Şimdi Ara

İrritabl Barsak Sendromu ( Hassas Barsak , İbs , Spastik Kolon ) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.595
Cevap
212
Favori
2.039.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze merhaba ben öss hazırlanıyordum deneme sınavlarında stres yapardım karnımdan 1 tane bile ses çıkmasını istemezdim :) vee ben düşündükçe artıyordu bu vefasız... sonra daha çok stres daha çok kabız oldum doktora gittim hocam karnım gurulduyo aşşalara doğru diye muayene etti felan ultrasonla baktım yoğun gaz tabi başlarıydı daha sonra çok tuvaletim gelmeye başladı içim bozulmuştu 7 8 defa günde çıkar olmuştum tuvalete sonra başka doktora gittim hocam tuvaletimi yapıyorum ama rahatlık hissetmiyorum çok karnım gurulduyor o spastik kolon dedi ben tabi çok takıntılıyım ilaç vercez kurtulcaz dedim ohh sonda gaz ilacı felan verdi belli bir rahatlama sonra yine aynı şikayetler anam bide direk internete girdim bu illeti araştırdım bi baktım tedavisi yokmuş hadi be dedim yok sık sık ye felan 😄 ben kendimi biliyorum eşşek gibi yesemde birşey olmuyordu.neyse küçük küçük tuvaletim oluyordu ilk aylarda sonra düzelmeye başladı günde 2 kez çıkardım ben normalde eski haline döndü tuvaletim orda birinci aşamayı çözdük.. Sonra karın gurultuları deli ediyor başka bi bilgili doktora gittim hocam karnımda çok gaz var kalp atışı gibi şeyler oluyor sabahları süt felan içersem yırtılıyor sağ ve sol sanki 😂 kan testi yaptı 2 gün sonra h.bakter plori neyse onun tedavisini antibiyotikle oldum sonra bana kefir içmelisin dedi zararlı ve yararlı bakteriler ölecek tabi sindirim düzenleyici ilaçta vermişti kullandım.sonrasında 2.inci kontrolüme gittim dedim tekmelemeler azaldı çok az oluyordu yatay yatınca seslerde çok azaldı dicetele geçtik 3 kutuyu bitircem onuda bırakcaz neyse benim 3. Kontrole gittik hocam tamamen geçmedi ama ağrı yok dedim baya rahatladım dedim sonra bana stres dedi evet hocam stres ben karnımın guruldamasını sevmiyorum taktım buna kafamdan silemiyorum şimdi antidepresan atarax devam ediyorum kalıcı tedavime geçeceğiz 2 aydır tedavi oluyorum 7.ay oldu iyiye gidiyor yaşadığım şey ibs mi bilmiyorum ama bi 2. Gittim doktor spastik kolon demişti bana kolonoskopi gerek duyulmadı endoskopi oldum hiatüs herni başlangıcı denildi göğsümde yanma olmuştu. Neyse ben tedaviye devam ediyorum antidepresan rahatlatıyor bide tamamen guruldamaları kesmem lazım bu lanet şey ağlayınca falan artıyor bende anladım pisiko yenicem bunu ben gencim deha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: caga17

spasmomen kullanan olmuşmuydu peki...sarımsak evet çok iyi o herşeyin ilacı...geçen yıl antidepresanımı bırakmıştım tekrar yavaş yavaş başlamaya başladı dışarı çıkacağım zaman tuvalete girme çıkamama rahatlayamama tekrar tekrar girme okula gideceğim zaman otobüste karnımda garip hareletlenme tuvaletim geliyor tutmaya çalışma baskısı okulda derslere adepte olamama geceleri uyuyamama bu sorun yüzünden işte bugün sağlık ocağı ile başladım tekrardan spasmomen verdi olmazsa gastroenteroloji gidersin ve en son psikiyatri gidicem.ayaklarımda evet mantarlanma var ama baş parmağımda değil bi sağ ayağım son 3 parmak arası bi sol parmağımın son 3 parmak arası değişiyor.bi ara doktor troid bezinde sorun var demişti bakalım bende bişiler yazacam neler olacak senin yorumlarını takipteyim...kurtulmuştum çoğunlukta geçmişti tekrar başladı stresten lanet...
    ...........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 9 Şubat 2020; 13:8:46 >

