Şimdi Ara

İPOD TOUCH 4.G. İÇİN 'Q PEEL,C APPLE PEEL T168' [Bir arkadaşımız aldı, deneyecek..] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.127
Cevap
1
Favori
53.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben peel520de cok basit bir sekilde bilgisayarla eslestirebilmistim,sistemim win7 . imei programinda portu dogru secin. ( eslestirdiniz bluetooth cihazlarindan ozelliklerine girerek portuna bakabilirsiniz. ) bu cihazi alan baska arkadasla mesajlastim o da cozememis :( pasaport kaydi malesef olmuyor ben de denedim yapmadilar .Eger bu cihazda bluetooth ile degistirme olmazsa tek cozum eski bir telefonun imeisini siparis esnasinda firmaya soyleyerek onu gecerli imei olarak atamalaridir.
  • programı denemek için sony ericsson w580de deniyorum. aygıtlardaki port ve buard rate'i bulup aygıt yöneticisinden de kontrol ettim. win 2000 uyumluluk modunda yönetici olarak çalıştırdım win7de. dissable sleeping mode fail hatası veriyor telefonun seri numarasını okumak istediğimde. eğer port yanlış olursa open com port fail uyarısı veriyor.

@ivandrago
    pair connection failed dediğine göre eşleşme de bir sıkıntı var. t288 üzerinden bilgisayarın her zaman bağlanmasına izin vermen gerekiyo olabilir. ya da aynı şekilde bilgisayarda da telefonun her zaman bağlanabilmesine izin vermen gerekebilir. anladığım kadarıyla portla ilgili bir sıkıntı yok.

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI
    2008 HYUNDAI ERA 1.4 SELECT KUM BEJİ
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İvandrago -- 10 Ocak 2012; 13:14:16 >
    |3G, 14.4 Mbps İndirme Hızı | Bluetooth 3.0 | Android 2.3 - Htc Sense 3.0|
    | 540 x 960 Piksel S-Lcd | 8Mp Kamera 1080p Full HD Video Kayıt |
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İvandrago -- 10 Ocak 2012; 13:14:31 >
    |3G, 14.4 Mbps İndirme Hızı | Bluetooth 3.0 | Android 2.3 - Htc Sense 3.0|
    | 540 x 960 Piksel S-Lcd | 8Mp Kamera 1080p Full HD Video Kayıt |
  • yeni imei attiginda cihaz acilir bir sorun olmaz. Sadece gprs'i olan bir telefonun imei'sini at ki, sen internete baglandiginda tekrar kapatmasinlar. Sadece kulaklik olarak gormesi buyuk sorun. Cpeel ile ilgili tum sitelerin iletisim kismina senin yasadigin sorunla ilgili mail attim, eger cozum yolu sunarlarsa yazarim

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI
  • ipod u bugün aldım bir kaç gün içinde peel yada yoiosun dan sipariş vermeyi planlıyorum siz hangisini önerirsiniz arkadaşlar?
    Ender(iPhone 15 Pro Mavi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyret22

vallahi daha imei olayına girmedim ama çince mesaj kesinlikle yok tamamen türkçe geliyor

ÖZELLİKLERİ

1:OPERATÖR İSMİ KENDİLİĞİNDEN GELİYOR
    2:GPRS E BAĞLANDIĞINDA TEL KAPANMIYOR
    3:SADECE IPOD YADA SADEC T288 ŞARJ OLUYOR
    4:SİM REHBERİNİ IPOD İÇİNDEKİ PROGRAMINA KOPYALIYOR
    5:IMEI RECISTER ETMEK GEREKMİYOR SADEC UPLOD EDİYORSUN ANINDA ÇALIŞIYOR
    6:RADYO ADIM ADIM FREKANS FREKANS ÇALIYOR VE HAFIZASINA 10 KANAL KAYDEDİYOR
    7:EN ÖNEMLİSİ ÇİNCE MESAJ OLAYI KESİNLİKEL KARŞİLAŞMADIM VE MMS ALIP GÖNDERİYOR
    8:NUMARALAR ABUK SABUK 90 GİBİ GELMİYOR DİREK KAYITLI İSİM ÇIKIYOR YADA DÜZGÜN NUMARA
    9:MESAJLAR IPHONE GİBİ KİLİT EKRANINDADA OKUNUYOR
    10: SADECE SES KALİTESİ BİRAZ DÜŞÜK MÜZİK DİNLERKEN
    11: SMS VE ZİL SESİNİ AYRI AYRI AYARLİYORSUN
    12:T288 DEN IPOD U ŞARJ EDEBİLİYORSUN
    13:BLUETOOTH VAR
    14. İNCE ZARİF SANKİ IPHONE 4 E PLASTİK KILIF TAKMIŞIN GİBİ DURUYOR GÖRÜNÜŞ SÜPER
    BEN YANLARI KIRMIZI OLANI ALDIM HERKEZ IPHONE 4 ALDIM KAPAKLI KULLANIYORUM ZANNEDİYOR ABARTILI BÜYÜK DEĞİL ÇOK MENNUNUM 1 TANE DAHA ALDIM BİR IPOD TOUCH 4 ALIP ONA TAKICAM ÇOK SÜPER Bİ ALET AĞIRDA DEĞİL PEEL 520 GİBİ SÜPER BİR ALET

