Şimdi Ara

iPod Touch'ı cep telefonu olarak kullanmak ister misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
17.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

• Apple iPod Touch için hazırlanan bir aksesuar, iPod Touch'a telefon özelliğini getiriyor. Yosion adlı üretici firma tarafından hazırlana cihaza iPod Touch yerleştirildiği zaman iPod Touch'a arama yapma, arama alma ve mesajlaşma fonksiyonları geliyor. GPRS ve veri aktarımı için şimdilik destek sunmuyor. 4.5 saat konuşma süresi ve 120 saat bekleme süresiyle kullanılacak olan
    Apple Peel 520'in önümüzdeki günler içinde 74$'lık fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.

[wvp=1589]

• Acaba mikrofon özelliğide katıyor mu o alet?
  • şebekeyide iyi çekerse ne gülerim ama :)
  • :D
  • iyi ama biraz daha ucuz olması lazım
  • super bişey bu ipod touch 200dolar 75te bu.çin malı cakma iphone fiyatına:)
  • GPRS ve veri aktarımı için şimdilik destek sunmuyor

benim burdan anladığım buna ne sim kart takılıyor ne başka bişey wi-fi üzerinden yapıyor aramaları herhalde yanlışımı düşünüyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @spaydix ;

Resimlerde en soldakinde kocaman bi simkart görünüyor ...
  • Mükemmel bir düşünce, umarım sadece uzakdoğuda satışı yapılmaz da bir tane alabilirim..
  • ben bir ara türk telekomun wirefon servisini ipod touch üzerinden kullanılabileceğini duymuştum wireless üzerinden arama yapıp konuşabiliyorduk. bende aklıma takılmıştı ipodda mikrofon mu var diye
  • wirofon reklamında zaten en altta yazı geçiyo mikrofonlu kulaklık olması lazım diye.
    Apple Peel 520 takıyon sonra voip programı üzerinden normal telefon gibi konuşuyon...
  • Magic Trackpad ile ilgili haber niye verilmedi sitede?
  • iyi fikir ucuz olsa alınabilir
  • ucuzlk deilde türkiyeye gelse iii olur ...:D
  • dealextreme yada focalprice e düşer inş.:D
  • merhaba arkadaşlar bu urnu turkiyede bulmam mumkunmu bulursam nerden bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclplt

http://cgi.ebay.com/New-YOSION-APPLE-PEEL-520-APPLE-IPOD-TOUCH-IPHONE-/260675929566?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3cb17f05de

buradan alabilirsin :D

biraz daha ucuzlasın bakalım ayrıca şuan bunu alsak trde kullanabilir miyiz?imeisi falan problem çıkartmasın

• bu linkte yok
  • ya arkadaşlar ben bu ipod touch 4 almak istiyorum ama bunu aldığım zaman telefon olarak kullanmak istiyorum internetten baktım kaba saba bişey takılıyormuş içinde sim kart yuvası yok mu bi destek lütfen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.