

Mideyi idare ederiz diyip bir kenara bırakalım barsaklara geleleim.

Barsaktaki guruldamanın nedeni elbette dolaşan cogalan gazdır.Gazın oluşmasının nedeni ise bircok şey olabilir lakin o ortamı oluşturan,gazı üreten yani emri alıpta yerine getiren kesinlikle mantarlar ve bakterilerdir.

O yuzden yine kandidanın adını anmak icap ediyor.
    O kefereyi, öldürmekten daha dogrusu olması gerektigi sayıya cekmekten baska care yok dostlar.

Bunun tek kurtuluşu bu.

ilaç olarak ilk başlarda nexium kullandım ancak devlet ücretini çok pahalı bulduğundan problemler çıkarttığından muadili olan ilaçlara uzun süre devam ettim

şurup ise gaviscon idi ,reflünün iyileşmesine yardımcı olacağını söylemişti ama tadı öyle iğrenç ki 1-2 aydan fazla içebilmek neredeyse imkansız

bu arada çekilen röntgen ve ultrasyon ile kalın bağırsağın normalden çok uzun olduğu söylendi ,bunu doktora sorduğumda çok uzun süre kabızlık nedeniyle oluşma ihtimali var dedi ama ben çocukluğumdan beri karın ağrısı şikayetim olduğunu biliyorum

ayrıca bu durumun çok olumsuz etkilerinin olmayacağını söylemesine rağmen yaptığım araştırmalarda yaşam kalitesini düşürebilecek bir sorun olduğunu öğrendim

birde benim ağrılarım genelde mide değil karnımın sol tarafı (göbek hizasının hafif sol altı) sürekli ağrıyor ,elimi oraya bastığım zaman bir batma vs. hissetmiyorum ,sadece lukur lukur şeklinde ses geliyor :)

hatta oraya bastırınca ağrı yerine biraz rahatlama hissediyorum ,bu durumla karşılaşan oldu mu acaba ?

• ve evet arkadaşlar bugün biorezonans merkezinden kan testi sonucunu aldım..

ayrıca ilk seansıma da girmiş bulundum

test sonucunda şunlar yazıyor:

ACİNETO BACTERİA ,

HELİCOBACTERİA

LEGİONELLA

ALPHA HERPES VİRUSES

CORONA VİRUSES

ALTERNARİA MİX

ASPERGİLLUS MİX

BOTRYOMYOOSİS MİX

CANDİDA MİX

AMEBAE

WORMS 1

WORMS 6

EARTH RAYS

HEXACHLORBENZENE

Bİ PHENYL

X-RAYS

KARBONHİDRAT

BUĞDAY

HAYVAN TÜYÜ

KOYUN YÜNÜ

POLLENLER

EV TOZU

ÇEVRE TOZU

İNEK SÜTÜ

TAVUK YUMURTASI

DANA ETİ

BİFTEK

KİMYASAL İHTİVA EDEN AHŞAPLAR

DETERJEN

COBALT

TEFLON

SONUÇ KAĞIDINDA YAZANLAR BUNLAR.. tabi tahmin ettiğimiz gibi candida çıktı kanda.

doktor buğday, inek sütü ve tavuk yumurtasından katiyen uzak durmamı söyledi.

buğday alerjisi ve candida dan başlamamız gerektiğini ve özellikle candidanın önemli bir maya mantarı olduğunu söyledi.

mantar ve buğday için diyet listesini aldım.. buğday neredeyse hayatımızın her yerindeymiş onu anladım valla. çok zor olacak bu diyet ama elimden geldiğince yapmaya çalışcam

Allah herkese şifa versin

• quote:

ve evet arkadaşlar bugün biorezonans merkezinden kan testi sonucunu aldım..

