Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar ipodun güzelliklerinin resmen konuştuğu diğer bir programda "iPhysics" , bu oyunda gerçek hayattaki fizik kuralları geçerli ve gerçekten çok zevk alıyorsunuz oynarken..
    Kurulumuna gelirsek;
    Installer -> Games -> iPhysics -> Install

buraya kadar ok . Ancak bundan sonraki aşamada ''Installer -> iPhysics'' kısmını göremiyorum. Source mi yüklemeliyim ?
  • allah razı olsun tesekkurler , yapmayı deneıycem umarım becerebılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverfatih

iPhysics ve kurulumu
    Arkadaşlar ipodun güzelliklerinin resmen konuştuğu diğer bir programda "iPhysics" , bu oyunda gerçek hayattaki fizik kuralları geçerli ve gerçekten çok zevk alıyorsunuz oynarken..
    Kurulumuna gelirsek;
    Installer -> Games -> iPhysics -> Install

buraya kadar ok . Ancak bundan sonraki aşamada ''Installer -> iPhysics'' kısmını göremiyorum. Source mi yüklemeliyim ?

İlk mesajda da belirttiğim gibi tavsiye ettiğim source leri eklediniz mi? Özellikle r4m0n'un kini ?
    iphone.r4m0n.net/repos oyunlarda işimize yarayacak

Başlıca Sourceler:

niffob.com/triphone.xml -> iPod'umuzu Türkçe yapmak ve Türkçe-İngilizce sözlük için!!!
    ipodtouched.net/repo.xml iPod Touched in sourcesi
    repo.ispazio.net çok güzel bu çok işimize yarayacak
    iphone.r4m0n.net/repos oyunlarda işimize yarayacak
    dboxy.com/repo.xml temalar için lazım olacak
    twenty08.com/installer Msn ve diğer IM programları için
    ihacks.us/index.xml ihacksin sourcesi
    ipod-touch-themes.de/installer/repo.xml temalar için işimize yarayacak
    ipodtouchmaster.com/files/repo.xml/ Mail , maps , weather , stock , notes yani 1.1.2 app leri için

• quote:

Orjinalden alıntı: wholet

quote:

--iPod da şarkı ve şarkısı isimleri karman çorman ID TAG ları düzenlemek için güzel bir program
    V a r! Adı da Tag&Rename
    Arkadaşlar bu program öyle kullanışlıki alıştıktan sonra gerçekten çok zevkli oluyor albüm bilgileri düzenlemeleri...
    Bildiğiniz gibi iPod da attığınız mp3 ler klasör olarak değilde Şarkıcı-Albüm olarak gözüküyor ve bunların düzgün ve hoş bir şekilde gözükmesi için özenli düzenlenmiş olması lazım...
    Tag&Rename programı ile bunu yapmak gerçekten çok basit..
    Yakın zamanda o program ile ayrıntılı bilgiyi yine bu başlık altında vereceğim---

bu program hangi source ta veya nerden bulabiliriz?

Arkadaşım bu program iPod da çalışmıyor, bilgisayar üzerinde çalişan bir program, zahmet edip google.com da aratma yaparak bunu sormadan da görebilirdiniz.

O da zor geliyorsa buyrun;
    http://www.google.com/search?hl=tr&q=Tag%26Rename&btnG=Google%27da+Ara&lr=

• Evet ''ipod-touch-themes.de/installer/repo.xml temalar için işimize yarayacak'' hariç hepsi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomerang! -- 24 Mart 2008; 22:00:12 >
  • @foreverfatih
    Normalde bunu yüklemen yeterli oyunlar için
    iphone.r4m0n.net/repos
    Source leri refresh yapın, en olmadı ipod touch u kapatıp açın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

@foreverfatih
    iphone.r4m0n.net/repos

Tamam teşekkürler.
    Bu arada Summerboard ve costumize uygulamalarını eskileri mi yüklemeliyim yoksa 'old' olmayanları mı? (1.1.2 jailbreak)
  • quote:

quote:

@foreverfatih
    iphone.r4m0n.net/repos

Tamam teşekkürler.
    Bu arada Summerboard ve costumize uygulamalarını eskileri mi yüklemeliyim yoksa 'old' olmayanları mı? (1.1.2 jailbreak)

Yeni sürümü yüklerken hata verdi bende zaten (1.1.3 veya 1.1.4 fw gerekli dedi)
    Bende old olanı yüklediydim (1.1.2)

• quote:

quote:

quote:

@foreverfatih
    iphone.r4m0n.net/repos

Tamam teşekkürler.

Yeni sürümü yüklerken hata verdi bende zaten (1.1.3 veya 1.1.4 fw gerekli dedi)
    Bende old olanı yüklediydim (1.1.2)

Teşekküler

• ipod touch a icon wallpaper theme battery images vs. yukleyebilecegimz siteleri yazarsanız memnun olurum(www.thememyphone.com ,http://www.ipodtouchfans.com vs gibi)

anlamısınızdır umarım
  • Arkadaşlar 1.1.2 versiyonlu aletime jb yapmaya karar verdim fakat şu kısmı anlayamadım;

1.1.2 Sürümünü Jailbreak yapmak için hazırlık
    Installer uygulamasını açın ve ekranın alt kısmında yer alan Install seçeneğine tıklayın. Tweaks (1.1.1) dizini altında OktoPrep yazılımını seçin ve Install düğmesine basın.(Tweaks (1.1.1) yok ise Sources dizininde Community Sources�ı yükleyin.) Bu adımdan sonra iPod Touch'ınız firmware 1.1.2'yi yüklemek için hazır olacak.

