Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

1.1.4 e Customize yüklemek!!
    1.1.4 e JB yapmiş arkadaşın en çok şikayet ettiği konulardan birisi de Customize programını yükleyememekti.
    Şimdi anlatacaklarımla Customize programını yükleyebilirsiniz ama adımlara lütfen dikkat edin..

1)Installer -> Tweaks -> 1.1.4 Compatibility Patch -> Install diyerek uyarlama patch i yüklüyoruz
    2)http://ipodtouched.net/repo.xml Source sini ekliyoruz ve yenilenmesini bekliyoruz
    3) Installer -> iPod Touched -> Modded Customize -> Install diyerek programı yüklüyoruz
    4) Yükledikten sonra Uninstall -> Tweaks 1.1.4 altında olan 1.1.4 Compatibility Patch'i uninstall ediyoruz
    5) iPod Touch'ı yukarıya basılı tutarak tamamen kapatıp tekrar açıyoruz
    6) Ana menüye gelen Customize ikonuna tıklıyoruz açıkdıktan bir süre sonra menüsü karşımıza gelecektir
    Tebrikler Customize'yi kurdunuz :)

Takilma sorunu kendiliginden halloldu. Customize yuklemek icin yukardaki yaziyi uygulayacaktim ama daha ilk adimda tikandim. Tweaksin icinde 1.1.4 Compatibilty Patch adli bir dosya yok. Bunun icin yuklememiz gereken source nedir acaba?

Edit : Yuklenmesi gereken sourcehttp://ipodtouched.net/repo.xml bu. Ilk sayfada ki mesajda 2. adim ile 1. adimin yeri degistirilirse kafalarda soru isareti kalmaz.

İlk başlarda aynı sorunu bene yaşıordum (takılma sorunu) daha snra oto düzeltme seçeneğini kaldırdıktan snra bu sorunu yaşamamaya başladım bence sorunun kaynağı o..Yine takılır gibi oluyo ama biraz bekledkten sonra düzelio..

1.1.4 Compatibilty Patch i http://ipodtouched.net/repo.xml sourcesinden bulabilrsn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHaLha -- 24 Mart 2008; 3:15:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

i
    quote:

Ya siz lyricsler icin hangi programi kullaniyorsunuz? Benim kullandigim program hic bir seyi bulamiyor.

TuneWiki tüm parçaların sözlerini buluyor, türkçe parçalardan bazılarını tabi. Ama yabancı parçalardan bulamadığını daha görmedim süper.

Edit: yüklemek için install__Multimedia__TuneWiki

Valla şimdi yükledim Tunewiki yi, account ta aldım ama bulduğu şarkı olmadı, çok bilinen şarkılarda denedim, unforgiven, zombie vs.vs ama bulmuyor maalesef. Bir ayarı falan mı var acaba...

Abi ben hiç bi ayar yapmadım, yabancı parçalardan bulamadığı yok. Türk sanatçılardan sertab erener,in bazı şarkılarınıda buluyor. Dido, Linkinpark, Nelly Furtado, The Tea Party v.s bunların tüm parçalarını buluyor. Şarkı ile eş zamnlı ekranda gözüküyo süper cidden.

• Sıfı TR garantili yeni alınacak olan bir ipod'un sürümü kaçtır sizce? 1.1.4 gelir mi eski mi gelir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Sıfı TR garantili yeni alınacak olan bir ipod'un sürümü kaçtır sizce? 1.1.4 gelir mi eski mi gelir?

Ürünün ne zaman alındığına bağlı (satın alınan firma tarafından) Son üretimler 1.4 olarak çıkıyor. Mesela bana gelen ipod 1.4 olarak geldi. Benden sonra teslim alanlara ise 1.2 olarak gelmiş. Belli olmuyor yani
  • apollo msn yükledim logın diyince

connectıon error from notfocatıon server: unable to connect

yazıyor sorun nedir?
  • quote:

quote:

Sıfı TR garantili yeni alınacak olan bir ipod'un sürümü kaçtır sizce? 1.1.4 gelir mi eski mi gelir?

Ürünün ne zaman alındığına bağlı (satın alınan firma tarafından) Son üretimler 1.4 olarak çıkıyor. Mesela bana gelen ipod 1.4 olarak geldi. Benden sonra teslim alanlara ise 1.2 olarak gelmiş. Belli olmuyor yani

1.1.2 gelse de uğraşmasam bi de downgrade falan
    1.1.2nin jailbreak'i iyiymiş. 1.1.4'ün kötüymüş. Öyle diyorlar

• İyi günler
    Benim bir kaç tane sorum var.
    1 iPod un içinde bir sürü şarkı var ben bunların kapaklarını bulabilir miyim?
    2 Mesela kendi evimde şarkı attım akrabanın evine gittim ben bu şarkıların üstüne şarkı yükleyemez miyim hiç yapamadım da ama evde attığım şarkıları silmeden.
    3 Safari bazen çıldırtıyor 3 site açıyorum dh , facebook , sahadan.com(maç sonuçları felan) birbirleri arasında geçiş yaparken bi takılıyor sonra aleti kapatıyorum açıyorum aynı sorun tek tükte olsa oluyor
    4 ipod 1.1.4 jailbreak yapılmış halindeyken bu sorunlar oluyor restore edip tekrar jb yapsam 3. sorumdaki olaylar düzelir mi ?
    5 Ben tavla da online oynamak istiyorum fazla mı abarttım ?
    6 Son olarak Mail olayı mükemmel gmail imi ekledim süper felan hotmail i ekleyemiyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amylee -- 24 Mart 2008; 14:19:55 >

• quote:

quote:

quote:

1.1.2 e jb yapmak icin once 1.1.1 e jb yapman lagzim. Yani 1.1.2 gelirse gene downgrade yapacaksin. Dua et de 1.1.1 gelsin.

