Şimdi Ara

iPod Touch alacağım sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, yakın zamanda bir iPod Touch almak istiyorum. Telefonumu satar satmaz. Öğrenciyim ve bütce çok geniş değil. 8GB Kesinlikle alma yetmez diyorlar, ki demeselerde bana yetmez zaten suan kullandığım telefonum 16GB ve sadece 1-2 GB boş yer var. O yüzden 32GB düşünüyorum, temiz bulursam ikinci el. Olmadı GG'de var 575 e Sıfır. REFURBISHED değildir yazmışlar o ne bilmiyorum ama olsun. Ama sonuc olarak kararsız kaldım 4G 32GB mi alsam yoksa 3G 64GB mi alsam? 3G ile 4G nin arasında donanımsal cok fazla fark var mı? Hani 32 yeter bana ama 64 olursa 10 film fazla atarım hesabı. Sizinde bir tavsiyelerinizi alayım dedim, şimdiden tesekkürler.

• donanımsal açıdan çok fark var. alabiliyosan kesinlikle 4g al. REFURBISHED de sıfırlanmış ürün demek. yani zamanında kullanılmış arıza yapmış bir ürün. arızası giderilip dış yüzeyi sıfırlanarak satılıyor.
  • "Refurbished" yani sıfırlanmış ürünler, kullanıldıktan sonra bir arızası yada eksikliği tespit edilip fabrikasına geri gönderilen, fabrikasında sorunları giderilip tekrar ucuz bir fiyattan satılan ürünlerdir. 4G derim. Sebebi ise 2G&3G ye oranla 2 kat daha iyi "retina" ekrana sahip olması.

Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü!
  • Tesekkürler arkadaslar, elimde Androidli bir cihaz var suanda, elimden cıkarır cıkarmaz iTouch 4G + 30 Liralık dandik telefon kombinasyonu yapayım diyorum..
  • Çok müzik dinleyen biriysen 8gb yetmeyebilir. Benim ipodda 575 tane şarkı var 100e yakın uygulama ve oyun var, şuanda 500mb boş alan kalmış daha da ekleyip sileceğim şey yok. Zamanla tek tük olur. İnternet hızı nasıl oluyor tam emin değilim ama JB yaptıktan sonra ibluever programıyla bluetooth ile internete girebiliyorsun.

30 liralık dediğin dandik telefonlar işe yarar yani, bende 6300 var. İnternet paketi aldım ipodun yanında gezdiriyorum ve internete bağlanabiliyorum o şekilde. (wi-fi yokken )

Orijinalden alıntı: Quentin Costa

Çok müzik dinleyen biriysen 8gb yetmeyebilir. Benim ipodda 575 tane şarkı var 100e yakın uygulama ve oyun var, şuanda 500mb boş alan kalmış daha da ekleyip sileceğim şey yok. Zamanla tek tük olur. İnternet hızı nasıl oluyor tam emin değilim ama JB yaptıktan sonra ibluever programıyla bluetooth ile internete girebiliyorsun.

30 liralık dediğin dandik telefonlar işe yarar yani, bende 6300 var. İnternet paketi aldım ipodun yanında gezdiriyorum ve internete bağlanabiliyorum o şekilde. (wi-fi yokken )

Aslında birazda müzik ve film için alıyorum. Aynı işleri androidde yapabiliyorum ama malum sabit birşey yok androidde, yüklediğin uygulamaya göre ses kalitesi değişiyor. Eskiden SE Walkman serisi kullanırdım, ondan sonra android tatmin etmedi beni. Yanınada orta seviye bir kulaklık alsam işimi görür diye düsünüyorum. Kendi kulaklığı nasıl sizce? O tür kulaklıkları oldum olası sevmemişimdir, SE W810 ile kulak içi kulaklığa alıştım öyle gidiyor, ama bilmiyorum. Müzik olarakta aslında cok fazla müzik yok, hani bakıyorum millete binlerce müzik tasiyor. Bende öyle değil, "Classic Rock Ballands" sanatcılarının albümlerini atıyorum o kadar, ama genelde müziklerim MP3 yerine FLAC oldugu icin biraz yer kaplıyor. 32 GB uygun olacak sanırım..

• 3 ile 4. nesil arasında donanımsal fark var.Ben 3g 32gb yerine 4g 8gb tercih ettim.Uzun otobüs yolculuklarında falan 2-3 tane film atıyorum izledikten sonra siliyorum.Müzikten çok uygulamalar hafıza kaplıyor bende 2.2gb uygulama var 0.6gb müzik.Albüm albüm yerine tek parça atıyorum.Bu şekilde bana 8gb yetiyor şimdilik.Kulaklık idare eder.Alabiliyorsan tabii ki 32gb al burda 32 yoktu uğraşsam bende alabilirdim belki.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.