Benimki de 1.1.2 ama installer bölümü yok bunu nasıl açabilirim jailbreakme.com dan indireyim dedim bağlanamadı bir türlü, yoksa ilk önce 1.1.1 mi yapmam gerekiyor aleti???
  • 1.1.2 ye JB yapmak için 1.1.1 e düşürüp işlemleri sırasıyla yapmanız gerekmektedir, 1.1.2 direk JB olmuyor malesef
  • quote:

1.1.2 ye JB yapmak için 1.1.1 e düşürüp işlemleri sırasıyla yapmanız gerekmektedir, 1.1.2 direk JB olmuyor malesef

Teşekkür ederim, başlıyorum bakalım inş. sorun çıkmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wholet

ipod touch a icon wallpaper theme battery images vs. yukleyebilecegimz siteleri yazarsanız memnun olurum(www.thememyphone.com ,http://www.ipodtouchfans.com vs gibi)

anlamısınızdır umarım

site pek bilmiyorum. ben ipodtouchfans'tna yüklüyorum bazılarını. ama installerda themes(customize) kategorisini gezebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Sıfı TR garantili yeni alınacak olan bir ipod'un sürümü kaçtır sizce? 1.1.4 gelir mi eski mi gelir?

Ürünün ne zaman alındığına bağlı (satın alınan firma tarafından) Son üretimler 1.4 olarak çıkıyor. Mesela bana gelen ipod 1.4 olarak geldi. Benden sonra teslim alanlara ise 1.2 olarak gelmiş. Belli olmuyor yani

1.1.2 gelse de uğraşmasam bi de downgrade falan
    1.1.2nin jailbreak'i iyiymiş. 1.1.4'ün kötüymüş. Öyle diyorlar

1.1.2 e jb yapmak icin once 1.1.1 e jb yapman lagzim. Yani 1.1.2 gelirse gene downgrade yapacaksin. Dua et de 1.1.1 gelsin.

@amylee
    1-Kapaklari bulabilirsin bunlar icin bazi programlar var ama istersen herhangi bir resmi bile kapak yapabilirsin
    2-Akraba-es-dost- heryerde sarki atabilirsin. Itunesdan manual sarki atma seceneginin acik oldugunu kontrol et.
    3-1.1.4 de olabilir bende jb yaptim ama sorunlardan gecilmiyo 1.1.2 e de jb yaparken nedense installer hata veriyor 1.1.4le idare ediyorum bos bos.
    4-Restore yaparsan duzelebilir de duzelmeyebilirde ben 10 kez restore yaptim hala 1.1.4 de takilmalar devam ediyor.
    5-Tavla oynamayi pek sevmedigim/bilmedigim icin online oynanip oynanmadigini bilmiyorum.
    6-Hotmail ekleyemiyorsun cunku desteklenmiyor.

aga çok sağol.

• @Husay

ipodtouchturkiye daha iyi olur sanırım... Bekliyoruz
  • Şarkı Sözü Bulmak - TuneWiki

Arkadaşlar daha önce Lyrics programını önermiştim ama Tunewiki çok daha başarılı bir programmış. ispazio.net sourcelerini eklediyseniz multimedya kısmında TunWiki programını bulabilirsiniz.
    Şarkıların şarkı sözlerini bulmakla kalmıyor şarkı ile eş zamanlı olarak senkronluyor, ingilizcesini ilerletmek isteyenler için de faydalı olabilir.

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!
  • TuneWiki bende hic birsey bulamiyor ya sinir oldum.
  • Last.Fm i denediniz mi, bilgisayarda ve ipod ta dinlediğiniz müzikleri kaydediyor size özel radyo oluşturuyor dinlediğiniz müziğe yakın müzikleri öneriyor. Wireless olan yerde size özel radyo dinlemiş oluyorsunuz. Ayrıca şarkı sözleri ve gruplar şarkıcılar ve şarkılar hakkında bilgilerde var...
  • arkadaşlar summerboard ile ilgili birkaç sorum olacak. Bildiğiniz gibi SB ta tema değiştirdiğinizde bazı ikonlar değişmiyor. daha doğrusu ikonların yarısı değişiyor yarısı değişmiyor. bunun sonucu olarak ta birşeye benzemiyor.
    itouch ın var/root/Library/Summerboard/Themes klasörüne girdiğimde burada normalde daha önce yüklemiş olduğum theme ler olması lazım ama bu klasör boş gözüküyor. yeni indirdiğim theme yi buraya yüklüyorum. fakat itouch ta SB u açtığımda yüklemiş olduğum theme yi göremiyorum.
    kısaca bilgisayardan yüklediğim theme leri itouch ta göremiyorum. itouch ta installer yardımı ile yüklediğim theme leri bilgisayarda göremiyorum. sonuçta da full bir theme değişikliği gerçekleştiremiyorum.
    bilgisi olan varsa lütfen anlatsın.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.