DİKKAT DİKKAT T288 COMİNG CİHAZ ALAN ARKADAŞLAR

ARKADAŞLAR İMEİ OLAYINI HALLETTİM CİHAZIN KUTUSUNDA GELEN İMEİ İLE CİHAZIN KULLANDIĞI İMEİ AYNI DEĞİL PASAPORTA KAYIT YAPTIRMAYIN CİHAZ GENE ÇALIŞMAZ BEN BİR ARKADAŞIM SAYESİNDE İÇİNİ AÇIP İÇİNDEN BİR PROGRAM SAYESİNDE DEĞİŞTİRTTİM VE ŞU AN SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR BİLGİNİZE

• YANLIŞ MESAJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyret22 -- 14 Ocak 2012; 20:41:45 >

DİKKAT DİKKAT T288 COMİNG CİHAZ ALAN ARKADAŞLAR

ARKADAŞLAR İMEİ OLAYINI HALLETTİM CİHAZIN KUTUSUNDA GELEN İMEİ İLE CİHAZIN KULLANDIĞI İMEİ AYNI DEĞİL PASAPORTA KAYIT YAPTIRMAYIN CİHAZ GENE ÇALIŞMAZ BEN BİR ARKADAŞIM SAYESİNDE İÇİNİ AÇIP İÇİNDEN BİR PROGRAM SAYESİNDE DEĞİŞTİRTTİM VE ŞU AN SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR BİLGİNİZE

Ben t288i iade ettim ama ivandrago imei problemi yaşıyor. Nasıl yaptığını detaylı olarak anlatır misin?

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI
  • AÇIKÇASI BEN YAPMADIM ARKADAŞIM HALLETTİ 2 DAKİKADA OLDU AMA İÇİNİ AÇTIK BATARYAYI CİHAZDAN AYIRDIK ORALARA KABLO BAĞLADIK SONRA BAX MIDIR BİR ŞEY VARMIŞ BİLGİSAYARDAN CİHAZA BAĞLAMAK İÇİN ONA BAĞLADIK KENDİ YAPTIĞI BİR CİHAZI BAĞLADI SONRA BİR PROGRAM AÇTI BANA GÖSTERMEDİĞİ İKİ TUŞA BASTI CİHAZ KAPALIYKEN YAPTI BÜTÜN BUNLARI SONRA CİHAZI AÇTI 10 SANİYE BEKLEDİ OLDU DEDİ TOPLADIK CİHAZI CİHAZ ÇALIŞTI

Orijinalden alıntı: mfonay

beyret22 biz nasıl halledebiliriz o durumu
    birde ebay den satıcı ile irtibata geçtim cevapları evet imie numarası gönderirseniz cihaza yüklü hale size gönderebiliriz ve tr de böylece çalışır dendi kararsız kaldım gene

Çin malı telefonlara imei atanlardan bazıları deneme yanılma yoluyla imei uydurarak bu işi yapıyorlar. Satıcı sizin gönderdiğiniz imei i atar içine, sonra türkiyede biri o sizin imei i şans eseri kendi cihazına atarsa sizinki de kapanır. Böyle bir durumla karşılaşırsanız kendiniz başka bir imei yüklemek durumunda kalabilirsiniz ya da imei ini attığınız telefonla gidip açtırmak için uğraşmanız gerekir. Bu ihtimali de göz önünde bulundurmak gerekir. Yoksa cpeel yosiona göre ebat olarak daha küçük