• ...........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 9 Şubat 2020; 13:9:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

ben ülseratif kolit hastasıyım ve 2003'ten beri salofalk lavman kullanıyorum...

son 2 yıl ilaç bulunmadığı için elimdekileri bitirmemek adına idareli kullanmaya çalışıyorum (haftanın 3 günü onu diğer günler 4+4 salofalk tablet)...son günlerde yine sorunlar başladı, tuvalete çıkma sıklığı arttı ve ishal başladı...

ayrıca tedavi sürecinde karaciğer ve böbrek ultrasonları çekildi kistler tesbit edilmişti, çapadan aylar öncesinden emar randevusu almıştım, pazartesi akşam 18.30 olan emar için saatler öncesinden gittim ki bölüm kaydını yaptırayım, saat 4 olmadan heryer kapanıyor çünkü...

neyse giriş kaydı yapıldı, ardından emar için giriş kaydına gittim, elemanda bir tuhaflık var uğraşıyor uğraşıyor sanki bir problem var da söylemiyor gibi, derken eski evrakı ayırdı kenara yenisini çıkardı, ben de hayretle bakıyorum, "ne oluyor, hayırdır inşallah" dedim, cevap şu: "sizin işlemi bugün yapamıyoruz, size 10 gün sonra akşam 9'a yeni randevu yazıyorum..."sebep?" dedim, "emar çekimi tek cihaza indirildi, hepsi aynı yere verilince yığılma oldu"...

"neden arayıp söylemiyorsunuz, boşuna gelmeyin, sizin yeni randevunuz şu vakte ertelendi demek zor mu?" diyorum, cevap; "o kadar kişiyi nasıl arayalım, zaten herşey birbirine karıştı"... baktım onun da elinden gelen bir şey yok, sonuçta masa başı memuru, aldık evrakı çıktık...

11 yıllık çapa tecrübem budur, sanki yeni kurulmuş acemi hastane gibi hiç bir gelişme yok, zaten önceden de yoktu, sanırım hastane taşınma sancıları çekiyor...

son olarak;

şu sarımsak yutmayı ben de denemeye karar verdim...benim hastalık İBS değil gerçi ama yine de aklıma yattı...

bana yaramayacak bir durum varsa uyarabilirsiniz arkadaşlar...selamlar...
    .......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 9 Şubat 2020; 13:10:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAPTANELVIS

quote:

Orijinalden alıntı: baberti

son 2 yıl ilaç bulunmadığı için elimdekileri bitirmemek adına idareli kullanmaya çalışıyorum (haftanın 3 günü onu diğer günler 4+4 salofalk tablet)...son günlerde yine sorunlar başladı, tuvalete çıkma sıklığı arttı ve ishal başladı...

ayrıca tedavi sürecinde karaciğer ve böbrek ultrasonları çekildi kistler tesbit edilmişti, çapadan aylar öncesinden emar randevusu almıştım, pazartesi akşam 18.30 olan emar için saatler öncesinden gittim ki bölüm kaydını yaptırayım, saat 4 olmadan heryer kapanıyor çünkü...

neyse giriş kaydı yapıldı, ardından emar için giriş kaydına gittim, elemanda bir tuhaflık var uğraşıyor uğraşıyor sanki bir problem var da söylemiyor gibi, derken eski evrakı ayırdı kenara yenisini çıkardı, ben de hayretle bakıyorum, "ne oluyor, hayırdır inşallah" dedim, cevap şu: "sizin işlemi bugün yapamıyoruz, size 10 gün sonra akşam 9'a yeni randevu yazıyorum..."sebep?" dedim, "emar çekimi tek cihaza indirildi, hepsi aynı yere verilince yığılma oldu"...

