Şimdi Ara

ipod touch 5 + 4s takas iphone 5 veya 5c ile doğru olur mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.İmmortal

quote:

Orijinalden alıntı: Fys

ipod touch 5 ve 4s 64 gb ile iphone 5 karşılığında takas yapmak istiyorum görüşleriniz nelerdir arkadaşlar dünde xperia z için konu açmıştım gerek oyun kalitesi gerek foto kalitesi gerek ekran kalitesi tatmin etmedi bende böle bir takas yapmayı düşündüm sizce yapmalıyım 4s 64 gb + ipod touch = iphone 5 ?

Bence kerizlik kbmada hani iphone 5 im olsa direk senle anlasirdim

haha kusura bakma değil de adam 600 700 fiyat biçince pek kerizlik olmuyor tabi o fiyata verdiğimi düşünürsek kazara ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Python

En kötü 64 gb 4s 1000 tl satabilirsin,ipod touch da 400 e falan gidebilir,etti 1400 bu paraya 2. el 5 yerine az daha ekleyip 5s bile alabilirsin,yada 5 32 gb gibide alabilirsin,yada illa androide geçicem dersen lg g2 32 gb bile olabilir,ki fiyatları baya düşmüş 1300 e vardı geçenlerde 32 gb olan modeli g2 nin,ben uğraşamam satmakla vs. illa iphone 5 ile takas ise garantisini sor,kutu içeriği faturasını vs. sor vede 32 gb olmasını tercih et,değilsede üste 100-150 lira falan almaya bak diğer türlü garantisiz 16 gb 5 ise yanaşmamanı tavsiye ederim.

android kullandım yapamadım ama z1 çok hoşuma gitti o da çok pahalı 2. eliyle takası bile söz konusu olamaz sanırım hatta en çokta şarjı iyi gittiği için istiyorum ama iphoneun 4 linç ekranı benim büyük ekran anlayışımı zevkimi karşılayacak ölçü de umarım ikisini de 1500e çıkartabilirim veya 5s ile takas yapabilirim teşekkür ederim değerli bütün arkadaşların yorumları için

• telefoncularda malesef kaç gb olduğu para etmiyor, hepsine nerdeyse aynı fiyatı veriyorlar.

hatta geçende ipad mini yi satmaya gitmiş arkadaş, telefoncu bu ne işe yarar ki 150 tl veririm demiş

işi bilen birine elden satmaya bakın
  • iphone 5'im olsa anında takas yaparım.
    5s den aşağı bence takasa girme.
    1k 4s eder
    400 falanda ipod 5
    en iyi ip5 1200 lira civarı zaten zarar edersin
  • Değmez.
  • 5c icin ne dusunuyorsunuz arkadaslar deger mi dersiniz
  • bence 64 gb lık ip4s, 5 ten üstün,
    bir de 5te ki bazı problemler insanın kafasını karıştırabiliyor, bıraz daha üstüne nakit ekleyerek 32lik bi ip5s düşünmenı öneririm (ki 7.1 ile 4s cok ilerledi )

.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaesthetica -- 27 Nisan 2014; 18:11:55 >
  • Ederleri nedir bilemem ama 2 cihazı verip 5 alınca mutlu olacağın kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anaesthetica

bence 64 gb lık ip4s, 5 ten üstün,
    bir de 5te ki bazı problemler insanın kafasını karıştırabiliyor, bıraz daha üstüne nakit ekleyerek 32lik bi ip5s düşünmenı öneririm yada 5 (ki 7.1 ile 4s cok ilerledi )

.)

sirf ios 7 var diye dun bir arkadas iphone 5 ile takas etmekten vazgecti ipod olmadan takas edecektik nasip olmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Ederleri nedir bilemem ama 2 cihazı verip 5 alınca mutlu olacağın kesin

5s ya da 5c dusunuyorum bakalim hayirlisi herseyin 5cninde sarji daha cok gidiyormus
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.