Bildirim
ipod classic e oyun yükleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet bende de ipod classic 80 gb var ve ben de merak ediyorum bu bedava oyun yükleme işini , çünkü bir oyun için Jobs amcama 5$ vermeye gönlüm el vermiyor... -
hangi tur oyun yukleyebiliyoruz ornek;; -
bende de 30 gb var.nasıl yapcaz bu ısı bende oyun ıstıorum -
internette bir sürü oyun var. kalite olarak ta gayet güzel. "Lost" un bile oyunu var. ben 5-6 tane indirdim. indirdiğim yerde nasıl yükleneceği de yazıyor. bilgisayarım-ipod-gizli dosyaları göster-ipod controller ın içine at diyor. ipod controller dosyasını içine giremiyorum. -
işte link. çözen olursa bilgi versin.
http://www.fsmobilez.com/free-mobile-scripts/index.php?q=f&f=/Free+Ipod+Games -
ayrintili bicimde anlatin nasil yuklucez -
oyunu sonra bir formata cevirmemiz gerekiyo mu anlatin -
Bu oyunları 6. nesil classic ve 3. nesil nano'larla kullanamıyoruz maalesef, yapabilen varsa beri gelsin
5 veya 5.5 nesil iPod kullananlar için burda nasıl yapılacağı kısaca anlatılıyor zaten.. -
ben amerikadan bestbuy denen magazadan aldim ipod classic 160gb hangi nesil oldugu yazmi yo bir bakarmisiniz bestbuydan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X