Şimdi Ara

ipod ile voip yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod 3g ile voip tarzı programlarla gorusme yapmak ıstıyorum. ucretsız olanı var mı , 5 dk felan kulanımlık denemek için ?
    ve daima kullanan arkadaşlardan 1 2tane ucuz ve ii servis veren program önerisi alabilirmiyim..

birde skype duydum fakat hiç kullanmadım , fiyat ve kullanış olarak nasldır ?

not : tr deyim, yurtdısında kullanmıcam

• skype 5dk deneme suresi verir
    sonraki aramada kontor ister, kontor aylik 5 eurodur. butun avrupa-yurtici konusma sinirsizdir.
    viva
  • sevgili arkadaşım ipod'unuza FRING yükleyiniz
    hem diğer fringcilerle bedava hem SIP üzerinden voip ile herhangi bir yönü ucuza arayabilirsiniz
    bana hangi yönü ucuza aramak istediğinizi söyleyin ona göre SIP tavsiye edeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektra

sevgili arkadaşım ipod'unuza FRING yükleyiniz
    hem diğer fringcilerle bedava hem SIP üzerinden voip ile herhangi bir yönü ucuza arayabilirsiniz
    bana hangi yönü ucuza aramak istediğinizi söyleyin ona göre SIP tavsiye edeyim

valla dostum hepsi tr ıcın işte cep telefonu aramak ıcın
  • turk telekom wirofon hizmetini de kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIVA

skype 5dk deneme suresi verir
    sonraki aramada kontor ister, kontor aylik 5 eurodur. butun avrupa-yurtici konusma sinirsizdir.
    viva

1 ay sınırsız 5 euroysa gayet güzel rakam
  • 1 ay sınırsız 5 euro olmaz, mutlaka konuşma başı ücretlendirilir

eğer TR'de cep tel arayacaksanız size 12voip'yi tavsiye ederim, daha ucuzu yok, dakikası 2ct'ten (yaklaşık 4 kr) arayabilirsiniz, 10 euro yükleyip 3 ay bu tarifeden konuşursunuz, sabit hatları da 0,5ct (yaklaşık 1 kr)'a arayabilirsiniz, burada önemli husus adil kullanım koşullarına dikkat etmek. Üst üste belli bir süre aşıldığında ücretlendirme farklı oluyor. Detayları sitesinden inceleyebilirsiniz, kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum evet guselms.skype de dk 2cenr.t sıye bılıyorum yanı dk sı 40 kurusa gelıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.