Şimdi Ara

İran Nükleer yakıt kullanımına başladı ve AB' ye Petrol ihracatını kesti !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.hurriyet.com.tr/planet/19922722.asp

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19923975.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 15 Şubat 2012; 15:14:31 >

• iran ı herkes eleştiriyo nükleer bomba üretecek diye,israil neden üretiyo peki,israile neden bir şey diyemiyorlar.
    abye ihracatı kestiğine göre onları ihtiyacı olmayacak bundan sonra
  • Alıcısı çok pek sorun yaratacağını düşünmüyorum İran için.
  • irana özeniyorum Tr iranın gerisinde kaldı , hala Şeriat gelecek cart olacak curt olacak derdinde.
  • Bir kaç avrupa ülkesi zor duruma düşebilir ama bu oları çok da kasmaz. İtalya etkilenebilir kötü derecede.

Eğer durum kötüleşirse arada bize de olan olur söyleyeyim. İrandan doğalgaz kesilirse kendimizi çok kötü bir durumda buluruz. Görünen o ki öyle bir durumda Türkiye öncelikle amerika ve natonun yanında. İnşallah bu ilişkiler ciddileşmez. Yalnız arap baharı davasına isyan ve suikast ile halledilebilirse Türkiye aradan karla bile çıkar.

İrana helal olsun adamlar tüm baskılara rağmen devam ediyorlar. Kendi nükleer teknolojilerini geliştirdiler.
  • İran'n yaşam şartlarını, zihniyetini sevmiyorum benimsemiyorum. Dahası İran'n elinde nükleer bomba teknolojisinin bulunmasının çok da sağlıklı olmadığını düşünüyorum ancak objektif olmak gerekirse bu dediklerim Rusya, Çin, Amerika, İsrail ve Avrupa ülkeleri içinde geçerli dahası Pakistanın bile böyle bir teknolojisi var. Amerika kendine ve müttefiklerine böyle bir kota koymazken Avrupa'nın, Amerika'nın İran'a ve orta doğu ülkelerine karşı bu tutumundan nefret ediyorum. Onlar nasıl İran'a teknolojilerinin hesabını vermek zorunda değilse İranda vermek zorunda değil.

Ne demek yaptırım yaptırmak bu kadar kolay mı ? Almışlar ellerinin altında Birleşmiş Milletleri sömürüp duruyorlar. Doğru düzgün oturup Avrupa ile aynı şartlar altında İran'ı da kabul etsinler diğer orta doğu ülkelerinide.

Bıktım bu bölgenin kaousundan birilerinin maşası olmasından.

• Fazla takmayın kafaya büyütmeyin de o füzeleri-nükleerleri...
    İran bunlarla uğraşacağına önce ordsunu teknolojik olarak geliştirsin daha füzelerini yollayamadan vurursalar görürüm ben onları...Orudsu teknoloji ve donanım fakiri...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

Fazla takmayın kafaya büyütmeyin de o füzeleri-nükleerleri...
    İran bunlarla uğraşacağına önce ordsunu teknolojik olarak geliştirsin daha füzelerini yollayamadan vurursalar görürüm ben onları...Orudsu teknoloji ve donanım fakiri...

İranın asıl vurucu gücü Lübnanda bulunan Hizbullahtan kaynaklanıyor.
    Olası bir saldırı halinde Hizbullah militanları İsraile binlerce füze atmaya hazır bekliyor.
  • quote:

mesela ne fakiri askeri açıdan?ben iran ordusu güçlü diye biliyorum.ama zalim şeriatçı bir devlet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyüksezar160

quote:

mesela ne fakiri askeri açıdan?ben iran ordusu güçlü diye biliyorum.ama zalim şeriatçı bir devlet.

eee yani geri kalmışlar ellerinde hiçbir şey yok ve amerika ve israil hala ceseret edip bırak işgali vuramıyor bile mi

not: iran mı ihracatı kesmiş yoksa ab irandan mı petrol almayacakmış eğer iran vermiyorum bundan sonra size petrol derse çok gülerim ab ye

• quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

quote:

quote:

eee yani geri kalmışlar ellerinde hiçbir şey yok ve amerika ve israil hala ceseret edip bırak işgali vuramıyor bile mi

not: iran mı ihracatı kesmiş yoksa ab irandan mı petrol almayacakmış eğer iran vermiyorum bundan sonra size petrol derse çok gülerim ab ye

İran kesti petrol ihracatını.

Fakir dediğin İran ordusunun neyini gördün de fakir damgası koydun anlayamadım. Ellerinde hangi silah olup olmadığını nerden biliyorsunuz? O kadar fakir olsalar şimdiye kadar israil ve amerika orayı yemişti. O işler sandığınız gibi ilerlemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

quote:

quote:

detayını bilemem ama videodan göründüğü kadarıyla güçsüz değil.tabi bir videoyla bilemeyiz.

• Adamlar DIMDIK duruyorlar karsilarinda. Helal olsun vallahi.
    Ins birgün bizim Memleketide bu sekilde görürüz...
  • aferin
  • Iran will not suspend oil exports to EU countries “yet” (TV reports)

Hemen kesmiyoruz dediler. İlginç. Tepki ölçecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Iran will not suspend oil exports to EU countries “yet” (TV reports)

Hemen kesmiyoruz dediler. İlginç. Tepki ölçecekler.

Petrol fiyatları anında fırladı.
    İran resmen satranç oynuyor
  • iyiy yapmış keşke bu cesurlugun yüzde 50si bizde olsa elektirikle çalışan arabayı yapan türkler var ama...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.