Arkadaşlar ipod touch'ta grafikten çok oynamaktan zevk alabileceğim oyunlar tavsiye edermisiniz ? Mesela NOVA falan sıkıcı geliyor bana ama hem grafiği güzel hemde zevkli oyun tavsiyeleriniz varsa onları da alabilirim tabi
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Angry Birds, Plants vs Zombies, Doodle Jump bunların üçü benim vazgeçilmezlerimden. Bunlara bir bak derim.
Angry birds ve pvz var doodle'ı deneyeyim bi teşekkürler başka önerisi olan
angry birds ve iyi bir kulaklıkla guitar rock tour 2 derim
Street fighter 4 yükledim baya güzelmis yav
Türkiyenin macindan sonra gaza geldim nba live indircem
1-2 oyun daha söyliyim ben sana,
Tap Tap oyunları, Pocket God, Pocket Devil, Labyrinht 2, Rock Band, Guitar Hero, Guitar Rock Tour 1-2
Son zamanlarda sıkılamadan oynadığım tek bir oyun var o da Fragger. Angry Birds severlere şiddetle tavsiye ederim
Son zamanlarda sıkılamadan oynadığım tek bir oyun var o da Fragger. Angry Birds severlere şiddetle tavsiye ederim
hemen bakıyorum
Tap Tap Revenge 2.6-3-Metalicca-Nirvana
quote:
Orijinalden alıntı: canlion70 Tap Tap Revenge 2.6-3-Metalicca-Nirvana
Tap Tap Revenge güzel bişeye benziyor amacını pek anlamadım resimlerden ama bakıcaz artık
Arkada müzik çalıyor. Sana gitar notaları gibi geliyor orasını söyleyemedim. Sende gelen yuvarlak şeylere bir yer var oraya gelince dokunuyorsun. Müzikleri harika. GUITAR BAND gibi bişe.
Fragger Angry birds ninjump ve fruit ninjayı kesinlikle dene derim parking mania paper toss doodle jumpşu anda bunları oynuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
Fragger Angry birds ninjump ve fruit ninjayı kesinlikle dene derim parking mania paper toss doodle jumpşu anda bunları oynuyorum
teşekkürler bende olmayanları denicem
arkadaslar nerden indirionuz bu oyunları ?? bi pm lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: alicanates
arkadaslar nerden indirionuz bu oyunları ?? bi pm lütfen