"neden arayıp söylemiyorsunuz, boşuna gelmeyin, sizin yeni randevunuz şu vakte ertelendi demek zor mu?" diyorum, cevap; "o kadar kişiyi nasıl arayalım, zaten herşey birbirine karıştı"... baktım onun da elinden gelen bir şey yok, sonuçta masa başı memuru, aldık evrakı çıktık...

11 yıllık çapa tecrübem budur, sanki yeni kurulmuş acemi hastane gibi hiç bir gelişme yok, zaten önceden de yoktu, sanırım hastane taşınma sancıları çekiyor...

son olarak;

şu sarımsak yutmayı ben de denemeye karar verdim...benim hastalık İBS değil gerçi ama yine de aklıma yattı...

Hastalıgınız eger yanılmıyorsam kalın barsak duvarındaki iltihap ve ülserimsi yaralardan oluşuyor.
    Mukuslu ve kanlı dışkılama ve gaz vsde şikayetleriniz olsa gerek.

Sarımsak biz ibsli hastalarda ciddi etki yapıyor.
    Midedeki etkisinden ziyade ince barsakta mühim etkileri var.
    Bakteri ve mantar zararlılarını mahvediyor.
    Ayrıca o kadar etkiliki dışkıda full sarımsak kokusu alıyorsunuz.

Bu acıdan düşününce sizin kalın barsaklarınızıda etkileyebilicektir muhtemelen.
    Bu etki iltihap acısından olumlu olabilir ama kesin konusmak mümkün digil elbette.

Belki yarım diş sarımsakla baslayıp kontrol ederek deneyebilirsiniz.

Hatta ; normalde sarımsaklı yemekler tükettiginizdeki durumunuz nasıl oluyor diye sorabiliriz.Yani şikayetleriniz artıyormu veya azalıyormu.
    Artıyor veya azalıyorsa ne şekilde oluyor?

selamlar üstadım,
    tahminleriniz doğru, bahsettiğiniz şikayetlerle başlamıştı rahatsızlığım ama yıllar içinde salofalk lavman kullandım ve Rabbime şükürler olsun belirtiler hayli azaldı...son günlerdeki olumsuzluğu saymazsak son yıllarda gayet iyi durumdaydım...nedenini bir şeye bağlayamadım ama 1 haftadır başka rahatsızlıklar (kasık ağrısı, bacak tutulması) da başgösterince gerilmeye başladım açıkçası...

normalde pek sarımsak tüketmem devlet memuruyum, arasıra hafta sonları birkaç diş olarak uygun yemeklerin içine bütün atıyoruz yani pişmiş olarak yiyoruz, macun kıvamına gelir bilirsiniz...

bugün mesajı yazdıktan sonra bekleyemedim ve akşama doğru 17'de bütün bir diş sarımsağı dörde bölüp 1 bardak su ile hap gibi yuttum, 1 saat sonra da akşam yemeği yedim, etkileri nasıl olur bekliyorum, inşallah faydalı olur...

gece saat 1 civarı yatarken de bir adet yutsam mı yoksa yarını mı beklesem bilemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

quote:

quote:

son olarak;

Hastalıgınız eger yanılmıyorsam kalın barsak duvarındaki iltihap ve ülserimsi yaralardan oluşuyor.

Bu etki iltihap acısından olumlu olabilir ama kesin konusmak mümkün digil elbette.

Hatta ; normalde sarımsaklı yemekler tükettiginizdeki durumunuz nasıl oluyor diye sorabiliriz.Yani şikayetleriniz artıyormu veya azalıyormu.

selamlar üstadım,
    tahminleriniz doğru, bahsettiğiniz şikayetlerle başlamıştı rahatsızlığım ama yıllar içinde salofalk lavman kullandım ve Rabbime şükürler olsun belirtiler hayli azaldı...son günlerdeki olumsuzluğu saymazsak son yıllarda gayet iyi durumdaydım...nedenini bir şeye bağlayamadım ama 1 haftadır başka rahatsızlıklar (kasık ağrısı, bacak tutulması) da başgösterince gerilmeye başladım açıkçası...

normalde pek sarımsak tüketmem devlet memuruyum, arasıra hafta sonları birkaç diş olarak uygun yemeklerin içine bütün atıyoruz yani pişmiş olarak yiyoruz, macun kıvamına gelir bilirsiniz...

bugün mesajı yazdıktan sonra bekleyemedim ve akşama doğru 17'de bütün bir diş sarımsağı dörde bölüp 1 bardak su ile hap gibi yuttum, 1 saat sonra da akşam yemeği yedim, etkileri nasıl olur bekliyorum, inşallah faydalı olur...

gece saat 1 civarı yatarken de bir adet yutsam mı yoksa yarını mı beklesem bilemedim...

Alıntıları Göster
    .......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 9 Şubat 2020; 13:11:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

son olarak;

selamlar üstadım,

Gece 1 adet daha yutmayın derim.
    Önce bugün yuttugunuz 1 diş sarımsagın etkilerini gözlemleyin.
    Eger fayda saglarsa sabah-akşam şeklinde günde 2 dişle devam edersiniz.
    Bu rakam 2 şer diş şeklinde de devam edebilir.
    Ben bünyem kaldırdıgı icin günlük 6 dişe kadar yuttum bir ara.

Kendinizi gözlemleyin,inşallah faydalı olur.

Şöyle bi anektotda paylaşayım ; ben cocuk yaşta şiddetli bademcik,mide agrıları vs gibi sorunlar yasardım.Sarımsagı cok severdim ve ypgurt icinde cok tüketirdim.Bugünlerde düşünüyorum beni o dönem ayakta tutan şey sarımsakmış.

Lakin ibs meretine yakalandıgım dönemlerde yani 10 yıl evvelinde sarımsak şiddetli gaz ve guruldama yapmaya basladıgı icin 10 senedir agzıma sürmezdim.

Birkaç ay evvel sarımsak denemeye karar verdigimde çiğnemeden su ile yuttum sabah ac karnıma yemekten 30-45 dk evvel.
    Ve baktımki hem midem rahatladı hemde gaz guruldama şikayetlerim cok azaldı.

Sonraki günlerde çiğneyerek yuttum yemekle beraber ama yine aşırı gaz yaptı.

Sanırım agızda tükürükle baslayan sindirim meselesi sarımsagıda etkiliyor benim bünyemde.

O yuzden ben çiğnemeden yutun diyorum arkadaslara.

İsterseniz ac karnınıza cigneyerekte deneyebilirsiniz.LAkin agız kokusunuda hesaba katın derim elbette.

bu tür hastalık sahiplerinin hep bir geçmiş hikayesi tesadüf değil sanırım, bende de lise yıllarında kabızlık şikayeti vardı hatta o yıllarda adını bir türlü hatırlayamadığım kahverengi bir hap kullanırdım...

bir süre sonra aft (ağız yarası) sorunları başladı, onun için ne doktorlara gittim haddi hesabı yok, hatta cerrahpaşada behçet hastalığı araştırması bile yapıldı...

yıllar sonra bir doktor aft için "size bir ilaç yazacağım, aslında barsak kurtları için ama biz onun yan etkisinden yarar umuyoruz" dedi ve uzun süre o ilacı tükettim...

benim aklıma hep takılır, barsak ilacını gereksiz yere kullanmaktan benim barsaklar zarar görmüş olabilir mi, artı olarak gençlik yıllarında kullandığım kabız ilacı da aklıma geliyor...hepsi barsakla ilgili olunca bir alaka var gibi geliyor bana...alaka kurmama neden olabilecek bir neden daha var aslında, aynı kabızlık hapını aynı dönemde annem ve kardeşim de kullanırdı, tamamen aynısı olmamakla birlikte benzer şikayetler onlarda da mevcut...

tavsiyenize uyacağım ve yarını bekleyip önce bu akşam yuttuğum sarımsağın etkilerini gözlemleyeceğim, sonrasına bakarız artık hayırlısı inşallah...teşekkürler...

