İPOD TOUCH almayı düşünüyorum en uygun nerden alabilirim İstanbuldan ? Elektroink mağaza olursa daha iyi olur Garantili olması bakımından.
Forumda dragonstory nickli biri var o satıyor ayrıca eminönünde de mağzası var diye biliyorum 2. el bölümüne gir bak ara sana adresini söyler. Ayrıca 1 yılda garantili ve sıfır satıyor. ben ilkbaharda ipod touch 8gb aldım arkadaştan gayet ilgili bir satıcı parayı yatırdım ertesi gün elime geçti güven konusunda bir sıkıntın olmasın ona karşı...
fiyat?
quote:
Orijinalden alıntı: nero67
Forumda dragonstory nickli biri var o satıyor ayrıca eminönünde de mağzası var diye biliyorum 2. el bölümüne gir bak ara sana adresini söyler. Ayrıca 1 yılda garantili ve sıfır satıyor. ben ilkbaharda ipod touch 8gb aldım arkadaştan gayet ilgili bir satıcı parayı yatırdım ertesi gün elime geçti güven konusunda bir sıkıntın olmasın ona karşı...
Aynı arkadaştan ağustos ayında 3G 32GB aldım. Ertesi gün elime geçti alet. Üstelik şuanda 4G satıyor. Bence kaçırma.
Ben yurtdışından 4G alıyorum. 320 liraya. Sanada yurtdışından almanı tavsiye ederim.
Yurtdışı imkanın yoksa en iyisi dragonstory nickli 2. el bölümündeki arkadaş,dükkanı var sanırım ve düşük miktarda karla satıyor.