Şimdi Ara

ipod touch 5.nesil mi iphone 4 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaşlar uzun zamandır bu konu hakkına düşünüyourum ama bir sonuca varamadım lütfen yardımcı olun, sizin görüşleriniz nelerdir iphone4 mü ipod touch (5.nesil) mı ? (biliyorum forumda yeniyim ama lütfen yardım)!!!

• ipod touch 5. nesil varda ben mi bilmiyorum iphone 4 e yetecek paran varsa tabi iphone4 al, hem ipod hem telefon zor oluyor
  • sadece foruma değil apple'a da yenisiniz galiba, ipod touch 5. jenerasyon yok çünkü
  • iPod Touch 5. nesil var, ama 4. nesilden hiç bir farkı yok. Sadece beyaz renk seçeneği çıktı. Paran varsa tabii ki iPhone 4
  • ipod touch 4 var en son.

Arkadaslar tlf ozelligi disinda ipod touch 4 butun her oslevi goruyor mu iphone gibi.

Bende merak icindeyim. ipod touch a donebilirim.
  • arasında ne gibi farklar var peki ?
  • -Her ikisi de retina ekran fakat iphone'un ekran kalitesi iPod Touch 4 ten bariz şekilde daha kaliteli.
    -iPhone da mevcut olan dahili GPS in iPod da olmaması.
    -Kamera konusunda iPod da auto focus olmadığı için fotoğraf ve video kaliteleri arasında bariz fark var iPhone daha kaliteli.
    -iPhone 4 512 mb ram iPod touch 256 mb ram.

Bu kadar fark için fiyatına bakmadan iPhone 4 alınır hatta bu dakkadan sonra iPhone 4 yerine 4s almak daha mantıklı olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4. nesil iPod touch'a apple sonradan beyaz renk secenegi ekledi, bazi arkadaslar da 5. nesil saniyor onu, mesele bu.

paran varsa iphone 4 derim.

quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha

-Her ikisi de retina ekran fakat iphone'un ekran kalitesi iPod Touch 4 ten bariz şekilde daha kaliteli.
    -iPhone da mevcut olan dahili GPS in iPod da olmaması.
    -Kamera konusunda iPod da auto focus olmadığı için fotoğraf ve video kaliteleri arasında bariz fark var iPhone daha kaliteli.
    -iPhone 4 512 mb ram iPod touch 256 mb ram.

Bu kadar fark için fiyatına bakmadan iPhone 4 alınır hatta bu dakkadan sonra iPhone 4 yerine 4s almak daha mantıklı olabilir..

ikisinin ekrani arasinda bariz fark yok, normal kullanirken her ikisinin ekrani da ayni kalitede, yandan, alttan veya ustten bakinca renklerdeki bozulma ipod'da daha fazla o kadar. e ekrana da kullanirken gozunuzle ayni hizzada bakacaginiza gore fark yok denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 22 Ocak 2012; 16:21:10 >

• Paran varsa 4S iPod bir süre sonra bazı uygulamaları çalıştırmamaya başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

iPod Touch 5. nesil var, ama 4. nesilden hiç bir farkı yok. Sadece beyaz renk seçeneği çıktı. Paran varsa tabii ki iPhone 4

nesil seneyle artan bir şey değil,özellikle artan birşey.5 yok 4 var anlıcağınız.
  • i-Pod 5 Nesil Çıktımı ki ?
  • Şuanda en sn 4.nesil iPod var sadece beyaz renk seçeneği getirildi jenarasyon atlamadi iPhone beyaz çikti da 5.nesil mi oldu ?
  • iPod ile yapabilecegin herseyi iPhone la yapabilirsin ancak iPhone la yapabilecegin bircok seyi (Örn: Sms,mms,arama, wifi haric internet) iPod la yapamazsin..Karar senin..
  • ipod da wifi harici internet yok mu?bu benim için önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksu

ipod da wifi harici internet yok mu?bu benim için önemli

Hayir,mağalesef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

iPod Touch 5. nesil var, ama 4. nesilden hiç bir farkı yok. Sadece beyaz renk seçeneği çıktı. Paran varsa tabii ki iPhone 4

Hayır adı yine 4G, 5. nesil yok.
  • hocam ipod touch almanı öneririm. türkiye'den kontratlı alırsan 2.5, normal alırsan da en az 1.6-1.7 bin tl gibi bir fiyat var. tamam apple'ı seviyoruz takdir ediyoruz kullanıyoruz ama kapitalizm de bi yere kadar dimi. ipod touch navigasyon ve pusula desteği hariç diğer tüm uygulamaları çalıştırıyor. mesela ben it4 + e250 ayarında bi telefon kullanıyorum. iphone'a vereceğim parayla da gayet uygun laptop aldım
  • bence i4 uğraşmamak için ama bu arkadaşın dediğide hiç fena değil

quote:

hocam ipod touch almanı öneririm. türkiye'den kontratlı alırsan 2.5, normal alırsan da en az 1.6-1.7 bin tl gibi bir fiyat var. tamam apple'ı seviyoruz takdir ediyoruz kullanıyoruz ama kapitalizm de bi yere kadar dimi. ipod touch navigasyon ve pusula desteği hariç diğer tüm uygulamaları çalıştırıyor. mesela ben it4 + e250 ayarında bi telefon kullanıyorum. iphone'a vereceğim parayla da gayet uygun laptop aldım
  • Hiçbişi Alamıyosan 3GS Al.
  • 5. nesil çıktı m?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.