ACİNETO BACTERİA ,

HELİCOBACTERİA

LEGİONELLA

ALPHA HERPES VİRUSES

CORONA VİRUSES

ALTERNARİA MİX

ASPERGİLLUS MİX

BOTRYOMYOOSİS MİX

CANDİDA MİX

AMEBAE

WORMS 1

WORMS 6

EARTH RAYS

HEXACHLORBENZENE

Bİ PHENYL

X-RAYS

KARBONHİDRAT

BUĞDAY

HAYVAN TÜYÜ

KOYUN YÜNÜ

POLLENLER

EV TOZU

ÇEVRE TOZU

İNEK SÜTÜ

TAVUK YUMURTASI

DANA ETİ

BİFTEK

DETERJEN

COBALT

TEFLON

SONUÇ KAĞIDINDA YAZANLAR BUNLAR.. tabi tahmin ettiğimiz gibi candida çıktı kanda.

buğday alerjisi ve candida dan başlamamız gerektiğini ve özellikle candidanın önemli bir maya mantarı olduğunu söyledi.

mantar ve buğday için diyet listesini aldım.. buğday neredeyse hayatımızın her yerindeymiş onu anladım valla. çok zor olacak bu diyet ama elimden geldiğince yapmaya çalışcam

........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 7 Şubat 2020; 13:56:41 >

• quote:

quote:

ve evet arkadaşlar bugün biorezonans merkezinden kan testi sonucunu aldım..

ACİNETO BACTERİA ,

HELİCOBACTERİA

LEGİONELLA

ALPHA HERPES VİRUSES

CORONA VİRUSES

ALTERNARİA MİX

ASPERGİLLUS MİX

BOTRYOMYOOSİS MİX

CANDİDA MİX

AMEBAE

WORMS 1

WORMS 6

EARTH RAYS

HEXACHLORBENZENE

Bİ PHENYL

X-RAYS

KARBONHİDRAT

BUĞDAY

HAYVAN TÜYÜ

KOYUN YÜNÜ

POLLENLER

EV TOZU

ÇEVRE TOZU

İNEK SÜTÜ

TAVUK YUMURTASI

DANA ETİ

BİFTEK

DETERJEN

COBALT

TEFLON

Hay maşallah hakkıında kitap yazmıslar sanki .))

Bu arada sevindigimi söylemek istiyorum çünkü yanılmadıgımı gördüm.

Ben kandida dedigimde bircok hasta arkadas hopluyordu bir zamanlar.

Kandida için ilaç vs önerdi mi peki?

Bu arada bende bi haber vereyim.Bugün bir arkadasım aradı ve biorezonanas cihazına girdi vede muyaene oldu izmirdeki dogu beyde.

Adam gecirdigi hastalıkların yıllarını dahi söylemiş.ORganların kaç kapasitede calıştıgınıda.

O arkadasın sorunu farklıydı ve onda enzim sorunu cıkmıs.İnce barsakla kalın barsak birleşim noktasında enzim probleminden kaynaklanıyormus tuvalet atakları vs.

İlaçlar yazmıs.

Maddi sorunumu haller halletmez istanbula bende gidip tüm vücudumu taratıcam,bakalım nerde neler var.
    1 saatte tüm vücut baştan sona taranıyor,bu harika bi olay.

Bu arada o arkadas kan tahlili yaptırmamıs bu doktorun cihazı baskaymıs.

Ve şunuda eklemek lazım ;alerji olayı barsak florasındaki bozukluktan kaynaklıdır.Yani kandida ve diger bazı zararlılar sorun cıkartıyorsa alerjileriniz ve alerjik hastalıklarınız olur sinüzit vb gibi.

Büyük geçmiş olsun inş tedavi süreci hakkında tüm ayrıntıları an be an paylaşmanı bekliyoruz.
    ÖZellikle kandida icin diyet ve özellikle ilaç veya alternatif ürünler hususunda doktorun söyledigi herseyi bizlerle paylaşırsan herkeste deneme fırsatı bulabilir.

teşekkür ederim kaptan elvis.. candida için ilaç önermedi sadece diyet önerdi ..

yenilmemesi gereken yiyecekler:

şeker,bal,reçel,çikolata,pastra kek bisküvi,limonata,kola,viski,tatlı şarap,merve suyu,beyaz un içeren herşey

serbest yiyecekler:

çavdar unundan üretilmiş ürünler, et , salam, patates, salata, her türlü sebze ve meyve

gerçi ben iç hastalıkları doktoruna çıkıp zolax adındaki candidayı derinden yaralayan bu ilacı yazdırmayı düşünüyorum..
    bunlara ek olarak combou çayı , caprilyc asit , hindistan cevizi yağı , greyfurt çekirdeği extresi gibi antifungallar kullanıcam nasipse.

amazondan şimdilik sipariş geçtiydim iki ürün onlarda şunlar:

www.amazon.com
    Amazon.com: Candida Yeast Support, 3 Powerful Bacteria Strains 60 Veggie Capsules: Health & Personal Care
    http://www.amazon.com/gp/product/B000ML0HGY/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

yorumları olumluydu. kullanıp iyileşenler var..

