Şimdi Ara

IPOD NANO MU YOKSA CREATİVE ZEN MİCRO PHOTO MU? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • photo da en az 600 olur bence. yani pahalı olacağı kesin.....
    quote:

Orjinalden alıntı: EX_PRO

Zen Micro Photo

• rica ederim krbck. sonuçta bi kere alacaksın. şöyle söyleyeyim alette removable disk diye bi seçenek var. bunu seçince 128 mb - 4gb arasında alan seçiyosun((( eski sürümde 2gb di ama son sürümde 4gb yapabiliyorsun))) sonra bütün bilgisayarlarda yazılımsız kullanabileceğin flashbellek i oluyo. buraya istediğini atıyorsun. sonra eve gelince kendi bilgisayarına takıp aktarabilirsin hiç sorun değil. tuşlarda low-medium-high olmak üzere 3 tane hassasiyet ayarı var. ilk kullanımda zor gelebilir biraz " benim alışmam 1-2 saat sürdü" sonra kullanımı çok kolay.
    quote:

Orjinalden alıntı: krbck

şu removable diski biraz daha açıklar mısın. oraya programsız atabiliyorsak sonuçta her bilgisayardan istediğimiz şeyi alırız sonra kendi bilgisayarımızda onu normal çekilde tekrar atarız. bu mümkün değil mi?

birde o alan 2 gb değil mi? yani aletin tamamına farklı veri atamıyoruz

biliyorum çok oldum ama birşey daha var, tuşların duyarlılığını ayarlayabiliyor musun?

yaw schneller çok soru soruyorum kusura bakma ama ama gerçekten çok yardımcı oldun. cevapların için çok teşekkürler.

• walla ipod hakkında çok fazla bi bilgim yok. şahsen ipod nano yu kullandım ve renkli, küçük hoş bi alet. tabi ekran kırılması varki bence bu sorunun kesin olarak ortadan kalktığını bilmeden almak biraz riskli. garantili olsa bile uğraş dur.
    quote:

Orjinalden alıntı: BasCuDa

selamlar...
    ben de iPod nano 4 gb almaya niyetim var. Hepsiburada da 468 YTL, taksit imkanları da var. belli isteklerim var, simdi ben pek fazla mp3 dinlemiyorum, evimde pc var, üni bulundugum sehirde zaten, yani günlük 1 ya da 2 saat ancak dinlerim o kadar. yalnız bir mp3 player almak istiyorum, istediğim mp3 çalarda bi kere kesinlikle ses kalitesi cok onemli, özellikle bass hastasıyım bi arkadaş almış iPod 2gb onda dinleme imkanım oldu gerçekten tatmin oldum, kullanım kolaylıgı şıklıgı çok önemli değil, fakat öyle dedim diye 250gr lık bi alette olmasın tabi. ses kalitesi iPod gibi iyi oLan başka bi cihaz var mı varsa fiyat karşılaştırması nasıl?
    bu arada karmaşık bi soru yazdım ama idare edin, bu saatte anca böyle oluyo :)
    bi de sunu diycem, iPod nano ekran kırılma çizilme gibi tehlikesi varmış, iPod da bunu kabul etti üretilen cihazların %1 lik kısmında böyle bi sorun görünüyomuş, geri alıyomuş diye duydum...
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schneller -- 18 Kasım 2005, 16:34:44 >

• schneller dostum micronun şarjı ne kadar gidiyor? yani asıl sormak istediğim muvolarda bir sorun varmış sanırm. örneğin kapattığında alet uyku moduna geçiyormuş.yani yine batarya yiyormuş. bir gün sonra açtığında sarj kendiliğinden azalmış oluyormuş. bunda da aynı durum var mı? muvoda bunun için sarj bitmesin diye bataryayı çıkarıyorlar kapğatınca mesela. yani sen sarj edip 2 gün hiç dinlemediğinde sarjı azalmış oluyor mu?
  • selam zen micronun pili internette satılıyor mu? zen touch ve muvo için buldum ama onun için göremedim.
  • doğrusu şimdiye kadar hiç dikkat etmedim durup dururken pil bitiyomu. bana biraz saçma geldi ama bilmiyorum. bence uzun kullanımlar için pil yeterli değil. eğer yarı yolda kalmak istemiyorsan yedek pil alman şartki türkiyede hiçbi yerde zen micro için pil bulamadım. kalemtraşın dediği gibi muvo için var ama micro için henüz yok yda bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: krbck

schneller dostum micronun şarjı ne kadar gidiyor? yani asıl sormak istediğim muvolarda bir sorun varmış sanırm. örneğin kapattığında alet uyku moduna geçiyormuş.yani yine batarya yiyormuş. bir gün sonra açtığında sarj kendiliğinden azalmış oluyormuş. bunda da aynı durum var mı? muvoda bunun için sarj bitmesin diye bataryayı çıkarıyorlar kapğatınca mesela. yani sen sarj edip 2 gün hiç dinlemediğinde sarjı azalmış oluyor mu?

bu bahsettiğin olay sorunlu muvo larda oluyo yane arızalı... benim muvo da hiç bole bi sorun yok şarj 9 saat civarı gidiyo kağalıyken de gitmiyo 2 gün kapalı kaldı bu 2 gün boyunca toplamda yaklaşık 9-10 saat kullandım anca bitti... yane kapalıyken pil yemiyo...
  • creative zen micro photonun ne zaman Türkiye'ye geliceğini bilen var mı?
  • tabiki nano.... kalite hissi herşeydir.... çok iyi düşün... önce küçülsünde cebime girsin zen....

ben ilk yaz tatili dönüşü tanıştım 2gb ile arkadal getirdi amerikadan.... harika bişey....
    ama şimdilerde sony ni aurasını düşünebilirsin... foto istenmiyosan...
  • creative zen gördüğüm en tipsiz mp3 calarlardan birisi
    zen photoyu görmedim ama zen e benziyosa hiç sansı yok
    hem ipod minide flash bellek var bu cok büyük bi avantaj-yere düşünce bozulmicak mp3 playerın..
    ipod o fiyatı hak edermi etmezmi tartısılır
    ama ben ipodu secerdim,şeklini yiyim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.