Bildirim
İpod touch'ım suya düştü açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Birdaha acarak hata yapmisin batarya cikararak pirincin icine koy 2 gun bekle yine olmazsa tamir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bataryayı çıkaramam arka kapak açılmıyor, tamirciye götürsem çözülür mü yoksa cihaz pert mi -
Geçmiş olsun cihaz pert
aynen pert :D -
Batarya çıksaydı ve açmaya çalışmasaydın bir kademe kurtulabilirdi de artık
Bilgisayara takınca hala algılıyo ya tamirci halledemez mi -
İcini açıp saf alkollü temizlemeleri lazım. İşini bilen bir tamirciye götür.
İstanbulda veya eskişehirde nerde vardır beyler ,avrupa yakasındayım -
Anladık Ipod Touch'un Öldü -
iPod'u yan yatır
pirinç kavanozunun içine göm 2-3 gün beklet. ciddiyim. -
Pirince gom Ciddiyim iPhone düzelmişti komsumunki..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
o cihaz artık pert hiç açmaya çalışmayacaksın su manyetik devrelere zarar verebilir açıkken.Hiç açmadan direk pirince gömcektinki oksidlenme olmasın diye. -
suya düşmüş cihaz hemen açılır mı ? veya prize takılıp şarj oluyor diye bakılır mı ?
yapacağın şey şuydu. cihaz kapalıysa hiç açmayacaktın. açıksa da kapatacaktın hemen. sonra bir kabı pirinç ile doldurup cihazı pirinçlerin arasına koyacaktın. minimum 1 gün beklemen lazım böyle. saç kurutma makinası ile de hafifçe en düşük ayarda deliklerden üfürürdün. sonra %99 çalışacaktı o cihaz. -
Benim 3-4 yıl önce e250 suya düşmüştü. Ben de hemen güneşte kuruttum sonra şarja taktım açılmadı. Telefoncuya gönderdik şarja takmasaydın yapardım ama içindeki devreler yanlış dedi (bide tuzlu su falan ya.) Keşke bağlamasaydın bilgisayara. pirince sok dicem ama alet yekpare. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hells Bells
Suya düşürdüm cihazı , ilk iş kapadım sonra beyaz ekran oldu sonra tamamen kapandı bi daha da açılmadı, şarja takınca algılıyor fakat ne ekran açılıyo ne ipod açılıyo napmalıyım
pert değil benim telfonum suya düşmüştü(6600) açmaya çalıştık tabi açılmadı 1 gün sonra arkadaş pirincekoy dedi ilk inanmadım koydum ama bir baktım telefon çalışmaya başladı ama 2 tuşu basmıyordu tamirciye verdik o yaptı tabi artık benim ipodum suya düsse gider 1 kilo pirinç alır hemen içine yatırırım ama ilk önnce pirinçleri çırp çunku tozları ipodun içine girebilir çırparsan altte kalır tozları ve ipodun içine giremez
-
cihazın modelini yazarsanız benimde ipod touch 2g arızalı tamir için almak isterim -
quote:
Orijinalden alıntı: heimdall3694
cihazın modelini yazarsanız benimde ipod touch 2g arızalı tamir için almak isterim
sizin ipodun hangi parçası bozuk belki bu aletinde aynı parçası bozuktur -
Oha beyler, bugün cihaz açıldı sapasağlam, sadece home tuşu biraz uğraştırıyor oha oha
Benzer içerikler
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklık tamiri
- jbl kulaklık bataryası
- kulaklığın sesi azaldı
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- ipod touch 8. nesil
- airpods pro güncelleme
- airpods nasıl sıfırlanır
- airpods pro 2. nesil özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X