Az sonra canlı yayında Yüxexes e çıkacak.Forumda baya tartışılmıştı o yüzden haber vereyim dedim
fake
o ne ???
ÇIKTI İZLEYİN
Ya gidin ya başka işiniz yok mu?
bas bas bağırdım hikaye uydurma diye... tv deki sunucu sorunca ölme falan hikayeleri doğru mu diye? kız yok falan dedi ama gülüyordu bu hikayeyi uydurdu ve şimdida öyle birşey yok diyor sürtkk
quote:
Orjinalden alıntı: osman1571
bas bas bağırdım hikaye uydurma diye... tv deki sunucu sorunca ölme falan hikayeleri doğru mu diye? kız yok falan dedi ama gülüyordu bu hikayeyi uydurdu ve şimdida öyle birşey yok diyor sürtkk
Eğer böyle camialarda adının duyulmasını istiyorsan paso yalan söleyeceksin veya mallılğın sınırlarını zorlayacaksın.Allah kahretsin ki içok salakça bi durumdur.
ya biri ss alsın koysun dream tv yok bende merak ediyorum kızı.
Kolpa İrem.....
bi pohada benzediği yokki ama kesin ona aşık olanlarda çıkcakdır amy lee gibi ... kıza normalde yüzüne bakmazlar ama amy lee olucna herkes hayran oluyor
bu iremdek kumral saçlı biraz balık etli işde balinada olabilir tabii
nerede yav, Dream tv'de başka elemanlar var
bitti be abi.Bunlar çilekeş
quote:
bi pohada benzediği yokki ama kesin ona aşık olanlarda çıkcakdır amy lee gibi ... kıza normalde yüzüne bakmazlar ama amy lee olucna herkes hayran oluyor
ben seni çok sevdim ya sen beni benden daha iyi ifade ediyorsun.
oda kim yaa ilk defa duyyom
quote:
Orjinalden alıntı: strafer
quote:
ben seni çok sevdim ya sen beni benden daha iyi ifade ediyorsun.
ortak düşünüyoruz dostum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme