Şimdi Ara

iPod Touch 3.0 Jailbreak (Windows için redsn0w 0.7.1 ile) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
20.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birşey soracağım.Ben ipod touch ı aldım ve direk 3.0 a yükselttim.Yani karşılaştırma şansım yok.Ama mesela oyun oynadığımda şarj cok cabuk gidiyor.2 saatte biter gibi oluyor.Sonra kapatıyorum oyunu şarj mesela %30 iken bir süre sonra %45 e çıkıyor.sizde nasıl batarya durumu?bu 3.0 versiyonundanmı kaynaklanıyor?sanırım birçok kişi şikayetçi imiş bu durumdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burakko

arkadaşlar birşey soracağım.Ben ipod touch ı aldım ve direk 3.0 a yükselttim.Yani karşılaştırma şansım yok.Ama mesela oyun oynadığımda şarj cok cabuk gidiyor.2 saatte biter gibi oluyor.Sonra kapatıyorum oyunu şarj mesela %30 iken bir süre sonra %45 e çıkıyor.sizde nasıl batarya durumu?bu 3.0 versiyonundanmı kaynaklanıyor?sanırım birçok kişi şikayetçi imiş bu durumdan

Bende de aynı durum var, %20 de ken hop bakmışsın %30 olmuş, ama batarya ile ilgili bir problem göremedim eski versiyonla aynı.
  • Benimkinde batarya kullanıma göre değişiyor. Oyun oynerken %40'a düştü diyelim. oyunu kapatıyorum müzik açıyorum %60 oluyor. Ama normal kullanım olarak süre farkı göremedim ben.
  • Merhaba, bir arkadaşımın ipod unu anlattıklarınızı takip ederek sorunsuz JB yaptık. Ama itunesten crackli oyunları,uygulamaları fln ipod a atarken hata veriyor. Sorun nedir acaba? Bu oyunları ipod a itunes ile kurabilmek için yapmamız gerekn birşey mi var??

Not: Yüklemeye çalıştığımız oyunlar iphone da kullandığım oyunlar, acaba sadece iphone içinmi, ondanmıdır?
  • iPoda iTunestan cracklı oyun atmak için Cydiadan AppSync 3.0 kurmalısın.
  • Bende 1G var.ver 2.1.Direk 3.0 a geçebiliyorum değil mi?2.2.1 yapmam gerekmiyor herhalde..

Birde şu an ipodumda olan müzik,video,oyun vs.leri saklayıp sonra tekrar nasıl atabilirim?Restore da siliniyor hepsi çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Something -- 20 Temmuz 2009; 12:44:18 >
  • müzik ve videolar için ifunbox kullanabilirsin. backup la da olur. programlar ise 3.0 ı desteklemeyenleri kurtaramazsın. back up oyunda kaldığın yerleri ve skorları falan kurtarıyor sanırım.
  • backup olmuyor itunes üzerinden bağlantı gidiyor nedense
  • ya şu dosyayı zip olarak kaydetmişim.Nasıl ipsw yapacağım şimdi?
  • anlatımda bu da vardı zaten.
    dosya uzantılarını görünür yap önce araçlar\klasör seçenekleri\görünüm sekmesinden. sonra .zip i sil .ipsw yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 20 Temmuz 2009; 14:10:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

bluetooth kulaklık falan kullanabiliyor muyuz 3.0 ile ?

ya adres bulanmadı diyor güwenilir başka adres var mı :)
  • Arkadaşımın iPod Touch 2G'sine çok güzel JB yaptım.Ben telefonumdan deneyimli olduğum için herhangi bir problem yaşamadık.Fakat alete uygulama atamıyoruz.Bunun için ne yapmamız gerekiyor?
  • iPoda Cydia'dan AppSync 3.0 yükleyin. Sonra PCden iTunes ile atabilirsiniz.
  • ellerinize saqlık sorunsuz bi sekilde yükledim we gayet memnunum
  • ipodu kapattım suanda acılmıo elma geldiqi zaman donuo :((
  • Restore yapıp tekrar JB yap. Icy'yi yükleME.
  • redsn0w da uploading ram kısımında program çalışmayı durduruyor neden acaba
    haledildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _oguzkaan_ -- 20 Ağustos 2009; 16:13:33 >
  • Ya arkadaşlar ben bu Cydiadan AppSync felan kurdum, App de buldum fakat iTunes uygulamanın 'Valid Application' olmadığını söylüyor.Ne demeye çalıştığını anlıyorum fakat nasıl üstesinden gelebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckys

Ya arkadaşlar ben bu Cydiadan AppSync felan kurdum, App de buldum fakat iTunes uygulamanın 'Valid Application' olmadığını söylüyor.Ne demeye çalıştığını anlıyorum fakat nasıl üstesinden gelebilirim?

Bir çok nedenden olabilir, uygulama hatalı olabilir, başka uygulamalarda da aynı preoblemi verdi mi, hata kodunu tam olarak yazar mısın?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.