Şimdi Ara

irem derici'nin üniversitelilere attığı tweet (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
3
Favori
7.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıla gibi bir kız varken bu pinokyoya kim bakar ?

irem derici'nin üniversitelilere attığı tweet

https://store.donanimhaber.com/5c/03/3a/5c033a5f02c29241eed6050c7ebf605c.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 9 Ocak 2015; 22:50:21 >

• biz senin EGOna ankarada otobüs diye bineriz güzelim.
  • Burada masturbasyonu, kendi egolarınızı tatmin etmek babında kullandığını düşünüyorum, tabii masturbasyon dediği için gündeme geliceğini bilerek bu yönden kullanmış.Böylece kendini reklam etti.Açıkçası ben ilk defa gördüm ama travestiye benziyor yalan yok.Ayrıca şu popçuların kendini J.S. Bach sanmalarında ayrı bir kıl oluyorum, müzikal kalitede Ajdarla karşılaştırılacak tipler sanat manat diye atıp tutuyor.
  • kız haklı dağılın, iyi giydirmiş
  • Bunu zaten masturbasyonuna karistiran dusunup ceken bizden degildir aga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derici “2.5 sene oldu, hâlâ bana En İyi Çıkış Ödülü vermeye cürret eden mal üniversite klüpleri... Hayır, siz üniversitelisiniz ya, ben ona yanıyorum. 'Törene gelirsen ödül var' ezikliğinizi bilmeyen yok ama mastürbasyonunuza beni karıştırmayın” tweet'i attı.

• hele poha bak la
  • aslında dediği doğru ota boka ödül veren saçma sapan üniversiteler var. mastürbasyondan kastı farklı, yinede çok varoş bir kız.
  • tavşan dağa küsmüş, dağ elinin tersiyle tavşana bi geçirmiş, tavşandan vıyk diye bi ses çıkmış
  • Galiba youtube'de kendi şarkısına bakmış izlenmeyi görünce böyle bir şey mi yapmış anlamadım valla :D Sen kimsin ki
  • Olayı yanlış anlamışınız bencede bahsettiği farklı ama yinede sevmiyorum hatunu. Pop dinlemiyoruz işte bunlar yüzünden alayı aynı kafa.

Ben bi hande yener i seviyorum arada dinliyorum.

Nabeeeeeeeeeeer gelmedi senden bi habeeeeeeeeeeeer merakkkkkkk ettik
  • Beyler mastürbasyon ne alaka ben onu anlamadım masturbasyonluk bir tipi fizigi vs.bir özelliği olduğunu düşünmüyorum bu kızın

• Ne kadar haklı olursa olsun, kamuya mal olmuş bir insan bu üslupla yazamaz, konuşamaz.

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Sanatçılar arasında sevdiğim birkaç kişiden biri, sesine diyecek bişey yok ama o duru güzelliği ve azda olsa o maskülen tarzı harika..
  • TR'de sanatçı olmanın artık ne kadar kolay olduğunu bu kadın sayesinde anlıyoruz.
  • Gercekten gozumden düştü artik

• yada yarılması
  • Mastürbasyon olayında dobra olayım derken saçmalamış ama ödül vb. için söyledikleri kesinlikle doğru. üniversitede bu işler böyle yürüyor oradaki güruh da kendini bir bok zannediyor
  • dh forum üyelerinin edebiyattan ne kadar uzak olduğunun kanıtıdır bu konu. kadın bişeye tepki vermiş, kendi ego mastürbasyonunuza beni alet etmeyin demiş ama herkesin aklına şak şak gelmiş. kadın haklı bence toplumda anlama kıtlığı var.
  • Çok felaket bir özgüven var bu kadında. Sadece o twitle alakalı değil genel olarak davranışları böyle. Kaba ve küstah bir yapısı var.Bunun en büyük sebebi kendisiyle çok barışık olması.Çirkin olduğunu hemen hemen her platformda dile getiriyor,bunu herkes yapmaz.Zaten güzel bir kadın olsaydı Türkiye'nin Madonna'sı olurdu .Henüz 3 yıldır piyasada ama çok fazlaca "oldum" havasında takılıyor.Halkın sempatisini kazanmak istiyorsa kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor. Aksi taktirde geçmişte birçoğuna olduğu gibi ona da aynı kötü sonlar olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.