Şimdi Ara

Iron Man 2 (2010) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
3
Favori
37.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film güzeldi ilkinden çok fazla bir farkı yoktu, yani genelde 2.lerin düştüğü hataya düşmemiş. Bence film iron man filminde olması gereken şeyleri yeterince verebiliyor. Eğer bol aksiyon istiyorsanız avangers ı beklemelisiniz. Hem orada da iron man olacak
  • Bedava biletim geldi. Gidilecek başka film olmadığından adamakıllı Iron Man'a gideceğim. Aslında bugün gidecektim de önceden ilk filmi izlemem lazım Umarım beklediğime değer.
  • gayet güzel bir film ilk i kadar konusu tutmasada gelişen olaylar falan çok güzel yapmışlar biraz 3. film i tasarlamışlar gibi bir konu seçmişler..aksiyon biraz ilk filme göre az ama gayet güzel sahneleri var gidilmesi gereken bir film özellikle 2. yarı mısır kolayı eksik etmeyin
  • İlk film senaryo olarak biraz daha iyi bu filmden.
    Ama bu filmde çok fazla ana ve yan karakter var. Onların senaryoya oturtulması çok kolay değil.
    Spiderman 3 gibi bir çizgiroman uyarlaması filmleri düşündüğümüzde bu filmin çok iyi kotarıldığını düşünüyorum.
    Sırf aksiyon isteyenler de gitsin Transformers 2 seyretsinler(Düzgün senaryo yok, efektlerle baş döndürmek için yapılmış bir film).
  • smd bileti nerden kazandın?: )
  • Bazi seyler zorlama ve scarletin matrixvari hareketleri disinda senaryo tam bekledigim gibiydi. Ara ara sahneler guldurmeyide bildi ayni ilk filmde oldugu gibi. Yine kazanan tony oldu hemde her yonden. Pepper =((
  • Zaten Scarlett`in bu filmde ne isi varsa. Her filmin bir atmosferi vardir, ayni sekilde her oyuncununda bir atmosferi vardir. Scarlett hic oturmamis bu filme, cok hafif kalmis oyunculugu falanda...

Her neyse, kim bilir neler neler yapmistir Jon F.`ya filme girmek icin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

smd bileti nerden kazandın?: )

Sehirfirsati diye bir site açıldı. İlk gün 1 liraya (bedava diyorum ben )sinema bileti veriyorlardı. Kaçırmadım aldım
  • 1. filmde zaten çok az aksiyon sahnesi vardı ve diyorsunuz ki 1. filme göre aksiyon sahneleri daha az =/
  • Kesinlikle beklediğimize değdi, film tek kelimeyle mükemmeldi. Bence aksiyon sahneleri de az falan da değildi, gayet yeterliydi. İlk filmden az aksiyon sahnesi var diyenlere kesinlikle katılmıyorum. İlk filmde kostümü toplam 10-15 dk görmüştük zaten

Sadece War Machine'i biraz daha görmeyi dilerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

smd bileti nerden kazandın?: )

Sehirfirsati diye bir site açıldı. İlk gün 1 liraya (bedava diyorum ben )sinema bileti veriyorlardı. Kaçırmadım aldım

Anladım teşekkürler : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Zaten Scarlett`in bu filmde ne isi varsa. Her filmin bir atmosferi vardir, ayni sekilde her oyuncununda bir atmosferi vardir. Scarlett hic oturmamis bu filme, cok hafif kalmis oyunculugu falanda...

Her neyse, kim bilir neler neler yapmistir Jon F.`ya filme girmek icin...

Scarletin canlandırdığı karakter aslında avengersın bir karakteri orda çok daha etkin bir rolde. Ve avengers animasyonlarına bakarak rolunu ii canlandırdıgını sooleyebilirim, hatta iyi oturmuş role. Eğer olurda ironmande sevilirse, avengersda da bayan başrolu kapacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 7 Mayıs 2010; 23:04:45 >
  • Ha bu arada captain america gondermeside iiydi,
    fark ettiniz mi bilmem ama kaptan amerikanın kalkanına benzer bişeyi isteyip sonra da sadece yaptığı nesneye destek olarak kullandı sırıtarak:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Ha bu arada captain america gondermeside iiydi,
    fark ettiniz mi bilmem ama kaptan amerikanın kalkanına benzer bişeyi isteyip sonra da sadece yaptığı nesneye destek olarak kullandı sırıtarak:)

Evet onu ben de yazacaktım unutmuşum Hakkatten güzel olmuş böyle bir gönderme yapmaları.

• filmin sonunda shield dan eleman neyi buldum dedi.bi silah gösterdiler kime ait acaba
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • filme biraz önce gittim çok güzeldi ilkfimden iyiydi
  • Film güzeldi. Mickey Rourke, Ivan Vanko rolünde gayet başarılıydı. Rus şivesinide iyi yapmış

Captain America göndermesi güzeldi
  • Bir marvel ci olarak Iron Man ı severim, filmde güzeldi gayet. War Machine harika olmuş.

Ama filmde beni yerimden kaldıran, aman aman dediğim tek bir sahne oldu ,
    Kaptan Amerika'nın kırık kalkanını görünce şok oldum resmen. Zaten Avengers olayına falan girdiler, hatta yanlış hatırlamıyorsam Hulk'un filmde son sahnede Robert Downey jr görüyorduk, Thor'un da filmi gelecek yakında, bütün hepsi birleşir Avengers çekerlermi bilemem.

Herşey rağmen Kaptan Amerika'nın kalkanını görünce dilim tutuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 8 Mayıs 2010; 3:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Kaptan Amerika'nın kırık kalkanını görünce şok oldum resmen. Zaten Avengers olayına falan girdiler, hatta yanlış hatırlamıyorsam Hulk'un filmde son sahnede Robert Downey jr görüyorduk, Thor'un da filmi gelecek yakında, bütün hepsi birleşir Avengers çekerlermi bilemem.

Artık filmi seyredene kadar bu başlığı okumaktan vazgeçtim Hakikaten benimde dilim tutuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Bir marvel ci olarak Iron Man ı severim, filmde güzeldi gayet. War Machine harika olmuş.

Ama filmde beni yerimden kaldıran, aman aman dediğim tek bir sahne oldu ,

http://www.imdb.com/title/tt0848228/

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.