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI

• quote:

AÇIKÇASI BEN YAPMADIM ARKADAŞIM HALLETTİ 2 DAKİKADA OLDU AMA İÇİNİ AÇTIK BATARYAYI CİHAZDAN AYIRDIK ORALARA KABLO BAĞLADIK SONRA BAX MIDIR BİR ŞEY VARMIŞ BİLGİSAYARDAN CİHAZA BAĞLAMAK İÇİN ONA BAĞLADIK KENDİ YAPTIĞI BİR CİHAZI BAĞLADI SONRA BİR PROGRAM AÇTI BANA GÖSTERMEDİĞİ İKİ TUŞA BASTI CİHAZ KAPALIYKEN YAPTI BÜTÜN BUNLARI SONRA CİHAZI AÇTI 10 SANİYE BEKLEDİ OLDU DEDİ TOPLADIK CİHAZI CİHAZ ÇALIŞTI

Box diye tabir edilen, imei atan telefoncularda bulunan bir alet. Normal bir kullanıcının kendi telefonuna imei atması için alamayacağı bir alet. Yani alır ama maliyetli olur. Telefoncular bu işlemi yapıyor ama işten anlayanı bulmak gerekir. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. En azından bundan sonra alacak arkadaşlara fikir vermiş oldun.

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI

• vallahi ben benim eski bozulmuş bir telefonun imei sini yaptırdım onunla kulanıyorum
  • Ben de kullanmadığım bir telefonumun imei i yükleyeceğim ama bu işi rastgele kayıtlı numaraları deneyerek bulup atanlar var. Çok düşük bir ihtimal ama bu tür şeyler başına gelen kullanıcılar olmuştu. Sizin için sorun olmaz arkadaşınız yine yapabilir. Ama diğer kullanıcılar telefonculara yaptırmak zorundalar.

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

Ben de kullanmadığım bir telefonumun imei i yükleyeceğim ama bu işi rastgele kayıtlı numaraları deneyerek bulup atanlar var. Çok düşük bir ihtimal ama bu tür şeyler başına gelen kullanıcılar olmuştu. Sizin için sorun olmaz arkadaşınız yine yapabilir. Ama diğer kullanıcılar telefonculara yaptırmak zorundalar.

beyret22 ilede konuştuk imie si kopyalanacak olan telefon 3g yada grps desteği olsa daha iyi olur diye siz ne dersiniz, birde bende eski kullanmadığım 3310 u yada 3100 ı yaptırmayı düşünüyorum ki 3100 gprs özelliği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfonay -- 14 Ocak 2012; 22:41:07 >
  • Eğer 3310'unkini yaparsanız gprs üzerinden internete girdiğinizde imei kopyaladığınız anlaşılır ve bloke edilir. 3100da gprs olduğu için onunkini kopyalatmanız daha mantıklı. 3100ı açmadıkça kopyalattığınız anlaşılmaz

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

Eğer 3310'unkini yaparsanız gprs üzerinden internete girdiğinizde imei kopyaladığınız anlaşılır ve bloke edilir. 3100da gprs olduğu için onunkini kopyalatmanız daha mantıklı. 3100ı açmadıkça kopyalattığınız anlaşılmaz

gerçi birde n95 var film mi bozuk olan onda her çacık vardı onu attırsak 3100 dan bir farkı olurmu ki?
  • İster cpeel, ister yosion alın ikisinde de 3g olmadığından, gprs ile edge hızında bağlanacaksınız. Bu yüzden ister N95 ister 3100ınkini kullanın, değişen bir şey olmaz. İnternete bağlanabilen bir telefon olması yeterli. 3G olmasına gerek yok. Bildiğim kadarıyla henüz peeller görüntülü konuşmayı desteklemiyor.
    Hali hazırda kullanan arkadaşlar facetime konusunda bilgi verirlerse iyi olur. Skype, facetime ile internet üzerinden görüntülü konuşmanın dışında direk görüntülü arama yapmak mümkün mü?

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.