Şimdi Ara

İPOD TOUCH 4.G. İÇİN 'Q PEEL,C APPLE PEEL T168' [Bir arkadaşımız aldı, deneyecek..] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.127
Cevap
1
Favori
53.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlr öncelikkle merhaba bende ipod touch 4g 8gb lik model var...1.5 hafta olmadı daha alalı tam iphone alayım derken dün bu ipot dan iphone donusturucu olayını duydum. ama konuyla lgili herhangi bir geniş bilgim yok ben br tane şunlardan alayım diyorum fakat endişeliyim bundan nerde bulabilirim? hadi diyelim aldım bütün hatlar çalışır mı =_= ? simlock olayı falan var mı bunda... en ucuz kaça bulabilirim herhangi bir zararı olur mu? aklımada kara bulutlar gibi sorular doldu....zararları nelerdir yararları nelerdir lütfen yardım ....
    20 Yılını Kör Yaşasan Tanrı 21 De Gözünü Açsa ''Nerdeyim Ben?!! Kim Bu Şahsiyetler?...!'' Deyip Bocalamaz mısın? Ah Bedava Sirke Senmi Baldan Tatlısın?.. Haklısın... Bireyler Bir Paçavra Çevresinde Beleş Yanar Döner.... İmza ; SaGo <3

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan7600

arkadaşlr öncelikkle merhaba bende ipod touch 4g 8gb lik model var...1.5 hafta olmadı daha alalı tam iphone alayım derken dün bu ipot dan iphone donusturucu olayını duydum. ama konuyla lgili herhangi bir geniş bilgim yok ben br tane şunlardan alayım diyorum fakat endişeliyim bundan nerde bulabilirim? hadi diyelim aldım bütün hatlar çalışır mı =_= ? simlock olayı falan var mı bunda... en ucuz kaça bulabilirim herhangi bir zararı olur mu? aklımada kara bulutlar gibi sorular doldu....zararları nelerdir yararları nelerdir lütfen yardım ....

en iyisini en iyi fiyata nerede buluruz+ çabuk bozuluyor mu bunlar.

Yukarı.

• Bende t288 var ipod 4g için.Acil satılıktır. iskypeel.com dan bakabilirsiniz.Sitesinden programı ipoda yükledikten sonra tak çalıştır.İpod 5.0.1 ile kullanmaktayım.İmei kayıtlıdır.Sorunsuzdur.
    Intel i7 930 2.86 Ghz/Gigabyte GA-X58A-UD3R/Gskill 3*2 GB 1600Mhz DDR3 CL7 1.5V Performance Series/Zotac GTX 780/ Seagate 500GB*2(Raid0) Sata2 NCQ 32Mb/ Thermaltake VC3000BWS Armor Junior 750W PSU/Logitech Mx 3200 Cordless Set/Sony W5710 42' Full Hd Lcd/ Vht 160 Watt rms 5.1 Speaker
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost2003

Bende t288 var ipod 4g için.Acil satılıktır. iskypeel.com dan bakabilirsiniz.Sitesinden programı ipoda yükledikten sonra tak çalıştır.İpod 5.0.1 ile kullanmaktayım.İmei kayıtlıdır.Sorunsuzdur.

kardeş en son kaçtan bırakırsın alayım ama bende ipod touch 4g 8gb İOs 5.1.1 var çalışır mı ve programlarını nerden yukluycem
    20 Yılını Kör Yaşasan Tanrı 21 De Gözünü Açsa ''Nerdeyim Ben?!! Kim Bu Şahsiyetler?...!'' Deyip Bocalamaz mısın? Ah Bedava Sirke Senmi Baldan Tatlısın?.. Haklısın... Bireyler Bir Paçavra Çevresinde Beleş Yanar Döner.... İmza ; SaGo <3
  • quote:

quote:

Bende t288 var ipod 4g için.Acil satılıktır. iskypeel.com dan bakabilirsiniz.Sitesinden programı ipoda yükledikten sonra tak çalıştır.İpod 5.0.1 ile kullanmaktayım.İmei kayıtlıdır.Sorunsuzdur.

kardeş en son kaçtan bırakırsın alayım ama bende ipod touch 4g 8gb İOs 5.1.1 var çalışır mı ve programlarını nerden yukluycem

Ürün satıldı.geç kaldınız..
    Intel i7 930 2.86 Ghz/Gigabyte GA-X58A-UD3R/Gskill 3*2 GB 1600Mhz DDR3 CL7 1.5V Performance Series/Zotac GTX 780/ Seagate 500GB*2(Raid0) Sata2 NCQ 32Mb/ Thermaltake VC3000BWS Armor Junior 750W PSU/Logitech Mx 3200 Cordless Set/Sony W5710 42' Full Hd Lcd/ Vht 160 Watt rms 5.1 Speaker
  • quote:

quote:

quote:

Ürün satıldı.geç kaldınız..

tühh behh nasıl satıldı yaaa kaçırdım kaça sattın bari kardeş bende alayım bide nasıl bulabilirim bilgin var mı sağlam olup olmadıgınmı nasıl anlarım...

