Bildirim
İrlanda Kahvesi (Irish Coffee) ( Alkollü )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
baya enerjik bişey -
Whiskey in the glass-o -
Leman kültürde içine konyak ile servis ediliyordu son halini bilmiyorum,o hali bile idare eder denebilirdi.Viskili halini en yakında denicem,denenebilir,denettirin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcHestrated -- 30 Mayıs 2014; 2:44:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: OrcHestrated
Leman kültürde içine koynak atılıyordu,son halini bilmiyorum,o hali bile idare eder denebilirdi.Viskili halini en yakında denicem,denenebilir,denettirin.
Denersen onu bana pm at.merak ettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Oberyn Martell
quote:
Leman kültürde içine koynak atılıyordu,son halini bilmiyorum,o hali bile idare eder denebilirdi.Viskili halini en yakında denicem,denenebilir,denettirin.
Denersen onu bana pm at.merak ettim.
Kendim yapmam gerekecek ben özünden çok saparım, çünkü acı kahve sevmiyorum bi mekanda bulursam denerim.Ama leman da deneyebilirsin konyaklı halini -
irlanda viskisini nerede bulabilirim? -
Niggas in paris -
quote:
Leman kültürde içine konyak ile servis ediliyordu son halini bilmiyorum,o hali bile idare eder denebilirdi.Viskili halini en yakında denicem,denenebilir,denettirin.
Kime denettirelim birader. -
Brandy ile kahve cok daha iyi gidiyor kanimca. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dorocha
quote:
Kime denettirelim birader.
Kedine -
favorilerimden, tavsiye ederim. -
Baileys la o
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X