• Ben bu pisiko hastalığa deneme sınavlarında yakalandım karnım gurulducak diye karnımı sıkardım tabi beynimde düşünüp karnımı iyice sıkıyordum iyi geldiğini düşünüyordum sonra ishal kabız oldum doktor spastik kolon dedi sonra ağrı oldu sol altta karnımın habire karnıma basıp lambır lombur sesleri duyuyordum sonra sağdan dola gaz boşalması falan hissettim daha sonra geceleri içimde sıcak sular sağdan sola akar oldu ilk zamanlar yemek yiyip hemen tuvalete giderdim küçük küçük keçi pisliği gibi tuvaletim olurdu sonra çok güvendiğim bi doktora gittim anlattım içimde tekmelemeler sonrasında gazlar dolaşıyor ağrı azaldı tuvaletim normalleşti dedim eskisi gibi 1 veya 2 defa günde çıkıyorum antibiyotik kullandık yararlı zararlı bakterileri öldürdük sonra kefir içtim ülker çilekli vs ama bıraktım yine alacağım şimdi ilaçlarım var dicetel onu kullanıyorum onu bırakacağız ama tam guruldamalar kesilmedi onun sebebinin pisiko olduğunu biliyorum onuda çözüyoruz baya rahatladım beynimde sürekli araştırma merağı doğurdu bu hastalık antidepresan ve atarax tedavisindeyim şimdi ilk içtiğimde antidepresanı karnımın tam ortasının altı bi hareketlendi 7 8 gün kasılma gülme oldu sonra içimdeki hareketlilik durmaya ve eskisi gibi hissetmeye başladım şimdi devam ediyorum ve tuvaletimi yapınca karnımı rahat hissediyorum bi kaç sorunum kaldı onuda çözücez ben inanıyorum bu iş kafada bitiyor arkadaş herkez iyileşir umarım allah sabır versin

• Ne yapıcam ben ya ah şu illetten bi kurtulamadım :(
  • arkadaşlar hurma floraya iyi geliyor yazılmış şekerli sonuçta yenirse mantara etki etmesi nasıl olur
  • gereksiziste G kullanıcısına yanıt
    valla aynı şeyi bende çok merak ediyorum sadece hurma değil meyvelerin hepsi şekerli bunun bir sınırı varmı yoksa bi dönem hiç tüketmemek fayda sağlarmı acaba diye düşünüyorum.

ama şundan eminim ki sebze stoğu yapıp bol bol tüketmek lazım özellikle brokoli suyunun kanıtlanmış faydaları var helicobakter için.
  • ben 1 hafta sonra kpss sınava girecem ve bende sabahları ishal var genelde heyecan stressde direk dışkılama isteği geliyor yardımcı olabilecek forumdaşlar varmı başından bu olaylar gecen kpss sınavda tuvalet yasağı olması beni kuşkuda bırakıyor ve korkuyorum ya dışkılama isteğim gelirse diye
  • @KAPTANELVIS
    Ben şahsen 2 ytıldan fazla bir zamandır bitkisel secenekleri denemekteyim.
    Çörekotu ilk kullandıklarımdandı.
    Cok azda olsa şikayetlerimi azalttı.
    Sonra daha fazla etki görebilmek icin çörekotu soguk preslenmiş yagını kullandım bir iki ay kadar.

Onunda etkisi cok farklı olmadı.

Sonra tanıdıgım bi attar arkadasım maniasada bitkisel ilaçlar üreten ve ürünlerini sattıgını söyledigi bir attarın tedavi yöntemini önerdi.
    Çörekotu yagı ve 2 farklı yag içilecekti ve bitkisel karısım bir cayda kullanılıcaktı aynı zamanda.

