Bildirim
iPod Touch'ı cep telefonu olarak kullanmak ister misiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Acaba mikrofon özelliğide katıyor mu o alet? -
şebekeyide iyi çekerse ne gülerim ama :) -
:D -
iyi ama biraz daha ucuz olması lazım -
super bişey bu ipod touch 200dolar 75te bu.çin malı cakma iphone fiyatına:) -
GPRS ve veri aktarımı için şimdilik destek sunmuyor
benim burdan anladığım buna ne sim kart takılıyor ne başka bişey wi-fi üzerinden yapıyor aramaları herhalde yanlışımı düşünüyorum ? -
@spaydix ;
Resimlerde en soldakinde kocaman bi simkart görünüyor ... -
Mükemmel bir düşünce, umarım sadece uzakdoğuda satışı yapılmaz da bir tane alabilirim.. -
ben bir ara türk telekomun wirefon servisini ipod touch üzerinden kullanılabileceğini duymuştum wireless üzerinden arama yapıp konuşabiliyorduk. bende aklıma takılmıştı ipodda mikrofon mu var diye -
wirofon reklamında zaten en altta yazı geçiyo mikrofonlu kulaklık olması lazım diye.
Apple Peel 520 takıyon sonra voip programı üzerinden normal telefon gibi konuşuyon... -
Magic Trackpad ile ilgili haber niye verilmedi sitede? -
iyi fikir ucuz olsa alınabilir -
ucuzlk deilde türkiyeye gelse iii olur ...:D -
dealextreme yada focalprice e düşer inş.:D -
merhaba arkadaşlar bu urnu turkiyede bulmam mumkunmu bulursam nerden bulurum -
-
quote:
Orijinalden alıntı: yclplt
http://cgi.ebay.com/New-YOSION-APPLE-PEEL-520-APPLE-IPOD-TOUCH-IPHONE-/260675929566?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3cb17f05de
buradan alabilirsin :D
biraz daha ucuzlasın bakalımayrıca şuan bunu alsak trde kullanabilir miyiz?imeisi falan problem çıkartmasın
-
bu linkte yok -
ya arkadaşlar ben bu ipod touch 4 almak istiyorum ama bunu aldığım zaman telefon olarak kullanmak istiyorum internetten baktım kaba saba bişey takılıyormuş içinde sim kart yuvası yok mu bi destek lütfen.
Benzer içerikler
- sembollerle kalp yapma
- no video input ne demek
- topraklama nasıl yapılır
- 2.5 kw jeneratör neleri çalıştırır
- windows 7 hızlandırma
- vpn ne işe yarar
- whatsapp hesap ekleme
- whatsapp profil resmi ekran görüntüsü almayı engelleme
- exynos 1380
- tiktok"tan nasıl para kazanılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X