• ........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 7 Şubat 2020; 13:56:56 >
  • quote:

Yalnız patates ve salamı nasıl serbest dedi hayret.
    Patates karbonhidrat deposu ve mantarı besledigini söylüyor herkes.
    Ayrıca salam hazır gıdadır ve kandida diyette hazır gıdaları önermiyorlar,tamamen dogal ürünleri tavsiye ediyorlar.
    Hatta sebzeleride illa pişirmek gerekirse hafif haşlayıpta yemeyi tavsiye ediyorlar.

MEsela Ugur hoca et ürünlerinide önermez mantarı besleyebilir diye.

Ben aylar evvel kandida için diyet yaptım 17 gün kadar.
    Ugur hocanın izin verdiklerinide yemedim sadece marul,maydonoz,roka,dere otu,tere yedim 17 gün boyunca.
    Birde dogal işlem görmemiş zeytinyagı tükettim bolca.Bu yaglarda kandidayı öldürmekte cünkü.

Lakin kandida keferesi gebermedi maalesef.

Sadece diyetle bu iş olmaz,enzından ciddi oranda ise kandida o zaman olmaz ki bendeki en üst seviyede olmalı.

Bu doktora bir daha gittiginde arı ürünleri kullansam faydası olurmu,kandida icin mantar ilacları var ama barsak digil agız ve yemek borusuna etki etmesi icin üretilmiş bunları kullansam fayda etmezmi gibi sorularda yöneltirsen enazından seninde kafanda soru işarti kalmaz.

Şu amazon.comdaki ürünlerde mantıklı görünüyor aslında ama benim gümrükte şansım yok 2dir sipariş ettigim ufacık ilaç gümrüge girdi.Dün aradım geri yollayın dedim recetesiz vermedi inekler.

et, patates ve salam olayına bende şaşırdım.. mesela et yerine karaciğer böbrek tüketin derler, hayvanın temiz yerleri çünkü.

şu an için tam netleştiremedim diyeti ..

ben colpermin getirtmiştim ingiltereden takılmadıydı gümrüğe,, zaten alan arkadaşlarda olmuştu sorun olmamış..

bu amazondan alacağım ürünlerde tamamen colpermin gibi bitkisel, ilaç değil yani..

inşallah bi aksilik çıkmaz gümrükte.. yoksa çok para bunlarda,, kargosu , aracı kargo derken fiyat ikiye katlandı

• quote:

quote:

Ayrıca salam hazır gıdadır ve kandida diyette hazır gıdaları önermiyorlar,tamamen dogal ürünleri tavsiye ediyorlar.
    Hatta sebzeleride illa pişirmek gerekirse hafif haşlayıpta yemeyi tavsiye ediyorlar.

Ugur hocanın izin verdiklerinide yemedim sadece marul,maydonoz,roka,dere otu,tere yedim 17 gün boyunca.
    Birde dogal işlem görmemiş zeytinyagı tükettim bolca.Bu yaglarda kandidayı öldürmekte cünkü.

Sadece diyetle bu iş olmaz,enzından ciddi oranda ise kandida o zaman olmaz ki bendeki en üst seviyede olmalı.

Bu doktora bir daha gittiginde arı ürünleri kullansam faydası olurmu,kandida icin mantar ilacları var ama barsak digil agız ve yemek borusuna etki etmesi icin üretilmiş bunları kullansam fayda etmezmi gibi sorularda yöneltirsen enazından seninde kafanda soru işarti kalmaz.