Kullandım ve bir süre sonra tamamen şikayetlerim kayboldu.
    Ürünler bittikten sonra ise tekrar başa döndük.

Muhtemelen diyet yapıp ve birkaç defa üstüste kullansam tamamen iyileşicektim.

En etkili yöntem ise saf ozon yagı oldu.
    İçtigim ilk gün neredeyse tamamen şikayetlerimi ortadan kaldırdı.
    Tabi onuda devam ettirmek gerekiyor tedavi edene kadar sanırım.

Vesselam doktorların tedavi ve ilaçları ile aylarca sürede elde edilen gelişmeleri kimi zaman 1 gnde kimi zaman 1 haftada bitkisel ürünlerle elde edebildim.

Tabi ben ibs hastası degilim ve kullandıgım ürünlerde ülser icindi.
    Lakin bu ürünlerin bazıları hem mide hemde barsaklara etki eden ürünlerdi.

Bu acıdan belkide ibs hatası sizler icinde etki edebilir.

Eger düşünürseniz kullanmayı attar arkadasımın web adresini verebilirim.
    Kırşehirde kendisi.

Satılan bitkisel karısım cayı 15 tl civarında ve yaglarda adet bası 3-15 tl arasıydı hatırladıgım kadarıyla.
    Yani ilk kullanım icin satın aldıgınızda sanıyorum 40-50 tl civarı bir miktar tutar.

Ben heryolu denedim ve deniyorum.
    Bu hastalık ve şikayetler kanser gibi cünkü.
    Allah bir cıkar yol göstersin hepimize inş.

çayın ve yağların adını verebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksiziste -- 22 Eylül 2014; 17:56:03 >

• quote:

Destek olan arkadaslara teşekkür ederim.

Konu normal bi tartışmadan öteye gecti.
    Yigenim yasında biri aileme küfretti.Normalde fazlasıyla karşılıgını verirdim lakin yaşımız ve edebimiz geregi işi küfüre dökmedim.
    Lakin gereken neyse yapıldı ve yapılacak.

Buradaki paylaşımlarıda baltalamak istemedigim icin konuyu uzatmadan kapattım kendi adıma.
    O konuyla alaklı birşey daha yazmıcam.

Kaptan abim burdakı ınsanlara yardım etmekten başka bişi yapmadı.Kendi üzerinde denediği ne varsa burdaki insanlarla paylaştı.Abime bunu yapmaya hakkınız yok!
  • Arkadaşlar yarın sabah kpss sınavım var, kahvaltıda ne yemeliyim ki midem ötüp durmasın? :( tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum

• teşekkürler :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gereksiziste

@KAPTANELVIS
    Ben şahsen 2 ytıldan fazla bir zamandır bitkisel secenekleri denemekteyim.
    Çörekotu ilk kullandıklarımdandı.
    Cok azda olsa şikayetlerimi azalttı.
    Sonra daha fazla etki görebilmek icin çörekotu soguk preslenmiş yagını kullandım bir iki ay kadar.

Onunda etkisi cok farklı olmadı.

Sonra tanıdıgım bi attar arkadasım maniasada bitkisel ilaçlar üreten ve ürünlerini sattıgını söyledigi bir attarın tedavi yöntemini önerdi.
    Çörekotu yagı ve 2 farklı yag içilecekti ve bitkisel karısım bir cayda kullanılıcaktı aynı zamanda.

Kullandım ve bir süre sonra tamamen şikayetlerim kayboldu.
    Ürünler bittikten sonra ise tekrar başa döndük.

Muhtemelen diyet yapıp ve birkaç defa üstüste kullansam tamamen iyileşicektim.

