Şimdi Ara

IPOD NANO MU YOKSA CREATİVE ZEN MİCRO PHOTO MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam,ben mp3 player almak istiyorum ve şu anda en beğendiğim modeller ipod nano ve creative zen micro photo.İkisi arasında bir seçim yapamıyorum ama arkadaşlarımdan aldığım bildirimler creative zen micro photoyu almam yönünde.Sizlerin de düşüncesi benim için önemli bu yüzden bir cevap yazarsanız sevinirim.Ayrıca creative micro zen photonun doğubanka gelip gelmediğini,orada garantili olup olmadığını bilen varsa lütfen cevap yazsın.

Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 23 Kasım 2005, 20:22:21 >

• creative zen micro photo nun özellikleri ipod nanoya göre çok daha üstün ama bence ipod nano'nun tasarımı,inceliği onu bir adım öne çıkartıyor. creative'in tipini beğendiysen,ilerde sorun olmaz diyorsan creative i öneririm.
  • ya bunun garantili fiyatını tam olarak bilen var mı? ama garantili olacak...
  • sen değil zen photo
  • sadece başlıkta hata yapmış zaten. postunda 3 yerde "zen" yazmış. yani buralarda doğru yazmış
  • Zen Micro Photo'da iyiymiş ama....
  • ipod nano'yla zen micro photo bence aynı sınıfta olmamalı, ben nano üst düzey bir flash bellekli mp3 olarak görüyorum . Ancak tahmini türkiye satış fiyatları arasında çok da fark olmayacağından 8 gb'lık hafızasıyla ve bir sürü fazladan özelliğiyle zen micro photo çok daha akıllıca bir tercih olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tahmini türkiye fiyatı ne olur civilcivil?
    bi fikrin var mı?
    beklemeye değer mi yani bunun için. en geç şubata kadar beklerim o zamana kadar internet mağazalarında yerini alır sanırım.
    birde bir sürü fazladan özellik demişsin ne gibi fazladan özellikler? foto slayt gösterileri 8gb vb var zen microdan başka ne farkı var?

birde şunu düşünüyorum aklımda zen touch var; ama onu da cebimde taşıyamam diye düşünüyorum. ama ondaki kaliteyi bunda sağlayabilir miyim? birde zen touch'da kumandadan yaptığım ses kalitesini bunda dahili mikrofondan alabilir miyim acaba?

biraz fazla karışık oldu sanırım. ama yardımcı olursanız sevinirim.
  • fiyatının maalesef çok pahalı olacağı kesin , 500-600 den aşağı olmaz diye düşünüyorum ben , tahminen kumandalıya göre dahili kumanda ve fm radyo daha iyi performans gösterecektir ama ben yeni bir sürü özellik demedim ipod nano'ya göre dedim ama onu da yabana atma , eğer radyo ve ses kayıt özelliği kullanmayacaksan boyutları çok küçük olduğu için fiyatı pahalı olmazsa alınabilir bir alternatif gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilcivil -- 13 Kasım 2005, 12:16:59 >
  • ipodda ses kayıt ve radyo yok doğru. ama ses kayıt benim çok işime yarayacak. ya bide tabi denemeden göremem ama iyi bi kulaklıkla zen touch ses kalitesini alabilirim umarım. çünkü aslında aklım zen touch'da ama onu taşımak bende biraz problem olur. sırf bu yüzde zen micro'ya yöneliyorum. yoksa kesinlikle zen touch....
    ama aynı kaliteyi alabilecek miyim acaba...
  • alırsın ama zen micronun kulaklıklarını kullananlar beğenmiyor , yeni bir kulaklık alman gerekebilir
  • micro yu bilmem...ben nano kullaniyorum su an da...(garantili)...

tasarim olarak gercekten cok basarili...micro hakkinda bi bilgim yok ama nano guzel kucuk ipod un adi var tabi birazda...

turkiye garantili fiyati 480 milyon 4gb ligin fakat henuz gelmedi gelicek yakin bi zamanda...
  • tamam usta kulaklık hiç sorun değil. sennheiser 500 olur mu? olmazsa daha kaliteli bi kulaklık da olur kulak içi.
    ama yeter ki o kaliteyi o alette alabileyim ya. walla buna çok sevindim be.
  • eğer 4 gb lık nano nun fiyatı 480 ytl olursa git direk zen micro photo al derim , mx-500 le de gayet güzel kullanırsın
  • bidolu.com'da nano 4 gb 475 ytl ama stokta yok şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi löpçük -- 13 Kasım 2005, 16:06:19 >
  • slm arkadaslar zen micro photo ingilterede 200 paond yani turk parasiyla 500 YTL.bence turkiye fiyati 600YTL den asagi olmaz cunku malum vergiler ama size bide zen sleek e bakmanizi oneririm resimleri ve ozellikleri `zen sleek nasil` basliginin altinda bide zen microyu sarj etmek icin bilgisayar sart sarj aleti yok micronun.
    Ben gerci bu mantigi anlamiyorum ipot a rakibim diyosun ama yedek parca ve aksesuar olarak nerdeyse sifirsin bu nasil bi mantiktir

• Millet ipod'larının ekranı hemen kırılıyo die dava ediyo apple'ı siz hala nano diyonuz.. Yapmayın kardeşim Creative warken başka mp3 markası olurmu bea???
  • normal zen micronun sarj aleti yok mu yani? sadece bilgisayardan mı sarj oluyo? emin misin?
    quote:

Orjinalden alıntı: adahan

slm arkadaslar zen micro photo ingilterede 200 paond yani turk parasiyla 500 YTL.bence turkiye fiyati 600YTL den asagi olmaz cunku malum vergiler ama size bide zen sleek e bakmanizi oneririm resimleri ve ozellikleri `zen sleek nasil` basliginin altinda bide zen microyu sarj etmek icin bilgisayar sart sarj aleti yok micronun.
    Ben gerci bu mantigi anlamiyorum ipot a rakibim diyosun ama yedek parca ve aksesuar olarak nerdeyse sifirsin bu nasil bi mantiktir

• ya arkadaşlar şu konuya bir açıklık getirelim. zen micro sadece bilgisayardan mı şarj oluyor? yani adaptörü yok mu? bu konuda kesin bir bilgi verir misiniz lütfen.

birde başka bir soru; bazı incelemelerde bilgisayara taktığında yazılım istediğinden, ama hepsiburada ve başka bazı yerlerde de yazılım istemeden direk gördüğünden bahsediyor. yani iki farklı şey var ortada. bilgisi olan var mı?
  • evet arkadaslar cok arastirdim creativenin sitesinede baktim sarj alti yazmiyor.usenmedim gittim kutuyu actirip baktim gene yok gene yok sinirden aynen bu haldeydim iste .Bu nasil bir ticari anlayistir sirf bu yuzden micro almaktan vaz gectim.sonra hdi neyse micro photoda vardir dedim ondada cikmadi ben daha ne diyeyim.o yuzden zen sleek e dondum ama oda 200 gr.photosununda 135 gr oldugu yaziyo internette.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.