• ARKADAŞLAR C apple Peel t288 ACİL ARANIYOR SATAN VARSA YAZSIN LÜTFEN ACİLLLLL
  • Türkiyede kullanılabiliyor mu?
    daha önceki sayfalarda kullanılamadığını söylemişlerdi.
    Sadece Yosion Peel kullanılıyor diyorlardı.
  • Bende iPod aldım dedim gmate ile kullanırım fakat boyutu çok büyük okul zamnı çantaya atarsın hadi bı sekilde ama yazın sanki iki telefon taşır gibi olursun diye vazgeçtim ama gmate emei değişmiyor pasaport isleyecen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece iPod touch 4 aparat var aparat dediğin ekranı olmayan 3310 boyutunda bişey ve bataryası flan var ayrı olarak 2 çeşitler bı kılıf gibi tele takılan bide Bluetooth ile anahtarlik tarzı olan var en az120 tl ye mal olur

Orijinalden alıntı: Sadi007

sadece iPod touch 4 aparat var aparat dediğin ekranı olmayan 3310 boyutunda bişey ve bataryası flan var ayrı olarak 2 çeşitler bı kılıf gibi tele takılan bide Bluetooth ile anahtarlik tarzı olan var en az120 tl ye mal olur

anahtarlık şeklinde olandamı var yaw... acaba bi link adres falan verebilirmisinnnnnnnnnnn.............
    20 Yılını Kör Yaşasan Tanrı 21 De Gözünü Açsa ''Nerdeyim Ben?!! Kim Bu Şahsiyetler?...!'' Deyip Bocalamaz mısın? Ah Bedava Sirke Senmi Baldan Tatlısın?.. Haklısın... Bireyler Bir Paçavra Çevresinde Beleş Yanar Döner.... İmza ; SaGo &lt;3
  • arkadaşlar konuyla alakasız ama Acaba nokia e71 gibi veya diğer wifi destekli nokia telefonarını nasıl modem olarak açabiliyoruz... android ve ios da var ama nokiada nasıl açıyoruz... anlatamadıysam eğer şöyle söyleyeyim. hani androidde falan telefonu wifi alıcısı değilde verici olarak açabiliyoruz ya modem gibi iste onu nokiada hangi cihazlarda yapabilirim ve nasıl yapabilirim. İpodu bağlıcamda
    20 Yılını Kör Yaşasan Tanrı 21 De Gözünü Açsa ''Nerdeyim Ben?!! Kim Bu Şahsiyetler?...!'' Deyip Bocalamaz mısın? Ah Bedava Sirke Senmi Baldan Tatlısın?.. Haklısın... Bireyler Bir Paçavra Çevresinde Beleş Yanar Döner.... İmza ; SaGo &lt;3
  • Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki üründen aranızda satın alıp kullanan oldu mu acaba? Ürün hakkında bir çok video izledim fakat bire bir kullanan birilerinden fikir alabilirsem eğer yurt dışından ya getirteceğim yada ebay üzerinden kendim satın alacağım.

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

http://www.ebay.com/itm/Gmate-Bluetooth-External-Dual-SIM-Transformer-for-Apple-and-Android-/280904076940?pt=PDA_Accessories&hash=item4167300e8c#ht_2911wt_1398

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 25 Ağustos 2012; 0:26:49 >

• Şu internet ayarlarını nasıl yaptın 1 haftadır yapmaya çalışıyorum olmuyor. Hattım turkcell

• şuan apple peel t288 tüm özellikleri çalışıyor imei kaydı da yaptım şarjı 2 gün gidiyor (oyun internet radyo kullanınca )bir tek ipodun kendi mp3 programından dınlerken ses kısık geliyor tek sorunu o

Orijinalden alıntı: firatbozan1

şuan apple peel t288 tüm özellikleri çalışıyor imei kaydı da yaptım şarjı 2 gün gidiyor (oyun internet radyo kullanınca )bir tek ipodun kendi mp3 programından dınlerken ses kısık geliyor tek sorunu o

şöyle bir güze renkli videolu bir inceleme yapsanız imei olayını nasıl hallettiniz bizi bilgilendirseniz süper olur.

Orijinalden alıntı: firatilgazli

merhabalar bir soru sormak istiyorum Bu aleti deal extrem veya ebay gibi sitelerden sipriş verdik diyelim imei olayı nasıl oluyor acaba eski kullanmadığım telefonlarımdaki imei leri kullandırabiliyormuyuz ve bunu nasıl yapıyoruz
    Cevap biraz geç olacak ama bundan sonra uğraşan arkadaşlara belki faydası olur.
    Avea için birde bunları deneyin eğer denediğiniz şekilde bağlanamıyorsanız.

apn: internet
    user: asd
    pw: asd
    number: *99#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sat112 -- 22 Ekim 2012; 18:33:02 >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.