Şu amazon.comdaki ürünlerde mantıklı görünüyor aslında ama benim gümrükte şansım yok 2dir sipariş ettigim ufacık ilaç gümrüge girdi.Dün aradım geri yollayın dedim recetesiz vermedi inekler.

et, patates ve salam olayına bende şaşırdım.. mesela et yerine karaciğer böbrek tüketin derler, hayvanın temiz yerleri çünkü.

ben colpermin getirtmiştim ingiltereden takılmadıydı gümrüğe,, zaten alan arkadaşlarda olmuştu sorun olmamış..

bu amazondan alacağım ürünlerde tamamen colpermin gibi bitkisel, ilaç değil yani..

inşallah bi aksilik çıkmaz gümrükte.. yoksa çok para bunlarda,, kargosu , aracı kargo derken fiyat ikiye katlandı

Alıntıları Göster
    .......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 7 Şubat 2020; 13:57:11 >

• quote:

quote:

quote:

Ben sana en kısa ve anlaşılır yolu söyletyim diyet icin ; şekerli hiçbir ürünü tüketmiceksin.Buna reçelden,tatlılara,çikolatadan biküvilere kadar herseyi dahil edebilirsin.

Beyaz unlu hiçşbir gıdayı tüketmiceksin.Buna ekmekten,biküviye kadar herseyi dahil edebilirsin.
    Lakin köy unu olursa yani katkısız o zaman fazla olmamak kaydıyla tüketebilirsin ama cavdar vs daha iyi.Sen olabildigince karbonhdirattan uzak dur cünkü kandida keferesi için şeker ve karbonhidrat bildigim kurşunsuz benzin.

Hazır gıdalarıda tüketme.Günlük protein ihtiyacınıda haslanmıs yumurta,çiğ fındık ve cevizle hallet.
    Fıstık yeme barsakta küf yapıyormus.

Birde havuc,turp ve meyvelerden uzak dur olabildigince.Bunlarda da şeker var.Gerci ben bu konuda tam net olamıyorum.
    Mesela balda da 4-5 çeşit şeker var ve bunların arasında meyve şekerleride var ama saf şekersiz yani toz şekerle beslenmemiş arının balını istersen 1 kg ye gazda yapmaz kandida keferesinide beslemez.
    Ben denedim bizzat ve direk şikayetlerim kayboluyordu o bal diyetinde.

Gümrük meselesi tuhaf baya.Benle beraber sipariş eden arkadasa ulaştı sorunsuz ama bana 2 sefer oldugu halde gelmedi.
    İnş sorunsuz ulaşır.

Birde kandida icin ilaçlar var piyasada onları araştır derim.Benim önerdiklerimden baskada cok ilaç var mantar öldürücü.

Bir ilaç ismi daha vereyimki bunu otistik cocuklar üzerinde arastırma yapan bi türk öneriyor.
    Hatta linkide ekleyim aşağıya bi oku.

İlacın adıda '' Sporanox ''

http://www.sagliktedavisi.com/faydalari/bagirsaktaki-mantar-mikrobunu-olduren-bitki

eyvallah kaptan elvis. bende dediğin gibi bir diyet yapmaya çalışıyorum. yalnız bende buğday ve tavuk yumurtası alerjiside çıktığı için daha dikkatli olmam gerekiyo.

buğday neredeyse her yerde.. çavdar da bile azda olsa olabiliyomuş. çavdar yada tam tahıllı tüketmeye çalışıyorum artık. onuda az tüketiyorum.

kargo olayına gelince ; borderlinx e iki ürünün birden geldiğini görünce bana gönderilmesi için düğmeye bastım. inş. bi aksilik çıkmaz elime geçer..

daha iki parti alacaklarım var çünkü..

• Merhaba

Bundan tam bir sene önce aynı sorunu yaşadım, durmadan her gün ağlıyordum, bu IBS hiç geçmeyecek hiç bitmeyecek sanıyordum. Ama her şey psikolojikmiş, psikaytriye gittim (cymbalta 60) kullandım, bir kaç ay içinde toparladım ve şikayetlerim bitti. Bunları yaşamış biri olarak daha fazla zaman kaybetmeden bir psikaytriye gitmenizi öneririm. IBS sizi, etrafınızdakileri ve ilişkilerini daha kötü etkilemeden lütfen ondan kurtulun!
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.