ipod 3g ile voip tarzı programlarla gorusme yapmak ıstıyorum. ucretsız olanı var mı , 5 dk felan kulanımlık denemek için ? ve daima kullanan arkadaşlardan 1 2tane ucuz ve ii servis veren program önerisi alabilirmiyim..
birde skype duydum fakat hiç kullanmadım , fiyat ve kullanış olarak nasldır ?
not : tr deyim, yurtdısında kullanmıcam
skype 5dk deneme suresi verir sonraki aramada kontor ister, kontor aylik 5 eurodur. butun avrupa-yurtici konusma sinirsizdir. viva
sevgili arkadaşım ipod'unuza FRING yükleyiniz hem diğer fringcilerle bedava hem SIP üzerinden voip ile herhangi bir yönü ucuza arayabilirsiniz bana hangi yönü ucuza aramak istediğinizi söyleyin ona göre SIP tavsiye edeyim
quote:
Orijinalden alıntı: elektra
sevgili arkadaşım ipod'unuza FRING yükleyiniz hem diğer fringcilerle bedava hem SIP üzerinden voip ile herhangi bir yönü ucuza arayabilirsiniz bana hangi yönü ucuza aramak istediğinizi söyleyin ona göre SIP tavsiye edeyim
valla dostum hepsi tr ıcın işte cep telefonu aramak ıcın
turk telekom wirofon hizmetini de kullanabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: VIVA
skype 5dk deneme suresi verir sonraki aramada kontor ister, kontor aylik 5 eurodur. butun avrupa-yurtici konusma sinirsizdir. viva
1 ay sınırsız 5 euroysa gayet güzel rakam
1 ay sınırsız 5 euro olmaz, mutlaka konuşma başı ücretlendirilir
eğer TR'de cep tel arayacaksanız size 12voip'yi tavsiye ederim, daha ucuzu yok, dakikası 2ct'ten (yaklaşık 4 kr) arayabilirsiniz, 10 euro yükleyip 3 ay bu tarifeden konuşursunuz, sabit hatları da 0,5ct (yaklaşık 1 kr)'a arayabilirsiniz, burada önemli husus adil kullanım koşullarına dikkat etmek. Üst üste belli bir süre aşıldığında ücretlendirme farklı oluyor. Detayları sitesinden inceleyebilirsiniz, kolay gelsin.