Şimdi Ara

İRİG HD Tam Olarak Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben kendi evimde ufak çaplı kayıt yapmaya çalışıyorum kendi ensturmanım ve sesimle. Blue snowball mikrofonum var. İRİG HD almayı düşünüyorum daha temiz kayıt yapabilmek için. Sadece telefonum ios bilgisayarım windows. Hem garagebandın telefondaki nimetlerinden yararlanmak hemde windowsta güzel ses kaydı almak için almak istiyorum. Bu alet portatif bir ses kartımıdır acaba? Kullananlar aydınlatabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok güzel sesler alınabiliyor küçük ses kartı gibi düşün
    bu videomda sesi irigle kaydettim mesela
    https://www.youtube.com/watch?v=-aHawPtF9uU
  • iRig HD ses arabirimini kulllanarak elektro gitar veya bass gitarı direkt bağlayıp 24-bit/96kHz sampling rate ile iPhone ve iPad üzerinde AmpliTube veya Garage Band ile çalabilir veya kayıt yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sattackus -- 16 Şubat 2016; 20:38:39 >
  • iRig 2 sahibiyim ve bass çalıyorum. Öncelikle çok muhteşem bir şey. Alın iRig mutlaka HD olur 2 olur farketmez ama alın derim. Kayıt çok güzel.
    Garageband'dan müziği atın sonra da üstüne kayıdı yapın. Gayet güzel oluyor bir sürü amfi ve pedal seçeneği var. Basta 10 pedal 4 amfi var elektroyu bilmiyorum.

Amplitube'den uzak durun 50-120 arasında para isteyecektir oysa garageband para istemeden çok güzel işimi görüyor. Tek sıkıntısı 3 dakikalık kayıdımın 250-300 mb olması. 64gb olduğu için sorun yapmıyor bende ama sizi bilemem. 2 benim işimi gördü. HD tabi daha üst model. Fakat alabilirsiniz pişman olmazsınız. Çok da temiz olacaktır sesler ayarları iyi yaparsanız pedal amfinin ayarlarını
  • Irig pro da düşünebilirsin. Sadece gitar değil mikrofon ve midi klavye de bağlanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

çok güzel sesler alınabiliyor küçük ses kartı gibi düşün
    bu videomda sesi irigle kaydettim mesela
    https://www.youtube.com/watch?v=-aHawPtF9uU

cok basarili eline saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airplay tam ekran ve net değil!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok daha iyi programlar var bias ve jam up gibi garageband hiç kalır yanlarında.
    Sadece gitar amfi ve efekt icin diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ikisini de deneyen varsa; iRig HD mi Apogee Jam mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.