Şimdi Ara

iptal edilen plazma alımı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki haftadır bulunuduğum ildeki bir bayiden tv almaya çalışıyorum.Birtürlü almadım.Çünkü iki haftadır gelecek olan açılı askı aparatını bulamadılar.Sürekli bir kaç gün sonra gelecek diyolar ama bişeyin geldiği yok ve sürekli başka askılara yöneltiyorlar.Neden sabit almıyosunuz diyolar.Ben internetten ararştırdım panasonicin orjinal açılı askı aparatını bulmadım.Başka marka bulduklarım 300 ytl idi.Başkaları 100 ytl alır iken 300 ytl verilmez herhalde.Tekofax bayiye yönlendiryo bayilerde ona ne gerek var diyor.Servis ler o çok pahallı doktorum biz sana şunu verelim diyolar.Ve ben bıktım artık.Eğer gün olurda bulursam aparatı o zaman alacam pv70 imi.......

• Fikir vermek gibi olmasın ama neden illada askılı aparatı tercih ediyorsunuz??Piyasada çok güzel plasma ve lcd sehpaları var ve üstelik bunlarda askılı aparatın yaptığı işi yapıyor yani cihazınızı istediğiniz yöne hareket ettirebiliyorsunuz...Tekerlekli oldukları içinde evinizde istediğiniz yere kolayca taşıyabilirsiniz..Üstelik kablo gizleme yerleri olduğu içinde oldukça estetik duruyor...

Önerebileceğim sehpalar Ultimate ve Sonorous markaları..Fiyatlarıda 300-400 ytl civarında..Alternatif olsun aklınızda bulunsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozar35 -- 12 Eylül 2007; 19:11:02 >
  • Arkadaşım aslında haklısın.Ama evde eşim daha önce plazma kazaları duymuş illa duvara monte istiyo.Yani çocukların üstüne düşmesi gibi bir takım kazaları bende duymuştum.Gerçi yine sehba alacam ama duvara monte edersem evdekiler daha huzurlu olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.