Şimdi Ara

ipod touch 5.nesil mi iphone 4 mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdy232

5. nesil çıktı m?

hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apache0990

Paran varsa 4S iPod bir süre sonra bazı uygulamaları çalıştırmamaya başlar.

Ne alaka?
  • JB yaptıktan sonra mükemmel çalışıyor telefonla internet paylaşımı. iBluever'a bir kez para verip alıyorsun, sonrasında kullanıyorsun. Ha Samsung'la olmadı bu işlem ama Blackberry ile sorunsuz çalıştı. Yani illa ki wifi mecburiyeti yok iPod'un.
  • jb?
  • Jailbreak yani tam olarak 3. parti yazılımları kurmak için elektronik aletlere yapılan kırma işlemi diyebiliriz.
  • ipod touch 5. Nesil çıktımı ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerchisterTR

ipod touch 5. Nesil çıktımı ki ?

Hemen üstteki yorumları okumayı deneseniz ?
  • 5g çıkışı için bir öngörü
    4g nin fiyatlarında indirime gidildi
    sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

iPod Touch 5. nesil var, ama 4. nesilden hiç bir farkı yok. Sadece beyaz renk seçeneği çıktı. Paran varsa tabii ki iPhone 4

arkadaş bunu söylemiş, sonra başına gelecekleri fark edip topuklamış hemen konudan

• quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

quote:

iPod Touch 5. nesil var, ama 4. nesilden hiç bir farkı yok. Sadece beyaz renk seçeneği çıktı. Paran varsa tabii ki iPhone 4

arkadaş bunu söylemiş, sonra başına gelecekleri fark edip topuklamış hemen konudan

tamam vurmayin öldüm
    ozellik degismedigini biliyorum ama 4s le birlikte gosterilince, bir de beyaz renk secenegi cikinca kafam karismis olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabi ki olabilir, insanlık hali
  • quote:

quote:

quote:

tamam vurmayin öldüm
    ozellik degismedigini biliyorum ama 4s le birlikte gosterilince, bir de beyaz renk secenegi cikinca kafam karismis olabilir

Yok biraz daha göstermek lazım sopayı

Hem siyah, hem beyaz var benim evde. Direkt de söyleyeyim tek fark hakikaten renk ama beyaz daha şık bence

• quote:

Orijinalden alıntı: BerchisterTR

ipod touch 5. Nesil çıktımı ki ?

Tabikide çıktı hocam hiç kaçırma al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha

-Her ikisi de retina ekran fakat iphone'un ekran kalitesi iPod Touch 4 ten bariz şekilde daha kaliteli.
    -iPhone da mevcut olan dahili GPS in iPod da olmaması.
    -Kamera konusunda iPod da auto focus olmadığı için fotoğraf ve video kaliteleri arasında bariz fark var iPhone daha kaliteli.
    -iPhone 4 512 mb ram iPod touch 256 mb ram.

Bu kadar fark için fiyatına bakmadan iPhone 4 alınır hatta bu dakkadan sonra iPhone 4 yerine 4s almak daha mantıklı olabilir..

yeni nesil beyaz touch 4 ile beyaz 4s arasi fark goremedim ben ekranlarda(mat jelatin takiyorum heralde ondan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

quote:

quote:

tamam vurmayin öldüm

Yok biraz daha göstermek lazım sopayı

Hem siyah, hem beyaz var benim evde. Direkt de söyleyeyim tek fark hakikaten renk ama beyaz daha şık bence

Evet benim de arkadaşımda var güzel duruyor :)

• Siyahı kullanamıyorum resmen, epey bir koyu geliyor beyazdan sonra
  • quote:

O 5. nesil değil Hocam. Tek farkı beyaz renkli olması...
  • Beyazın karizması daha çok bence ama malesef siyah var bende =/
  • bence ikisine al :)
    ipod çok sarçmalık görüyorum görüşmeyeceksenn ipad almalısın. görüşeyeceksen iphone almalısın ipod unut artık o neydı ya
  • İphone al derim muzik oyun wifi disinda pek bisey yapamazsin ipod da.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.