Şimdi Ara

ipod touch mu zune hd mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar creative zen x-fi2 kullanıyorum abimdede iphone 3gs var bir süre ikisini karşılaştırdım çok farklı olmadıklarına karar verdim x-fi2 daha geniş ses verebiliyor tabiki ama ipodunda daha iyi olduğu noktalar olduğunu söylemeliyim ama zune hd yide merak ediyorum hani ikisinin karşılaştırmasını utube de izledim zune hd nin menüsü fln karanlık çok bir "+" yok sanki ipodda menü daha iç açıcı oyunlar fln daha özelliklerde var ikisini ses olarak karşılaştırabilecek varsa memnun olurum
    birde bir sorum olacak 2g ile 3g arasındaki fark nedir birkaç yerde 2g 8gb ile 3g 8g nin aynı olduğunu sadece 32 ve 64gb olan modellerde farklılık olduğunu okudum aydınlatırmısınız

• Touch tabii ki. Appstore yeter de artar tercih etmek icin.
    Gelelim 2g 3g farkina: 2g ve 3g'nin 8 gb'lik modelleri senin de dedigin gibi ayni. 32 ve 64'luklerin farki ise islemci. Daha hizli calisiyorlar yani.

Dipcik: 4. nesil touch'larin cikmasina az kaldi (1 ay falan), touch alacaksan beklemeni tavsiye ederim.
  • 4g yi de forumda baya bi okudum konuyu açmadan önce belki 2g ile 3g nin farkına fln rastlarım diye ama 4g çıkınca 3g ler 2g ler ucuzlarmı birde bu bahsettiğin işlemci hızı farkını çok fazla hissedermiyim genelde müzik için kullanacağım azda oyun oynarım heralde birde abimdeki iphone oyun oynarken fln aşırı ısınıyor (15dk da başlıyor ısınma) bu ısınmanın sebebi 3gs olmasındanmı yoksa bütün ipod/iphone lardamı öyle
  • eylül ortasında ikisinin de yeni modelleri çıkacak.o zaman karar verirsin.
    benim tercihim zune olur.ekran kalitesi , işlemci gücü ve hd video çıkışı artıları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

4g yi de forumda baya bi okudum konuyu açmadan önce belki 2g ile 3g nin farkına fln rastlarım diye ama 4g çıkınca 3g ler 2g ler ucuzlarmı birde bu bahsettiğin işlemci hızı farkını çok fazla hissedermiyim genelde müzik için kullanacağım azda oyun oynarım heralde birde abimdeki iphone oyun oynarken fln aşırı ısınıyor (15dk da başlıyor ısınma) bu ısınmanın sebebi 3gs olmasındanmı yoksa bütün ipod/iphone lardamı öyle

-4. nesillerin donanimi henuz resmi olarak aciklanmadigi icin karsilastirma bulamazsin
    -Fiyatlarin dusecegini de sanmam, en fazla elden cikarmak isteyen saticilar karlarindan kisarlar.
    -Islemci farki artik iOS surumlerinde bile hissedilir hale geldi, 3. nesiller iOS 4'u gayet guzel calistirsa da 2. nesiller kasma yapiyor. Bu yuzden alirsan en asagi 3. nesil al (32'lik veya 64'luk modellerden tabi.).
    -Isinma olayi hepsinde var, oynadigin oyuna da bagli tabi ne kadar isindigi.

• 1.zune hd ile ipod touch 3g karşılaştırması istemiştim 4g daha çıkmadı biliyorum
    2.32 ve 64gb olan modeller çok pahalı 4g ler çıkınca biraz fiyatının düşmesini bekleyeceğim ozaman
    3.ben zaten çok oyun oynamam müzik, internet amaçlı kullanırım fakat o ısınmanın normal olup olmadığını merak etmiştim.
    4.teşekkürler...
    edit:
    head-fi dede araştırayım dedim konusu açılmış zaten:
    http://www.head-fi.org/forum/thread/447735/ipod-touch-or-zune-hd
    zune hd ses kalitesi olarak daha iyi demişler
    quote:

Get the Zune if you:

1) Love eye candy interfaces - the UI on the zune IMHO trumps the Touch experience and any other PMP interface. It makes me go "wow".
    2) Love the Zune PC Client - you can ONLY use the Zune PC client to manage your music, videos, etc. - test it out before hand and see for yourself if this is for you at Download Zune software | Zune.net
    3) Love music and videos - if you love music and discovering new music, the zune pass is a no brainer to have. The OLED screen along with the optional HD dock make it one of the most versatile and enjoyable video experiences one can have with a PMP.

Get the Touch if you:

1) Love the Touch browser - the mobile safari browser is better than the Zune browser in speed (32gb/64gb) and usability (tabs, zooming, etc.).
    2) Love APPS APPS APPS - 75k apps compared to 9 apps currently. Microsoft's aim is for entertainment and not the applications. If you need the apps, then it's a no brainer choice IMO at least for now.
    3) Love iPod's market share advantage - you can buy so many different accessories with the iPod compared to other PMP's...cases, docks, car adapters etc. Currently, I'm having a hard time just finding a case I like and can buy for my zune...

Get the Other PMP if you:

1) Love excellent sound quality - *UNAMPED*, the zune and touch IMHO don't meet the sq of Sony (by far the best), Cowon (never heard personally but from reputation only), Sansa (love my little Clip), and Iriver (love my 6 year old IHP-100). The zune hd is closer compared to the Touch however.
    2) Love explorer - no need to install any extra software to use your players to manage your collection.
    3) Love FLAC & OGG - unfortunately neither zune or touch provide support for these codecs yet.

bu alan baya bir yeterli benim için ses kalitesi daha önemli zune hd mi almalıyım ipodda kullanmak istiyorum totally confused maan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 21 Ağustos 2010; 11:46:47 >

• Ben hiç düşünmeden ipod touch diyorum ses kalitesi diyorsanda zaten aletin performansı iyi dahasını istersen daha kaliteli kulakliklarla arttirabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç düşünmeden touch al. dokunmatik+app store en büyük artısı
  • Touch tabiki de
  • Tartışmasiz iPod Touch.Neden dersen App Store.
  • Türkiye desteği sıfır bir cihazı almak muhakkak ki mantıksız, ipod touch tabi ki.
  • Bence de touch bu arada almak istersen aşağıdaki linke bir bak istersen

http://www.genismarket.com/ipod-touch/151-apple-ipod-touch-8-gb-3nesil-refurbished-fiyat-191-dolar.html
  • ipodlar ile ilgili en büyük sorunlardan biri, alet ile birlikte verilen kulaklığın boğuk ses üretmesi. ben sennheiser kulaklıkla kullanıyorum(ipod nano 2g). düşün o kadar eski ama hala canavar gibi bir ses veriyor.

özet: kaliteli bir kulaklık alırsan ses sorunu olmaz. her türlü iPod Touch
  • itouchta karar kıldım ama önce elimdeki x-fi2 yi satmam lazım ilgilenen olursa:
    http://forum.donanimhaber.com/m_42418587/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.