Şimdi Ara

IRIVER T20 512MB ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar i river t20 512 mb lık modelini almaya karar verdim..
    Yalnız aklımda kalan bir iki soru var.İlk olarak bu aletin sesi i river ın üst modelleri kadar ii mi ( h10 vb...) ya da creative zen micro serisiyle başa çıkabilecek seviyede mi ? İkinci sorum ise bu aletin yanında gelen kulaklık nedir ? Yeni bi kulaklık(mx400,Cx 300 vs ...) almama gerek var mı ?

Sorularıma cevap verebilirseniz çok çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: lakokoracha

arkadaşlar i river t20 512 mb lık modelini almaya karar verdim..
    Yalnız aklımda kalan bir iki soru var.İlk olarak bu aletin sesi i river ın üst modelleri kadar ii mi ( h10 vb...) ya da creative zen micro serisiyle başa çıkabilecek seviyede mi ? İkinci sorum ise bu aletin yanında gelen kulaklık nedir ? Yeni bi kulaklık(mx400,Cx 300 vs ...) almama gerek var mı ?

Sorularıma cevap verebilirseniz çok çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler...

valla ben sadece kulaklık hakkında bişeyler söyleyeyim...Mp3lerin yanında çok kaliteli kulaklık gelmez...Ama bazı gelen modeller insanları yeterince tatmin eder...Ama earbudlarla yapamayanların bir kulaklık almaları şart....

• tşk ettim shady_tr .
    Başka bilgilerini bizimle paylaşan arkadaşlar olursa çok sevinirim...
  • t10 un sesi çok iyiydi ama t 20 yi dinlemedim. fakat bu iki benzer modelin seslerinin farklı olacağını düşünmüyorum. t10 ile gelen iriver marka bir kulaklık var(sennheiser gelmiyordu t10 ile)
    bu kulaklık bence bass ları çok iyi veriyor(normal kulaklıklara göre tabi) ama sesin yüksekliği az geldi bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.