Şimdi Ara

İran'da İPHONE 4 Fiyatları....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Panpalar İran'daki iphone 4 yada nokia n900 fiyatlarını filan bilen var mı ?? Bi akrabamız oraya gidecek te ondan istiyip telefonu türkiyede satmayı düşünüyorum Yardımcı olacak yok mu ??

• kardeş iranı bilmiyorum ama arabistanda 900 Tl civarı . İranda da pek farklı olucağını sanmıyorum
  • eylül ayında gidecem bende irana.arkadaşa sordum orda yaşayan, 1000tl civarı dedi.almayı düşünüyorum bende
  • irandan geçen hafta geldim açıkcası teknolıjik ürün fiyatları öyle aman aman ucuz değil bi de dikkatli olmak lazım çok fazla çakma iphone vardı
  • İranda satılan telefonlar ev eşyaları elektronik eşyaların hepsi kaçak ve çakma mallar bi arkadaş iran sınırında bir köylde oturuyordu her hafta sonu gittiğinde bi telefon getiriyordu ama hepsi çin malı gibi mallar tabi orada alıcanız iphone' fiyatıda orjinali türkiye ile aynı fiyat hatta kazık yeme şansınız daha çok.

Oradan alıcağın en güzel şeyler;Bakır semaver ve bakır süs eşyalar;tesbih ve çaydır.
  • Pahalıdır bence.
  • 2 hafta önce babam getirdi 2 tane. Çakma değil, Apple'ın kendi sitesinde Seri numaraları kayıtlı. Ve Sim-Lock derdi de yok. :)

Ancak şöyle birşey var ki kutusunu sıfır olarak jelatinine kadar bizim açmamıza rağmen tekinin hoparlörü bozuk çıktı. Cepa Apple mağazasına götürüp tamire verdik. Telefonun içi açılmış daha önce dedi. Sakat biraz kısacası. Ama şu an kullanıyorum, hiçbir sorunum yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.