Şimdi Ara

ipone epple kimliği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben dükkanımda alış veriş yapan turistten bir ıpone 5s ve 4s aldım.anlamadığım için tlf unu sıfırlamadım.şimdi tlf nu kullanamıyorum.epple kimliği istiyor.sahibide iranda.kendisine ulaşamıyorum.yapılacak bir şey var mı.bu konu hakkında yardımcı olacak arkadaş var mı.sevinirim.hiç olmasa paramı kurtarayım.

• epple ipone

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi telefoncuya gotur yeni bi apple kimligi olustursun senin adina sonra sifirlayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayir ayarlara gir icloud seceneginde kayitli bi hesap varsa verdiginiz para bosa gitti hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esas sana hayir hemen cope gitmez eger iphonemu bul kapaliysa icloud dan sign out diyerek sifresiz cikis yapabilir

• Sırf iphone diye ne olduğu belli olmayan telefonlari alirsan sorna böyle uğraşirsin.çalintı olmadikları ne malum?

• doğru bir cvp verece karkadaş yok mu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapacak bir sey yok. Basligi duzeltin: ipone degil iPhone, epple degil apple

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Yapacak bir sey yok. Basligi duzeltin: ipone degil iPhone, epple degil apple

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferman mar F kullanıcısına yanıt
    egerki kayitli bir icould mail var ise ve size atiyorum m......@hotmail.... her neyse diye soruyorsa elindeki telefon cöp kardesim yapilabilecek tek sey var ya sahibini bulacaksin yada faurasi varsa apple mail atip sorununu cözmeye calisacaksin baska türlü kim yaparim derse yalan söyler
  • godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Hocam pek bilgin yok ama; bazen arkadaşlarda aynı sorunu görüyorum bende ı cloud açıksa ı phonu bul U kapatıp çıkış yapıyorum sonradan telefonu restore ettikten sonra yeni bi apple kimliği yapıyorum telefon Çalışıyor bi sorunu yok. Tek sorun adam seni ihbar edebilir telin yerini tespit edebilir ki eğer adamdan satın aldıysan o da sorun olmaz. Anlamadığım tel niye Çöp oluyor açıklarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: meneter

Hocam pek bilgin yok ama; bazen arkadaşlarda aynı sorunu görüyorum bende ı cloud açıksa ı phonu bul U kapatıp çıkış yapıyorum sonradan telefonu restore ettikten sonra yeni bi apple kimliği yapıyorum telefon Çalışıyor bi sorunu yok. Tek sorun adam seni ihbar edebilir telin yerini tespit edebilir ki eğer adamdan satın aldıysan o da sorun olmaz. Anlamadığım tel niye Çöp oluyor açıklarsanız sevinirim.

İphone'u bul'u kapatabilmek için şifreyi bilmek gerekiyor. Sen kendininkini biliyor ve kapatıyorsun. Böylece kurulumda yeni bir iPhone olarak ayarlayabiliuorsun.

Ama şifresini bilmediğin bir başka iPhone'da iphon'umu bul açıksa kapatamazsın. Kapatamazsan da kurulumda yeni bir kimlik tanımlayamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

İphone'u bul'u kapatabilmek için şifreyi bilmek gerekiyor. Sen kendininkini biliyor ve kapatıyorsun. Böylece kurulumda yeni bir iPhone olarak ayarlayabiliuorsun.

Ama şifresini bilmediğin bir başka iPhone'da iphon'umu bul açıksa kapatamazsın. Kapatamazsan da kurulumda yeni bir kimlik tanımlayamazsın.

Arkadaş olayı açıklamış. Şifresini bilmediğin için iphone u bulu kapatamazsın. Itunes dan restore yapmaya çalıştığında iphone bulu kapatmanı isteyecek şifre bilmediğin için yine bir şey yapamayacaksın. DFU modda restore yaparsın bu sefer de aktifleştirirken sana telefonu aktifleştirken "w...d@icloud.com" mail adresinin tamamını ve şifresini isteyecek. Yani iphone un bağlı olduğu hesabın. Doğal olarak telefon çöp oluyor bu durumda çünkü aktifleştiremiyorsun. Anca yedek parça.

• meneter kullanıcısına yanıt
    asil senin bilgin yok kardesim benim icould kaydim olan bir iphonu sana getireyimde cikis yapip sonra restore et ve sifreyi sormadan senin iphonunmus gibi ac hatte sen nasil biliyorsan öyle yap bakalim bir baskasina kayitli bir icould hesabini ac bende sana begendigin bir iphonu hediye olarak alayim hatta sana söyle söyliyim sen baskasina ait bir icould sifresini kirabilirsen kisi basi 1 lira alsan 6 ayda kendine sifir ferrari alirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Arkadaş olayı açıklamış. Şifresini bilmediğin için iphone u bulu kapatamazsın. Itunes dan restore yapmaya çalıştığında iphone bulu kapatmanı isteyecek şifre bilmediğin için yine bir şey yapamayacaksın. DFU modda restore yaparsın bu sefer de aktifleştirirken sana telefonu aktifleştirken "w...d@icloud.com" mail adresinin tamamını ve şifresini isteyecek. Yani iphone un bağlı olduğu hesabın. Doğal olarak telefon çöp oluyor bu durumda çünkü aktifleştiremiyorsun. Anca yedek parça.

iste arkadas aciklamis neden cöp oldugunu

• telefon çöp, geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

asil senin bilgin yok kardesim benim icould kaydim olan bir iphonu sana getireyimde cikis yapip sonra restore et ve sifreyi sormadan senin iphonunmus gibi ac hatte sen nasil biliyorsan öyle yap bakalim bir baskasina kayitli bir icould hesabini ac bende sana begendigin bir iphonu hediye olarak alayim hatta sana söyle söyliyim sen baskasina ait bir icould sifresini kirabilirsen kisi basi 1 lira alsan 6 ayda kendine sifir ferrari alirsin

Cümlenin gelişine bakarsak "bilgim yok" yazılacağına Yanlışlıkla "bilgin yok" Yazılmış gibi. Gereksiz kızmışsın.

• epple ipone 5S'im var

• Adamda masallah ne turistmis be kardesim, gelmis bi anda cebinden 2 iphone cikarip satmis. Demekki iphone satmak icin dolasiyo tum dunyayi

• HiGHWAYMOUSE kullanıcısına yanıt
    Tşk hocam şimdi denedim öyleymiş :) hiç kullanmamıştım ı cloudu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.