|
Apple, iPhone fiyatlarına bir zam daha yaptı! En pahalı iPhone 90 bin TL’ye dayandı
-
- % 10 TRT Bandrol ücreti
- % 1 Kültür Bakanlığı payı
- % 50 ÖTV
- % 18 KDV
-
Bu zamlar patlamadan önce iPhone 14’ü aldığım için o kadar şanslı hissediyorum ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok şanslısın evet iphone 15 16 17 18 19 bunları kaça alacaksın en geç 2 sene sonra telefonunu değişmek isteyeceksin ilerde 80 bin 150 bin é alırsın alım gücün düşük olacak maaş eridi gitti zengin her şekilde alır orta direk artık ulaşamaz iphone Son modellerine
Allah'ın izniyle bu sorunların üstesinden geleceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beygir Adam -- 5 Temmuz 2023; 13:24:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adamlar bile yoruldu zam yapmaktan. işleri güçleri bitti zam hesaplamayla uğraşıyorlar resmen. işte türkiye yüzyılı böyle çalıştırır adamı. yetmez ama evet devam.
dünyada başka hangi ülkede bu kadar kısa sürede apple zam yapmıştır merak ediyorum. rezillik diz boyu gerçekten.
-
Ohhhhhhh ohhhh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
apple'ı savunalım hemen o zaman.
telefondan alınan vergiler;
- % 10 TRT Bandrol ücreti
- % 1 Kültür Bakanlığı payı
- % 50 ÖTV
- % 18 KDV
+ dolar şu an 26 tl.
Senin burada ben telefon alırken niye trt bandrolü ödüyorum, kültür ve turizm bakanlığının alakası ne, ya da bu kadar ötv fazla değil mi diye düşünmen gerekirken rekabet kurumu demen çok komik dostum.
edit: yazdığı şeyin mantıksız olduğunu anlayıp, rezil olunca mesajını silmiş yazar arkadaş. bari editleyip özür dileyeydin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kriger -- 1 Temmuz 2023; 11:42:38 >
-
Müstehak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bravo sizde iPhone sahibi olan seçkin insan statüsüne erişim kazandınız 👌
Türkiye'de dolar ile maaş almadığımız sürece halimiz perişan. Her şey lüks oldu. 1200 birime satılan telefon burada 90 bin birime satılıyor. Yazık...
-
Rekabet kurumu ne alaka.. Samsung la birleşip fiyat mı ayarlıyorlar.. bunlar rekabet kurumunu olması gerekenden yüksek fiyat satanları tespit eden güvenlik gücü falan diye düşünüyor sanırım.. isterse 200 bin TL der fiyata, serbest piyasa, istediği fiyattan satar. Burda sorgulanması gereken şey yüksek kur ve yüksek vergiler.
Millet böbreğini satar, yine o ürünü alır. :))
Allah'ın izniyle bu sorunların üstesinden geleceğiz
|
apple'ı savunalım hemen o zaman. telefondan alınan vergiler; + dolar şu an 26 tl. Senin burada ben telefon alırken niye trt bandrolü ödüyorum, kültür ve turizm bakanlığının alakası ne, ya da bu kadar ötv fazla değil mi diye düşünmen gerekirken rekabet kurumu demen çok komik dostum. edit: yazdığı şeyin mantıksız olduğunu anlayıp, rezil olunca mesajını silmiş yazar arkadaş. bari editleyip özür dileyeydin. |
adamlar bile yoruldu zam yapmaktan. işleri güçleri bitti zam hesaplamayla uğraşıyorlar resmen. işte türkiye yüzyılı böyle çalıştırır adamı. yetmez ama evet devam. dünyada başka hangi ülkede bu kadar kısa sürede apple zam yapmıştır merak ediyorum. rezillik diz boyu gerçekten. |
Çok şanslısın evet iphone 15 16 17 18 19 bunları kaça alacaksın en geç 2 sene sonra telefonunu değişmek isteyeceksin ilerde 80 bin 150 bin é alırsın alım gücün düşük olacak maaş eridi gitti zengin her şekilde alır orta direk artık ulaşamaz iphone Son modellerine |
Ohhhhhhh ohhhh
|
Zammı apple değil akp yapıyor. Hâlâ zamlara itiraz edenler görüyorum komiksiniz. İtiraz edecekler sandıkta edecekti.
|
şakamısın ironi mi yapıyosun umarım ironidir yoksa koyunlara sövmekten bıktık
|
dostum apple'in fiyatı sabit. 14 pro max 1099 dolar. değişmedi çıktığından beri. ama ülkemizde 4. defa zamlanıyor bu sene. burada apple ekstra bir kar etmiyor bunu anla artık. hala gelmişsin 500 dolar kar ediyor diyorsun. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X