Şimdi Ara

İriver clix2 mi İriver Lplayer mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum ses kalitesi, kullanışlılık şarj süresi vs.



  • İriver Clix2 sahibiyim ve clix aşığım diyebilirim.Bir çok mp3 player denedim(T60-Sony A serisi , Gogear ..)iriver Clix ses kalitesi daha iyi.Ses yüksekliği olarak normal seviye ve izalasyonlu bir kulaklık kullanmanı tavsiye ederim.Ekran kalitesi de çok iyi , videoları çok iyi izleyebiliyosun.Temelar , fontlar , oyunlar ... vs bir çok ekstrası var.Lplayer hakkında fazla bilgim yok lplayer hk. yorum yapamıcam.Fakat Cnet araştır orada incelemsi olabilir.İriver Clix2 incelemesi yer alıyor.
  • Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar clix2 daha iyi gibi görünüyor.
  • bende ikisi arasında kaldım audio acısından tercih yapıcam video player a ihtiyacım yok.beni tek cezbeden sey l plyerin flac calması clix ne kadar iyi bi mp3 calar olursa olsun flac calmıyo cıkıs degerleri aynı 90 db
    clix 320 kbps ye kadar destek weriyo olması lazım l player da ise dedigim gibi flac war 800 kbps uzerindeki flac sarkılarla minumum 2 kata kadar werim alabilirsiniz.iyide 128 neyime yetmiyo yer sorunu war vs gibi dusunceleriniz warsa zaten 2 sinide alamayin diyebilirim.Cunku ayrın tı olmadıgında ne kadar mp3 playerınız ve kulaklıgınız iyi olursa olsun asla istenilen hissi uyandırmayabilir.Siparisi verdikten sonra inceleme yapacağım audio konusunda.
  • mrb arkadaşlar

    bende iriver lplayer ve clix (1 generation) arasında kaldım
    ikiiside 4gb fakat lplayer 199 , clix 169 tl (ikisinide gg dan buldum)
    şarj ve ses kalitesi bakımından (tabi f/P da var ) hangisini önerirsiniz?

    p.s : gg dan hiç alışveriş yapmadım..ikiside garntiliymiş ama lplayer dükkan formatlı
  • Bu saaten sonra artık hangi model sorusunun yanına birde şu notu yazmak gerekiyor "orjinal" yani gerçek çakma değil; çünkü çin artık herşeyin çakmasını yapıyor ve bizim bazı türk üçkağıtçı satıcılarımız bu ürünleri pazarlamakta hiçbir mahzur görmüyor. Daha geçen internetten aldığım Monster marka M1000HD HDMI kablosunun çakma çin malı olduğunu görünce deliye döndüm. Siz siz olun çok güvenmediğiniz bir satıcıdan internetten kredi kartıyla ürün spariş vermeyin, eğer satıcıdan elden alma imkanınız varsa görüp test edip öyle alın sonra kılı kırk yarıp forumlardan araştırıp iyi diyerek aldığınız ürün çakma çıkınca saydığınız hiçbir k..für bi işe yaramıyor
  • Clix 2 ses kalitesi ve çoğu açıdan daha iyi bir cihaz sanırım dünyanın en iyi ses kalitesine sahip ilk 10 mp3 playerından biri.Cnette editörlerin ses kalitesi açısından en iyi bulduğu playerdır.
  • clix ve lpalyer kullanan biri olarak clixin sesi kesinlikle daha güzel
  • wayy beeaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.