Şimdi Ara

Ips Monitör Tavsiyesi ( iki model arasında kaldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bu iki model arasında kaldım.Fiyat olarak çok farkları yok.Bütçem 800 e kadar çıkar en fazla.Grafik işi ile uğraşan birisiyim.İki modeli de aoc sitesinde kıyasladım ancak ufak özellik farklılıkları var anlamadığım.Mesela birisi 4ms 60hz olup diğeri 75hz 5ms gözüküyor.Hangisini seçmeliyim ?

Ips Monitör Tavsiyesi ( iki model arasında kaldım)

• Soldaki cokda hoş bir model değil yorumlarda çok önerildiğini girmedim sagdaki model daha iyi diyorlar . Bende monitör bakıyorum o yüzden konularda karsilasmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Hocam MS mi öncelikli hokza HZ mi öncelikli olmalı ? Panel kontrast olarak soldaki için iyi diyorlar yorumlarda.Sağdaki hakkında yorum göremedim pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

Hocam MS mi öncelikli hokza HZ mi öncelikli olmalı ? Panel kontrast olarak soldaki için iyi diyorlar yorumlarda.Sağdaki hakkında yorum göremedim pek
    kontrast arayanın ips panelle işi olmamalı.
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Hocam kontrasttan kasıt her ips panel birbirini tutmuyor biliyorsunuzdur,soluk bir ekran da istemez kimse onu kastediyordum aslında.İkisi arasında böyle bir farklılık varsa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

Hocam kontrasttan kasıt her ips panel birbirini tutmuyor biliyorsunuzdur,soluk bir ekran da istemez kimse onu kastediyordum aslında.İkisi arasında böyle bir farklılık varsa .
    en iyi ips panelin bile kontrastı vasat maalesef.
  • Konu hakkında bilgili arkadaşların tavsiye ve görüşlerini bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.