Şimdi Ara

İpod nano 7.nesil mi ipod touch 4.nesil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300-350 tl bütçeye sahibim sizce ipod touch 4. Nesil mi ipod nano 7.nesil mi almalıyım. KUllanma amacım serviste müzik dinlemek vb belki bazen oyun oynarım diyorum aklıma touch geliyor fakat nanodaki radioda beni çekmiyor deil. Bu arada olursa touch 2.el nano
    sıfır alabileceğim sizce ne yapmalıyım avantajları dezavantajları nelerdir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kişisel fikrim kesinlikle ipod touch 4. nesil alman.Dediğin gibi radyo eksiği senin için çok çok önemli değilse temiz bir touch bulursan kaçırma.Yaklaşık 1 senedir touch kullanıyorum ios saolsun 1 kere bile sıkıntı çıkartmadı.Son çıkan bazı oyunlar hariç binlerce oyunu rahatlıkla kaldırıyor alet zaten.

Aleti alırsan muhtemelen ios sürümü 6.1.3 ve ya daha düşük sürüm ile gelecektir.7.0.2 destekliyor mu bilmiyorum ama destekliyorsa bile kesinlikle geçme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 10 Ekim 2013; 17:11:47 >
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    İpod nano 7 nesil'in ses çıkışı çok düşük.. Teknosa test standında bayağı inceledim ses çıkışı 5 ve 6 nesile göre az çıkıyor..
    Temiz ipod nano 5 bulursan tavsiye ederim..
    Ya da ipod touch 4 de satın alabilirsin ses çıkışı daha yüksektir ve ayrıca denon audio yüklersen 10 band eqolayzırla mükemmel ses kalitesi elde edebilirsin.. Radyo'yu internetten dinlersin tabi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpod touchın şarj ömrü hakkında fikrin var mı? Yoksa ben söyleyeyim çok kötü oyun oynarım bazen diyorsun sıfır almayacaksın adam ister istemez batarya ömründen de yedi oynayacağın oyuna göre değişir ama mesala fifa 14 max 25 30 dakika sonra şarj bitecek ama şarkı video internet içinse düşünülebilir ama 5 alsan daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun peki sizce touch 4.nesil 8gb yeter mi 16 mı almalıyım ve nano dediğiniz kadar kötü mü ?

• Haklısınız benim tereddütlerim de batarya yönünde bn günde en fazla 2 saat kullanırım onunda 1 saati müzik dinlerim zaten ipadim var fifa fln ipadde oynuyorum basit oyunlar oynarım subway surfers fln

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipod nano 4. nesil, 8 gb
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.