Şimdi Ara

irfanview in şu özelliğini nasıl kapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • irfanview in her dosyayı açmasını istemiyorum, aslında sadece JPG dosyası dışında mümkünse diğer dosyaları görmesini istemiyorum bunu nasıl yapabilirim.

Örnek vermek gerekirse irfanla bir resmi açıp, fare ile resimler arasında tıklayarak gezerken pdf dosyası varsa MAL irfan onu atlaması gerekirken onuda açmak isteyip bilmem ne dosyası eksik diyor, her yeni versiyonu ile her dosyayı açmaya çalışıyor ve kendisinden soğutmaya başladı.. İlk versiyonları ne güzeldi sadece resim dosyalarını görüyordu sorun olmuyordu.. Bu kapatılaibliniyorsa lütfen yardımcı olunuz. Bende şimdi bir menülere bakayım. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 3 Şubat 2010; 23:18:26 >

• Kurarken ekrandakileri hiç okudan hep ileri düğmesine tıklarsanız bu sonuçlar kaçınılmaz olur. Program açıkken p tuşuna basın. Ardından extensions bölümünden images only düğmesini tıklayın.
    (ya da pdf eklentisini indirip kurun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Kurarken ekrandakileri hiç okudan hep ileri düğmesine tıklarsanız bu sonuçlar kaçınılmaz olur. Program açıkken p tuşuna basın. Ardından extensions bölümünden images only düğmesini tıklayın.

Yok anlamadın sen.. Zaten dosyalardan sadece JPG seçili... Ama diğer dosya türlerinide açmaya çalışıyor. Pdf falan açmasını istemiyorum. Zaten pdfler başka programa ayarlı. Resimleri irfan ile ilerlerken pdf varsa onuda açmaya çalışıyor, onu atlamasını istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

quote:

Kurarken ekrandakileri hiç okudan hep ileri düğmesine tıklarsanız bu sonuçlar kaçınılmaz olur. Program açıkken p tuşuna basın. Ardından extensions bölümünden images only düğmesini tıklayın.

Yok anlamadın sen.. Zaten dosyalardan sadece JPG seçili... Ama diğer dosya türlerinide açmaya çalışıyor. Pdf falan açmasını istemiyorum. Zaten pdfler başka programa ayarlı. Resimleri irfan ile ilerlerken pdf varsa onuda açmaya çalışıyor, onu atlamasını istiyorum..

Üstat kusura bakma yanlış anladım. Aşağı seçeneği etkinleştirerek çözüme ulaşabilirsiniz. Ben bu ayarları kullanıyorum.

/>

• quote:

O kadar tuhafım ki dosya türleri dışında her yere bakıyorum önümdekini göremiyorum, çok teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.