Şimdi Ara

iRiver T60 2GB ve Sennheiser CX 300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet uzun aramalar, kıyaslamalar sonucu bu ikisine karar vermiştim ve bugün ikisine de sahip oldum. Gerçekten bence birbirleri için yaratılmış gibiler. PC'den müzik dinleme ihtiyacı hissetirmeyecek kadar kaliteli. Toplamda bana yaklaşık 170 YTL'ye mal oldular. :) İkisi de orjinaldir. Sanırım bu fiyata alınabilecek en iyi ikili budur.

Bu arada kendi keşfettiğim User EQ ayarımı da söyleyeyim. Her türlü müzikte bence süper gidiyor. Ben Cx 300 en iyi verimi bu ayarla alıyorum.

+15 +01 -02 -02 +12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tromsø -- 12 Eylül 2008; 14:13:59 >

• iriver t60'ı sanırım 130 liraya aldın.. Sennheiser CX 300'ü 40 liraya g.g'dan mı aldın..?! (metan bandrollu değilse orj değildir)
    +15 +01 -02 -02 +12 > eq böyle ayarlayınca ses çok boğuluyor.. ne mid ne tiz sesler duyuluyor.. yani cx300'ün hakkını vermelisin..benim eski creative muvo tx'ın sesine benzedi tıpkı
    Ben ''iriver fun'' diye yabancı bir sitede görüp ayarlamıştım...
    +15 +3 -2 +10 +15 > işte en ideal eq tonlaması bu diye karar vermiş Amerikalı iriver t60'çılar.. en sonda ki 14k zaten maximum açılması gerek çok ayrıntılı tiz sesleri duyabilmek için..
    Tabi zevk senin yine de ama özellikle 3k'yı -2 yapınca midler iyice gömülüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 11 Eylül 2008; 22:58:05 >
  • gg değil digitaldelisinden aldım. bir de senin EQ ayarını deneyeyim.

Bu arada dinlerken kaliteli mp3ler dinlemek gerek. Mesela Lame codec ile encode edilmiş 192kbps bi mp3 idealdir. O zaman süper oluyor bu iriver t60 ve cx 300

Mesela bu şarkıyı kendim riplerdim ve mp3 yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tromsø -- 12 Eylül 2008; 14:34:10 >
  • Orjinal audio cd'den yüksek kbps olarak rip yapınca gerçekten ses çok daha kaliteli oluyor.. Güle güle kullan.. kaliteli bir mp3 player aldın
  • Arkadaşlar elimizdeki şarkı diyelim 128 kbps.Bunun kalitesini kendimiz arttırabilir miyiz?Arttırabilirsek ne kadar arttırırız?
  • Malesef arttıramayız.. (arttırırsın ama kalite hiç değişmez) Ancak orjinal cd olursa;istediğimiz kalitede rip yapabiliriz..
  • Peki yüksek kalitede müzikleri indirebileceğimiz yer var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • torrent sitelerinde albmleri indirirken yanlarında kaç kbps değerine sahip oldukları yazar...
    320 kbps e kadar bulabilirsiniz...
  • Amerikalı t60 cılar ısı bılıyomus cx 300 le eq tonlaması harika
  • Arkadaşlar bu kulaklığın fiyatı ne kadar?
  • Ben de bu kulaklıktan almaya karar verdim. fiyatı 50 ytl..
  • quote:

Orjinalden alıntı: suatay

Ben de bu kulaklıktan almaya karar verdim. fiyatı 50 ytl..

Teşekkürler.Bende almayı düşünüyorum.Yurtdışında daha ucuzdur herhalde değil mi?
  • Yurtdışında fiyat çok farklı değil.

En iyisi digitaldelisinden almak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

Yurtdışında fiyat çok farklı değil.

En iyisi digitaldelisinden almak.

Olsun hocam bi baksın da abim ona göre ayarlarız.Hem oradan CX300 kulaklık aldırmayı da düşünüyorum.

En büyük korkum orada bulamam ve üretiminin durdurulması.
  • t 60 ı bayramdan önce almıştım cx 300 de bugün geçti elime gerçekten harika bir ikili mutlaka denemelisiniz...
  • quote:

t 60 ı bayramdan önce almıştım cx 300 de bugün geçti elime gerçekten harika bir ikili mutlaka denemelisiniz...

Çok iyi tercih yapmışsın.. Gerçekten ikisi çok uyumlu.. Radyosu net ve sesi mükemmel bir mp3 player.. Güle güle kullan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

t 60 ı bayramdan önce almıştım cx 300 de bugün geçti elime gerçekten harika bir ikili mutlaka denemelisiniz...

Çok iyi tercih yapmışsın.. Gerçekten ikisi çok uyumlu.. Radyosu net ve sesi mükemmel bir mp3 player.. Güle güle kullan..

acemi olduğum için şu an bu ikili uyum aşamasında . inşallah en yakın zamanda uygun ayarı bulup müziğin keyfini çıkaracağım. zaten frux beni bu tercihe iten senin yorumların olmuştu sanada şükran borçluyum aslında.

• Arkadaşlar iriver t60 için cx 500 alsam kulaklıktan full performans alırmıyım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Arkadaşlar iriver t60 için cx 500 alsam kulaklıktan full performans alırmıyım ?

Orjinalini 176 lira gibi bir fiyata alacaksan değmez.. Ben de T60'ı orj cx300'le kullanıyorum.. Bir de denemek için;bir ay kadar evvel 70 liraya Birinci kalite imutasyon cx500aldım..
    Sesi orj cx300'den daha iyi gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Arkadaşlar iriver t60 için cx 500 alsam kulaklıktan full performans alırmıyım ?

Orjinalini 176 lira gibi bir fiyata alacaksan değmez.. Ben de T60'ı orj cx300'le kullanıyorum.. Bir de denemek için;bir ay kadar evvel 70 liraya Birinci kalite imutasyon cx500aldım..
    Sesi orj cx300'den daha iyi gibi...

iriver t60 cx 300 le süper ama forumda yazılanları okuyunca bi doyumsuzluk geldi cx 500 bu işin aleti diyerek düşünmeye başladım aldığın sahte olan bi kulaklık nasıl cx300 den güzel olur anlamıyorum.Belkide aldığın çinden ucuza gelen orijinal cx500 olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.