Şimdi Ara

Irak'taki Direnişi Destekliyormusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Irak'taki Direnişi Destekliyormusunuz?

(En Son Oy Tarihi: 10.11.2005)
Giriş
  • Irak'lılar İşgalci Abd Güçlerine karşı direnişini sürdürüyor Bu Şerefli Direniş Kurtuluş savaşı Hakkkında ne düşünüyorsunuz?

• Niye desteklemeyilim ki adamlar ülkelerini savunuyorlar
  • 1. şıkla 3. şık aynı anlama geliyor...
  • Ne diye destekliyeyimki.. araplar 1. dünya savaşında, kurtuluş savaşında, kıbrıs davasında... memleketimin başı ne zaman bir belaya girse bize en ufacık bi destekte bulundularmı..? Yoooohh..! Desteklemeyi bırak bizi her zaman arkamızdan vurdular..!!! Eeeee....

Bana ne !

Not: Bu arada direnişi de doğru dürüst yapsalar bide.. Onu da yapamıyorlar..Sıkıyo maçaları.. beceremiyorlar.. Amerikalıları vuramıyorlar, kendi milislerini, kendi polislerini, yani arapları, yani salaklar kendilerinden olanları katlediyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROC -- 13 Ekim 2005, 12:31:37 >

• destekliyorum...nedne desteklemiyeyim. Araplar(düşmanım değiller) ki olsalar bile sırf abd ile savaştıkları için desteklerim...düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı...
  • artık direnecek neleri kaldıki amerika girdi yerle bir etti.yeni yönetim kurdu daha sonra çekip gidecek.yani savaş bitti.neye karşı direniyorlar.
  • kesinlikle destekliyorum

Talihsiz Araplar Lübnandaki hristiyan tüccarları tanıdıkça, batıya olan endişeleri büyüdü..Çünkü Lübnandaki hristiyanlar ki Arap kökenlidir, ancak müslümanları hiç sevmezler, burunları havada ve küstahça konuşurlar..Mahallelerini ayırırlar.Üstelik allem gullemli ticaretle ortadoğunun kaçakçılığı ellerindedir..Batının silahını alırlar, hamileri Avrupadır..Batıyı arkalarına alıp müslümanlaı dövmeye, aşağılamaya, öldürmeye çalışırlar ki Beyrut iç savaşında Hristiyan Falanjistlerin katliamları ortadadır!

Şimdi Lübnan'da hristiyan çocuklar güya turuncu atkılar takıp Suriye'yi protesto ediyolarmış..Bu gençlerden hiç birinin Hristiyan Falanjist babalarının müslümanlara yaptığı katliamlardan haberleri yok!

Ve Araplar'ın bir başka acısı daha..İşte yine Irak'ta iç savaş...Filistin ortada...Daha on yıl önce Cezayir'de iç savaş!Her biri başka telden çalan minik devletler...Amerika ve İsrail'in tutumları, bitmeyen işgaller..Yarın belki Suriye!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.