En etkili yöntem ise saf ozon yagı oldu.
    İçtigim ilk gün neredeyse tamamen şikayetlerimi ortadan kaldırdı.
    Tabi onuda devam ettirmek gerekiyor tedavi edene kadar sanırım.

Vesselam doktorların tedavi ve ilaçları ile aylarca sürede elde edilen gelişmeleri kimi zaman 1 gnde kimi zaman 1 haftada bitkisel ürünlerle elde edebildim.

Tabi ben ibs hastası degilim ve kullandıgım ürünlerde ülser icindi.
    Lakin bu ürünlerin bazıları hem mide hemde barsaklara etki eden ürünlerdi.

Bu acıdan belkide ibs hatası sizler icinde etki edebilir.

Eger düşünürseniz kullanmayı attar arkadasımın web adresini verebilirim.
    Kırşehirde kendisi.

Satılan bitkisel karısım cayı 15 tl civarında ve yaglarda adet bası 3-15 tl arasıydı hatırladıgım kadarıyla.
    Yani ilk kullanım icin satın aldıgınızda sanıyorum 40-50 tl civarı bir miktar tutar.

Ben heryolu denedim ve deniyorum.
    Bu hastalık ve şikayetler kanser gibi cünkü.
    Allah bir cıkar yol göstersin hepimize inş.

çayın ve yağların adını verebilir misiniz ?

Site yönetiminin haksız cezası nedeniyle 5 gündür yazamadım kusura bakmayın.
    Kullandıgım çay karısımının linkini asagıya ekliyorum.
    Linkteki firma bahsettigim arkadasımın firmasıdır.
    O karısım bende cok etkili olmustu.
    Buna ek olarakta 3 adet yag karısımı vardı onu hatırlamıyorum.

Bu firma sahibi beyfendiyi arayıp sivastan mustafa isimli arkadasınızın barsak problemi için manisadan bir uzman yag karısımı ve cay vermiş bunlar nedir bende almak istiyorum derseniz yardımcı olur inş.

kaptanelvis ,çok iyi araştırıyorsun, öncelikle teşekkür ediyorum.birkaç sorum olacak.bana 2.derece homoroid ve antral gastrit teşhisi konuldu,şikayetlerim ise :büyük abdestte tam rahatlayamama ve aşırı gaz. ne önerirsiniz.

• ben Kurtuldum allaha sukuır 1yıl neler çektim Çok çektim .. Son 3 ay cipralex kullandım Ve Atarax Ve Paxil kullanıyorum suan Butun sıkayetlerim yok oldu mucize gibi 3 ay da atarax ve paxil kullanacağim sonra ılacları bırakacagım .. Atarax Ve Paxil kullanmadan once ara sıra barsak gazı ve sancılar oluyordu atarax ve paxil den sonra 2 haftadşr kullanıyorum kullandıktan 2 gün sonra Hersey Bitti Mucize gibi sevinçten takla atıyorum suan ınsallah herkes kurtulur dediklerimi deneyin ;) o ızdırabı cekmektense ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskin41

ben Kurtuldum allaha sukuır 1yıl neler çektim Çok çektim .. Son 3 ay cipralex kullandım Ve Atarax Ve Paxil kullanıyorum suan Butun sıkayetlerim yok oldu mucize gibi 3 ay da atarax ve paxil kullanacağim sonra ılacları bırakacagım .. Atarax Ve Paxil kullanmadan once ara sıra barsak gazı ve sancılar oluyordu atarax ve paxil den sonra 2 haftadşr kullanıyorum kullandıktan 2 gün sonra Hersey Bitti Mucize gibi sevinçten takla atıyorum suan ınsallah herkes kurtulur dediklerimi deneyin ;) o ızdırabı cekmektense ..

Geçmiş olsun.yan etkiler oldumu?paxil atarax kullanırken? bende 2 aydır cipralex kullanıyorum hala ishalim gazı azalttı ama...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptançile K kullanıcısına yanıt
    ........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 9 Şubat 2020; 13:13:9 >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.