Bildirim
İpod Nano Müzik Silmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ipoddaki müzik yerine libraryden silmiş olmayasın?yada otomatik senkronizasyon yüzündende olabilir.otomatik senkronizasyon işaretini kaldırıp öyle silmeyi deneyin derim ben -
evet library den sildim:D itunes de sync fln yazıyo oralara da bastım ama olmadı. -
itunes'ten ipod menüsüne girip "enable disk use" yap sonra "manually manage music and videos" seçeneğini işaretle. sonra ipod music kısmına gir istemediğin şarkıları delete basarak sil -
ipodun mzk kısmında öyle bişey yok bu var
-
summary'e gelsene orda var işte -
summaryden dediğin ayarları yaptım ama müzik sillmek için müziğe geldğimde bu var (ayarları yapmadan da bu vardı hep bu vardı:D)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellifain -- 15 Ağustos 2009; 18:57:13 > -
müziğe gel dedimde sol kenarda küçük resim varya devices'ın altındaki ipodunun resmi ona tıklasan alt sekmeler açılcak. orda bütün şarkıların var. -
çok saol :D:D -
banada çok yardımcı oldun teşekkürler :) -
eyw saol -
Tesekkürler bende becerdim .
nasıl attım bilmiyorum simdi sildim tekrar yazacgım bakalım o nasıl oluyor .
Bunu neden fisi tak yaz sil olmuyor benyapacam yakında -
işe yaradı king sin panpa
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklığın sesi azaldı
- ipod touch 8. nesil
- airpods güncelleme
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- airpods nasıl sıfırlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X