Şimdi Ara

ipod touch 5 + 4s takas iphone 5 veya 5c ile doğru olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ipod touch 5 ve 4s 64 gb ile iphone 5 karşılığında takas yapmak istiyorum görüşleriniz nelerdir arkadaşlar dünde xperia z için konu açmıştım gerek oyun kalitesi gerek foto kalitesi gerek ekran kalitesi tatmin etmedi bende böle bir takas yapmayı düşündüm sizce yapmalıyım 4s 64 gb + ipod touch = iphone 5 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fys -- 25 Nisan 2014; 23:54:57 >

• Bıraz daha ekle 5s al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmayın hocam bence ipod touch 5 ve 4s 64gb bi iphone 5 değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanozbay

Bıraz daha ekle 5s al

ekleyecek kadar durumum yok malesef kafa kafaya takas yapmak istiyorum
  • Yazik gunah

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Yazik gunah

derken fazla gelir mi diye dediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fys

quote:

Bıraz daha ekle 5s al

2.el temizden sat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bıraz daha ekle 5s al

2.el temizden sat

satmak için ilan veremiyorum sahibindene kredi kartı istiyor malesef burdan da kaç defa ilan verdim sonuç çıkmadı kredi kartı kullanan bir arkadaş sevabına ilan açsa benim için çok iyi olabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bıraz daha ekle 5s al

2.el temizden sat

satmak için ilan veremiyorum sahibindene kredi kartı istiyor malesef burdan da kaç defa ilan verdim sonuç çıkmadı kredi kartı kullanan bir arkadaş sevabına ilan açsa benim için çok iyi olabilir

hocam sahibinden istemiyor diye biliyorum

• İkisini telefoncuya bile satsan bi ikinci el 5s parasi cikar diye dusunuyorum. 5 biraz ucuz kacabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: qun

quote:

quote:

quote:

quote:

Bıraz daha ekle 5s al

2.el temizden sat

hocam sahibinden istemiyor diye biliyorum

malesef istiyor defalarca denedim hatta bunlar için konu bile açılmış kendimde açmıştım konu kredi kartı istiyor yok mu bir yöntemi diye araba satışı için konu açabilirim ama telefon için açamıyorum nedense ;))

• quote:

Orijinalden alıntı: kalkan5506

İkisini telefoncuya bile satsan bi ikinci el 5s parasi cikar diye dusunuyorum. 5 biraz ucuz kacabilir..

iphone 4s için 600 700 demişti gülerek çıkmıştım telefoncunun birisi öle diyince bi daha da başka telefoncuya götürmedim hemde 64 gb için öle fiyat biçmesi gerçekten zoruma gitti ipod touchı fln keşke satabilsem 5s parası çıksa içimi ferahlattınız desem yeridir
  • Bende 5c var satiyorim 32gb

• quote:

quote:

İkisini telefoncuya bile satsan bi ikinci el 5s parasi cikar diye dusunuyorum. 5 biraz ucuz kacabilir..

iphone 4s için 600 700 demişti gülerek çıkmıştım telefoncunun birisi öle diyince bi daha da başka telefoncuya götürmedim hemde 64 gb için öle fiyat biçmesi gerçekten zoruma gitti ipod touchı fln keşke satabilsem 5s parası çıksa içimi ferahlattınız desem yeridir

Arkadasim 1 yillik 16 gb'lik 4s'i telefoncuya 850'ye satmisti gecen ay. Ben de 4 ay once iPod 5 32 gb modelini 500'e vermistim. Dusunun yani. Cok rahat alabilirsiniz diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Bende 5c var satiyorim 32gb

bana satış değil takas lazım anlamadınız sanıırm
  • quote:

quote:

quote:

Arkadasim 1 yillik 16 gb'lik 4s'i telefoncuya 850'ye satmisti gecen ay. Ben de 4 ay once iPod 5 32 gb modelini 500'e vermistim. Dusunun yani. Cok rahat alabilirsiniz diye dusunuyorum.

ölücü adama denk gelmişim o zaman sahibindene ilan verebilsem belki olur da gel gelelim ki kredi kartı istemesi çok saçma iyi müşteriler çıkabilir de ilan verememek koyuyor gerçekten

• Abicim bendede 4s ve ipod 5 var. İkiside cok temiz seninle ayni seyleri dusunuyorum. Her telefoncu farkli bisi diyor. bir sonuc elde edersen banada haber verisen cok iyi olur :)
    Bu arada bende arastirmadayim. Seni bilgilendiririm.
    Pm atarsan sahibinden'de ilan isini de hallederiz.

• En kötü 64 gb 4s 1000 tl satabilirsin,ipod touch da 400 e falan gidebilir,etti 1400 bu paraya 2. el 5 yerine az daha ekleyip 5s bile alabilirsin,yada 5 32 gb gibide alabilirsin,yada illa androide geçicem dersen lg g2 32 gb bile olabilir,ki fiyatları baya düşmüş 1300 e vardı geçenlerde 32 gb olan modeli g2 nin,ben uğraşamam satmakla vs. illa iphone 5 ile takas ise garantisini sor,kutu içeriği faturasını vs. sor vede 32 gb olmasını tercih et,değilsede üste 100-150 lira falan almaya bak diğer türlü garantisiz 16 gb 5 ise yanaşmamanı tavsiye ederim.
  • quote:

ipod touch 5 ve 4s 64 gb ile iphone 5 karşılığında takas yapmak istiyorum görüşleriniz nelerdir arkadaşlar dünde xperia z için konu açmıştım gerek oyun kalitesi gerek foto kalitesi gerek ekran kalitesi tatmin etmedi bende böle bir takas yapmayı düşündüm sizce yapmalıyım 4s 64 gb + ipod touch = iphone 5 ?

Bence kerizlik kbmada hani iphone 5 im olsa direk senle anlasirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: BugraGcr

Abicim bendede 4s ve ipod 5 var. İkiside cok temiz seninle ayni seyleri dusunuyorum. Her telefoncu farkli bisi diyor. bir sonuc elde edersen banada haber verisen cok iyi olur :)
    Bu arada bende arastirmadayim. Seni bilgilendiririm.
    Pm atarsan sahibinden'de ilan isini de hallederiz.

pm atıldı ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.