Bildirim
ipod touch 32gb 2g mi yoksa 3g mi almalıyım??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
%50 daha hızlı işlemci ve grafik işlemcisi var. Ayrıca JB de yapılabiliyor. Kararı sen ver. -
ya ben şu anda sağlam bir jb in olmadığını biliyorum 3g de, ayrıca sorun verme oranı daha yüksekmiş diye duydum 2g ye nazaran.. tabii duyum hep bunlar, ben de 3g almak istiyorum ama eğer 2g daha sorunsuz ise onu tercih edicem.. alacağım ürünün de garantisi yok çünkü.. yani garantisi var da satıcı tarafından sağlanmış garantisi var, diğer türlü 3g 1 yıl sonra falan bozulursa elimde kalır yani..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalim -- 9 Ocak 2010; 3:37:25 > -
Ya bir mp3 player almak istiyorum. Bir tane buldum ama daha önceki deneyimlerime dayanarak kullanıcı görüşlerini almadan bir şey aldığımda hüsrana uğruyorum . SA1ARA08K philips modeli ile ilgili bana bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz?
http://www.akillifiyat.com/Product/ipod_&_mp3_player/philips/en-ucuz-sa1ara08k-02_8gb-fiyati/11-243-66795 -
2G alırsan, 2.2.1 yazılımını kullanmak güzel olur.
Ama 2 nesil arasında çok fazla donanım farkı var.
Yeni çıkan oyunlarda falan 2G zorlanabilir.
Oyunla fazla işim olmaz dersen, 2G alınabilir aslında.
Ben 1G kullanıyordum, donanım olarak oldukça iyiydi.
2G nin donanımı 1 G den daha iyi.
2.2.1 en sevdiğim yazılımdır, şarzı çok iyi gidiyordu ve ısınma falan yapmıyordu.
Karar senin. -
oyun da aslında önemli benim için.. video izlemem pek zaten, müzik dinleyip oyun oynarım.. ama yani 2g alsam nfs shift , fifa10 falan kaldırmaz mı? veya yeni çıkan oyunlar da çok mu zorlanır?
şimdi daha kararsız kaldım, 2g daha sorunsuz gibi duruyor ama performans olarak 3g çok üstte.. düşünmekle de çıkılmıyor ki işin içinden..:) -
Ben 1G ile NFS Undercover, Terminator Salvation, Resident Evil Degeneration ve küçük oyunları falan sorunsuz oynuyordum.
Az 1 ısınma yapıyordu, o da normal zaten.
2G de daha iyi olur, şarzı da 1G den çok gidiyordu. -
3g al , 2g ye bu saatten sonra para verilmez neden daha hızlısı varken yavaş olanını alacaksınki jb 3g de de var -
@oranus, ya bu mp4 ler pek iyi olmuyor, benim kardeşimde vardı pek memnun değildi, tavsiye etmem yani.. ha bununla video izlemişsin, ha da cep telefonunla...
bu yüzden sana önerim mp4 gibi birşey arıyorsan üzerine biraz daha koy veya biraz daha bekle ipod touch 8g al, fiyatı da 350 lira falan.. kesinlikle verilir bu fark aradaki kalite farkı için.. ha dersin ki benim o kadar bütçem yok, o zaman sadece mp3 player al bütçene göre, mp4 oynatmasın, telefon da görür aynı işi.. çünkü mp4 oynatıyor diye aradaki 60-70 liralık fark çok gereksiz.. onun yerine daha iyi bir model al.. -
benim bir arkadaşımda iphone 3gs var, turkcell den aldı o, bir kaç kez takıldığını gördüm o yüzden içime kurt düştü.. ama kesin kes 3g diyorsunuz herhalde değil mi?? -
ya tabiki 3g al..2gyi dusunme bile..yenı uygulamalar hep 3g ıcın cıkıo 2.2.1 le oynayamazsın...ayrıca donma falanda yapmıyor..bn 2 aydır flan kullanıyorum ablamdada 2g var bende 3g 32 gb var..barız daha hızlı 3g ler donma falanda yapmıyor..jb de war aletı kapama yeter..kapasanda pc ye baglayarak 15 sanıyede tekrar eskı halıne gelıo..ayrıca tam jb cıkmıcak dıye bırsey yok yakın zamanda gelır bence..2g alım deme :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kalim
forumda baktım ama göremedim, şimdi ikisinin arasında pek fiyat farkı yok 50 lira var ama ben kararsız kaldım.. 2g almak çok mu kötü olur bu zamanda?? jailbreak de epey önemli benim için..
Ürünün faturası varsa al yoksa alma. türkiyeden alınan cihazlarda fatura istemiyorlar ama yurtdışından alınan ürünler için garantide fatura şart. -
evett, size uyup 3g aldım..:) aldığım ürün de bu:
http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-IPOD-TOUCH-32GB-YENI-3-NESIL-SIFIR-32-GB_W0QQidZZ23188906
hadi bakalım hayırlı olsun.. bu arada şunu sorayım bu teknik servis meselesi çok döndü diye; garantimiz yok diyelim ipod u ne kadara yapar bilkom?? -
iyi bakmamışsın daha ucuza faturalı garantili diyor adam.
http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-iPOD-TOUCH-32-GB-MP3-CALAR-SIYAH-3-NESIL_W0QQidZZ23208764 (525 TL) -
yaa baktım ama gönderdiğiniz satıcı hiç ürün satmamış.. aldığım adam 800 e yakın sırf ipod satmış ve bunların çoğu touch ve de %99 müşteri memnuyeti var.. üstelik kendisi çok ilgilendi, ne zaman mesaj yazsam cevap hemen geldi.. bir kaç kullanıcıya daha attım ama bir türlü ulaşamadım onlara, birisi de 1 gün sonra döndü.. işimi şansa bırakmak istemedim açıkçası, şimdi bir sorun olsa sürekli irtibat halinde olurum ben bu kişiyle ama diğerlerini ara ki bulasın.. -
bu arada belki gg dan touch almak isteyen olur, 700-800 den fazla satışı olup %99 müşteri memnuniyeti ile çalışan ve mesajlarıma cevap veren satıcıların adını vereyim belki sizin için de yararlı olur.. (gerçi benimki daha gelmedi ne olacağı belli değil ama..:))
3 kişiler zaten: benim ürün aldığım " i-touch ", " camsdigital ", bir de " defqon1 "
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X