@amylee
    1-Kapaklari bulabilirsin bunlar icin bazi programlar var ama istersen herhangi bir resmi bile kapak yapabilirsin
    2-Akraba-es-dost- heryerde sarki atabilirsin. Itunesdan manual sarki atma seceneginin acik oldugunu kontrol et.
    3-1.1.4 de olabilir bende jb yaptim ama sorunlardan gecilmiyo 1.1.2 e de jb yaparken nedense installer hata veriyor 1.1.4le idare ediyorum bos bos.
    4-Restore yaparsan duzelebilir de duzelmeyebilirde ben 10 kez restore yaptim hala 1.1.4 de takilmalar devam ediyor.
    5-Tavla oynamayi pek sevmedigim/bilmedigim icin online oynanip oynanmadigini bilmiyorum.
    6-Hotmail ekleyemiyorsun cunku desteklenmiyor.

• Son 1-2 gunde 1.1.2e jb yapabilen var mi? 1.1.4 de ki hatalar yuzunden 1.1.2e geri donmek istiyorum ama installera girip oktoprepi yuklemeden once yapilan refreshing source isleminde itouch takiliyor sinir oldum var mi bu durumu halledebilen?
  • Cihaz bana 1.4 olarak geldi, restore edip jailbreak yaptım. Customize, msn, v.s herşeyi yükledim ve şükürler olsun hiç bir sorun, takılma v.s yaşamadım. Tek şikayetim ipod'un ses kalitesi QE ayarları çok kötü
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1.1.2 e jb yapmak icin once 1.1.1 e jb yapman lagzim. Yani 1.1.2 gelirse gene downgrade yapacaksin. Dua et de 1.1.1 gelsin.

Sen sürekli işi yokuşa sürüyorsun zaten

• quote:

Son 1-2 gunde 1.1.2e jb yapabilen var mi? 1.1.4 de ki hatalar yuzunden 1.1.2e geri donmek istiyorum ama installera girip oktoprepi yuklemeden once yapilan refreshing source isleminde itouch takiliyor sinir oldum var mi bu durumu halledebilen?

1.1.4 te ne hata varki dostum bende paşalar gibi çalışıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdm

quote:

Son 1-2 gunde 1.1.2e jb yapabilen var mi? 1.1.4 de ki hatalar yuzunden 1.1.2e geri donmek istiyorum ama installera girip oktoprepi yuklemeden once yapilan refreshing source isleminde itouch takiliyor sinir oldum var mi bu durumu halledebilen?

1.1.4 te ne hata varki dostum bende paşalar gibi çalışıyo

Source eklerken falan takiliyor. Installerdan dosya indirirken touch donuyor vs vs. Tabi bu hatalar herkesde olmuyor eskiden bende de olmuyordu sonra yeniden 1.1.4e jb yaptim olmaya basladi.

@PHI
    Ya yokus falan yok. Yol dumduz. Downgrade dedigimiz sey 3-4 dk suruyor. Kasma kendini
    Gelmedi mi hala senin touch?

•  iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!
     iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

ben bunları yapamadım yani recycle bin hdd my documents falan nası yapıcam o ipod net services falan nası oluoooo finder vs.

bide ben o media playerı yapamadım nereye atıyoruz onu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 24 Mart 2008; 17:09:41 >

• Arkadaşlar;

Sadece ipod touch'ı konu alan portalı yakında açıyoruz

ipodtouchturkey.com mi olsun yoksa ipodtouchturkiye.com ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Husay

Arkadaşlar;

Sadece ipod touch'ı konu alan portalı yakında açıyoruz

ipodtouchturkey.com mi olsun yoksa ipodtouchturkiye.com ?

sondaki
  • ipod net services falan nası oluoooo finder filan nasıl yapılıo daa doorusu ne ise yarıo ici bos mu duruyo onların?

bide media playerı nereye atıyoruz?

kısa ve oz oldu gibi
  • 1.1.4 de bende takılmalar yaşıyodum.Cihazı DFU moda sokup restore yaptım tekrar jb yaptım. Düzeldi Tabi herkesde olmayabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: wholet

ipod net services falan nası oluoooo finder filan nasıl yapılıo daa doorusu ne ise yarıo ici bos mu duruyo onların?

bide media playerı nereye atıyoruz?

kısa ve oz oldu gibi

Arkadasim Turkce konus ki sana yardim edelim. Yazdigindan bir sey anladiysam Arap olayim. Nece yazdin sen bu yaziyi? Turkceye tercume et ki yardim edelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wholet

ben bunları yapamadım yani recycle bin hdd my documents falan nası yapıcam o ipod net services falan nası oluoooo finder vs.

bide ben o media playerı yapamadım nereye atıyoruz onu?

bunu duzgun bir sekilde anlatmaya calisiim o zaman ben bunu yapamdım yani vista theme i yaptım yapmasınada categorize falan filan ama orda baska seylerde var mesela finder,recycle bin,net services vs. gibi bunlar nasıl oluyor iclerine ne konuluyor bunlar bos mu?bir resimde de my computer vardı icinin resmini cekmis asagıda disc space vardı1 nAIL OLUYOR?bir de media playerı yapamadım nereye atıyoruz o dosyayı?

bide nasıl guzel bir sekilde catogorilere ayırabilirim tavsiye verebilirmisiniz?

umarım cevirebilmisimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 24 Mart 2008; 18:17:37 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.