Tekrar ben arkadaşlar , her şey hazırdı gittim baktım teknosaya bimekse electroworld e , hepside 4. nesil var 3. nesil yok . Ben Ankara da 3.nesil 0 bulamaz mıyım acaba , şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: morecolorful
Tekrar ben arkadaşlar , her şey hazırdı gittim baktım teknosaya bimekse electroworld e , hepside 4. nesil var 3. nesil yok . Ben Ankara da 3.nesil 0 bulamaz mıyım acaba , şimdiden teşekkürler.
arkadşım bende 3.nesil aşıcaktım para verilmez 3.nesile ben 4.nesil alıcam arkadaşım çok güzel yha ne yap ne ed 4.nesil al
3.nesil almakta kararlıyım fakat bulamıyorum ya nerden bulabilirim Ankara'da , teşekkürler şimdiden .
quote:
Orijinalden alıntı: morecolorful
3.nesil almakta kararlıyım fakat bulamıyorum ya nerden bulabilirim Ankara'da , teşekkürler şimdiden .
arkadaşım biraz para ekle 4.nesil al 3.nesil alıp napacan seni en çok 3 ay idare eder 3.nesil artık 3.nesil çöpe atılacak yok ben alacam dersen al ama 3g ile 4g arasında büyük farklılıklar var.ve 3.nesil 0 artık üretilmiyo çöp oldu 3.nesil 4.nesil hala üretiliyo 400 tl ise 3.nesil 200 tl koy 4.nesil al çünkü retina ekran,çift kamera,daha bir çok özellik 4.nesilde mesela bir oyun alacaksın 3.nesile hemen kasacak çünkü apple şirketi 5.nesili çıkaracak öıkarıncada sadece 4.nesil ve 5.nesil için oyyun çıkacak ve 3.nesil ler çöp olacak beni dinle 4.nesil al bence bak bende senin gibiydim ama azmetmeyi öğrendim ilk 1g çıktı aacaktım çok pahalı ve özelliksiz geldi bana ve almadım bekledim 2.nesil çıktı onuda almadım kemrayı bekliyorum tama dedikodular çıktı 3.nesilde kamera olacak param hazır bekliyorum ondada çıkarmadı apple ama kamera boşluğu vardı onuda almadım bekledim 4.nesilde kamera var daha ince ve hafif ve daha çok özellik var param hazır 2 ile 4 gün Allah(C.C)ALACAM SENDE BENİM GİBİ YAP HER AY 100 TL KOYSAN ALIRSIN 2 AYDA beni dinle alma bence ben 3,4 yıl bekledim istediğim gibi yaptılarmakineyi aldım tabi bu 3 yıl için de psp ve ps2 aldım onlar güzeldi eşek(af edersin)gibi bekledim at gibi yiyecem aleti (aslı eşek gibi çalıştım at gibi yiyecem)ben bekledim ve oldu şimdi herkeze hava atma zamanı teşekkrüler
MediaMarkt'da stoklarda kalmış olabilir arkadaşım. Ama alma artık desteği de kesebilirler uygulama bakımından...
hepsiburadada var
Herkese teşekkür ederim . Bir öğrenci oldugum için bir anda 600lira vermek bana zor geliyor öyle bi sıkıntım var . Onun haricinde nakit olarak mevcut şu an . Ama benim için 3 de yeterli olucak diye düşündüğüm ve fiyatın da beni zorlamaması nedeniyle yöneldim . 4 ü düşünmedim bile , ama bilmiyorum belki biraz daha bekleyip alabilirim . Çok kararsızım cünkü ben maymun iştahlı biriyimdir . O yüzden bakıcam 2.el de bulamazsam , ve kendimde 4.nesili alma istegi görürsem yaparım bir şeyler.