Bildirim
İpod Ses yükseltme/kısma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
O durum bazen bende de oluyor. Kulaklığı çıkarıp taktığımda veya cihazı yeniden başlattığımda düzeliyor. -
arkadaslar o telefonun şarjıyla alakalı bı durum sarsına gore durumu kendı otomatık belırlıyo sen nekadar yuksek dınlemeye calsısanda kısıyo o -
quote:
Orijinalden alıntı: bahocuk84
arkadaslar o telefonun şarjıyla alakalı bı durum sarsına gore durumu kendı otomatık belırlıyo sen nekadar yuksek dınlemeye calsısanda kısıyo o
bunu ilk defa duydum.ama sanmıyorum böyle bir şey olduğunu.çünkü bu durumda yandaki ses tuşundan gayet güzel bir şekilde ses istenilen seviyeye getirilebiliyor bende bu durumla karşılaştığımda
arada bendede oluyor dediğiniz gibi.ipodu kapatıp açtığımda yada telefonu açıp kapadığımda sorun düzeldiği için kafama takmadım hiç
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X