Şimdi Ara

iPod Touch Fan Club (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
0
Favori
45.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni eklersen sevinirim
  • arkadaslar bır sorum var ı pod touch isletım sıstemı olarak ne kulllanıyor ıkıncısıde bu screen shot ları nerden bulup nasıl yukluyorsunuz ı touch ınıza
  • benide eklerseniz sevinirim.
  • bu siteyi bulduguma cok sevindim.ipod touch hakkında bilmedigim cok sey var.bişey sormak istiyorum.
    ipod touch ta youtube a girmek ücretlimi? ve sınırlımı?
    ayrıca internete herhangi bir kabloylamı baglanılıyor.internet ücreti ne düzeyde oluyor cok merak ediyorum.yardımcı olursanız sevinirim bende alacagım ama önce bilmem gerekenler var.
    şimdiden tşkler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebruli90

bu siteyi bulduguma cok sevindim.ipod touch hakkında bilmedigim cok sey var.bişey sormak istiyorum.
    ipod touch ta youtube a girmek ücretlimi? ve sınırlımı?
    ayrıca internete herhangi bir kabloylamı baglanılıyor.internet ücreti ne düzeyde oluyor cok merak ediyorum.yardımcı olursanız sevinirim bende alacagım ama önce bilmem gerekenler var.
    şimdiden tşkler.

Wireless yardımıyla nete bağlanıyo kablosuz yani.Youtube a girmek niye ücretli olsun ki.Aynı pc deki gibi sen pc den girince paramı veriyon.(İnternet parası hariç :)

Club a benide eklerseniz sevinirim.
  • bende üye olmak isterim. kulanmakta cok zorluk cekiyorum
  • Bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp sözünden hareketle bir sey sormak istiyorum itunes-7 kullanıyorum ipod touch a bu programla yükleme yapıyorum ama bir önceki attıgım müzikleri silip öyle yüklüyor bir de video attıgım zaman görüntü kaliteli ama sesleri olmuyor son olarak ipot touch a jailbreak 1.1.4 atıyımmı yoksa kötü bir fikirmi bu simdiden tesekkür ederim...
  • Beni de fan club listenize eklerseniz sevinirim.

iyi günler.
  • Beni de eklerseniz sevinirim. Fakat lütfen bi sorunum falan olursa bi ilgilenin
  • 3gunluk iPod touch'li

jailbreak forever
  • daha yokmu ipod touch kulanicilarii
  • Yaklasık 5 aydır kullanıyorum... Cok güzel bir alet.. Herkesin alması gerekir. Beni de ekleyin. Içinde windows olsa tamam dicem. Işte yeni PDA'm

quote:

Bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp sözünden hareketle bir sey sormak istiyorum itunes-7 kullanıyorum ipod touch a bu programla yükleme yapıyorum ama bir önceki attıgım müzikleri silip öyle yüklüyor

iTunesi aç. Manually manage musics and videos seçeneğini seç.

quote:

bir de video attıgım zaman görüntü kaliteli ama sesleri olmuyor

Total video converter ile çevir.

quote:

ipot touch a jailbreak 1.1.4 atıyımmı yoksa kötü bir fikirmi bu

Bunu mu istersin?
     iPod Touch Fan Club

Yoksa bunlarımı?
     iPod Touch Fan Club

iPod Touch Fan Club

iPod Touch Fan Club

iPod Touch Fan Club

• evet arkadaslar 2 gün önce bende aldım oyuncağı! benide ekleyebilirsiniz.
  • Ben de yakın zamanda almayı planlıyorum. Beni de eklersen sevinirim.
  • Ben de yeni aldım sayılır.Beni de eklerseniz sevinirim.
  • benide ekleyin
  • Henuz touch almadım ama fan cluba katılabılır mıyıM?
  • Arkadaşlar eklenince ne oluyor. Burada yazan şeylerin dışında birşeyler mi görebiliyoruz. Eğer öyle birşey varsa ve birbirimize daha fazla faydalı olabileceksek beni de ekleyin. Çünki ben de 7-8 aydır kullanıyorum bu aleti.
  • bu alet ne işe yarıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.