Şimdi Ara

İpod Touch 5.Nesil almayı düşünüyorum yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon olarak Galaxy S3' üm var . Aksesuar olarak şarjlı kılıf olmasına rağmen şarj çabuk bitiyor sıkıldım ve İos işletim sistemini denemek istiyorum . Ipod Touch 5. Nesil almaya karar verdim . Fiyat olarak teknosada 819 lira ( 50 TL hediye çeki var ) . Öncelikle kafamda oluşan sorular var ipod kullanıcılarının yardımlarına ihtiyacım var

1: Jailbreak yapılıyor mu ?
    2: Whatsapp - Viber gibi messenger yükleyebilir miyiz ?
    3: Batarya tam dolu olduğunda şarj süresi kaç gün gidiyor ?
    4: Oyun grafikleri tatmin edici mi ?
    5: Kendi speakerından çıkan ses yeterli mi ?
    6: Facetime ile ön kamera ile görüntülü arama yapılabilir mi ? ( Skype ile )

Yardımlarınız için teşşekürler

• 1- JB yapılır eğer iOS 6.1.3 değilse.
    2- JB ile whatsapp yükleniliyordu sanırım.
    3- Bu konu hakkında bir fikrim yok ama iyi gidiyor diye düşünüyorum.
    4- Adı üstüne oyun ve müzik için tasarlandı + ekran büyüdü.
    5- -
    6- Olabilir.
  • 1- 6.1.3 unt. olarak yok ama tethered olarak var mı bilmiyorum.
    2- Viber için Jb'ye gerek yok ama Whatsapp için var
    3- Değişiyor müzik,oyun,film,internet,jn kullanımlarına göre. Bir günde gider bir kaç günde
    4- Gayet tatmin edici.
    5- Bana çok düşük geliyor kendi sesi gayet yetersiz.
    6- Facetime konuşması tabiki yapabiliyorsun zaten yapılamasa ön kamerayı koymak saçma olurdu,Skype'tanda görüntülü görüşme yapılabiliyor. Ben en son iPhone ile görüştüğümde -ki telefon üzerinden skype uygulamasını bir kaç aydır kullanmadım- görüntülü görüşürken bir şey yazmak çok zor oluyordu.
  • Elimde 1 aylık ancak 2-3 kez kullanılmış ipod touch 5 var siyah renk. 32 GB.

Üzerinde en ufak kılcal çizik bulana bedava veririm o derece.

Fiyat olarak 599 TL ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz
  • 1. JB yapılabilir 6.1.3 sürümü hariç.
    2. JB dışında WhatsApp yükleyemezsiniz. Viber JB olmadan da yüklenebilir, msjlaşma görüşme yapılabilir.
    3. Ortalama olarak 7 saat kullanım süresi sunuyor. Oyun oynarsanız 5'e iner. Nette takılırsanız 6 saat gider vs. gibi. Parlaklık gibi değişkenleri de göz ardı etmemek lazım batarya kullanımına.
    4. iOS oyunlara bir göz atarsanız daha iyi olur. Grafikler kendi açımdan gayet tatmin edici.
    5. Yeterli, çok yüksek olmasa da gayet kaliteli bir ses veriyor.
    6. Tango ile görüntülü görüşme yaptım.
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar . Satın almak için önerebileceğiniz mağazalar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrelativo

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar . Satın almak için önerebileceğiniz mağazalar var mı ?

Vatan da indirim oluyor haftasonu. 760civarı bir fiyatı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. ipod 5th. Kullanıcısıyım sorunuz varsa çekinmeyin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.