Selam arkadaşlar bu iki model arasında kaldım.Fiyat olarak çok farkları yok.Bütçem 800 e kadar çıkar en fazla.Grafik işi ile uğraşan birisiyim.İki modeli de aoc sitesinde kıyasladım ancak ufak özellik farklılıkları var anlamadığım.Mesela birisi 4ms 60hz olup diğeri 75hz 5ms gözüküyor.Hangisini seçmeliyim ?
Soldaki cokda hoş bir model değil yorumlarda çok önerildiğini girmedim sagdaki model daha iyi diyorlar . Bende monitör bakıyorum o yüzden konularda karsilasmistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
TurkeyStar
kullanıcısına yanıt
Hocam MS mi öncelikli hokza HZ mi öncelikli olmalı ? Panel kontrast olarak soldaki için iyi diyorlar yorumlarda.Sağdaki hakkında yorum göremedim pek
quote:
Orijinalden alıntı: Luke Cage
Hocam MS mi öncelikli hokza HZ mi öncelikli olmalı ? Panel kontrast olarak soldaki için iyi diyorlar yorumlarda.Sağdaki hakkında yorum göremedim pek
kontrast arayanın ips panelle işi olmamalı.
MacGyver.
kullanıcısına yanıt
Hocam kontrasttan kasıt her ips panel birbirini tutmuyor biliyorsunuzdur,soluk bir ekran da istemez kimse onu kastediyordum aslında.İkisi arasında böyle bir farklılık varsa .
quote:
Orijinalden alıntı: Luke Cage
Hocam kontrasttan kasıt her ips panel birbirini tutmuyor biliyorsunuzdur,soluk bir ekran da istemez kimse onu kastediyordum aslında.İkisi arasında böyle bir farklılık varsa .
en iyi ips panelin bile kontrastı vasat maalesef.
Konu hakkında bilgili arkadaşların tavsiye ve görüşlerini bekliyorum