Bildirim
ipod a film mp4 çevirme ihtiyacı olan cevap yaazsın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
çevirimi kaliteli yapıyormu?
bana bir mail atsan mümkünse deneyelim.. -
valla bana da verirsen çok iyi olur kaç gündür uğraşıyorum bide altyazı eklenebiliyor mu senin vereceğinde -
bendede lisansli var xilisoft ipod video converterquote:
Orijinalden alıntı: murat5535
valla bana da verirsen çok iyi olur kaç gündür uğraşıyorum bide altyazı eklenebiliyor mu senin vereceğinde -
biraz geç oldu amaquote:
Orijinalden alıntı: Colt
bana bir mail atsan mümkünse deneyelim..
çevirim kaliteli ama kullandığın programa göre deiğişiyo benim kullanımdığım net oluyo -
allok video to mp4 player programını yükle License Name: Dr.XJ - a Way To Free Worldquote:
Orijinalden alıntı: murat5535
valla bana da verirsen çok iyi olur kaç gündür uğraşıyorum bide altyazı eklenebiliyor mu senin vereceğinde
License Code: 45D0A49F
bunlarda program şifreleri bunları gir istediğin süre kadar çevir -
Ben de Total Video Converter programını önereyim bari, uzun süredir denediğim programların en başarılısı diyebilirim, altyazı eklemeyi de destekliyo üstelik.. Programa ulaşamayanlar bana ulaşabilirquote:
Orijinalden alıntı: honoristan
allok video to mp4 player programını yükle License Name: Dr.XJ - a Way To Free World
bunlarda program şifreleri bunları gir istediğin süre kadar çevir
Alıntıları Göster
-
Bende Free studio manager 2.1 var.Süper h.ç uğraştırmıyor.Ekrana göre farklı kalitelerde yapabiliyor.Tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: sh33p3r
Ben de Total Video Converter programını önereyim bari, uzun süredir denediğim programların en başarılısı diyebilirim, altyazı eklemeyi de destekliyo üstelik.. Programa ulaşamayanlar bana ulaşabilir
Alıntıları Göster -
Bana Herhangi Birini Özelden Yollarsanız Sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: TAVCI
Bende Free studio manager 2.1 var.Süper h.ç uğraştırmıyor.Ekrana göre farklı kalitelerde yapabiliyor.Tavsiye ederim
Alıntıları Göster
Neyse Verilen Programları Buldum Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 10 Kasım 2007; 16:22:28 >
-
videora ipor converter var çok memnunumquote:
Orijinalden alıntı: Metz
Bana Herhangi Birini Özelden Yollarsanız Sevinirim
Neyse Verilen Programları Buldum Teşekkürler
Alıntıları Göster -
hehe bende de war gerçi ipod kullanmıorum ama telefon için çok işe yarıo. bi kaç gün soorada touch alınca tadından yenmiiicek. isteyen olursa yollayabilirim. dahda iisi rapidden buraya koyabilirm ama forumun bu kısmının kurallarını tam bilmiom. link wermek yasak mı deil mi... derseniz yasak deil o zaman linkte koyabilirim zaten rapidde warquote:
Orijinalden alıntı: ApAtHe89
videora ipor converter var çok memnunum
Alıntıları Göster
-
nasıl oluyor o iş ?quote:
Orijinalden alıntı: spinalsurgeon
hehe bende de war gerçi ipod kullanmıorum ama telefon için çok işe yarıo. bi kaç gün soorada touch alınca tadından yenmiiicek. isteyen olursa yollayabilirim. dahda iisi rapidden buraya koyabilirm ama forumun bu kısmının kurallarını tam bilmiom. link wermek yasak mı deil mi... derseniz yasak deil o zaman linkte koyabilirim zaten rapidde war
Alıntıları Göster
-
kardes elimde video war ama bi türlü çeviremiyorum..Gerçekten çok iyi olur..pm ini bekliorumquote:
Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç
nasıl oluyor o iş ?
Alıntıları Göster -
mp4 yaptıkdan sonra nereye atıcaz bilmiyorumdaquote:
Orijinalden alıntı: antoniosancho
kardes elimde video war ama bi türlü çeviremiyorum..Gerçekten çok iyi olur..pm ini bekliorum
Alıntıları Göster(iPod 30 Gb)
-
en iyisi winavi ipod converter orjinalini satın alın gayette güzel dönüştürüyoquote:
Orijinalden alıntı: OnLyCARSI
mp4 yaptıkdan sonra nereye atıcaz bilmiyorumda(iPod 30 Gb)
Alıntıları Göster -
only çarşı dönüştürdüğün mp4 librarydeki video bölümüne at bilgisayarın ipodu gördükten sonra video bölümüne gel(ipodun içinden) orada tikleyip en alt sağda yazı var onu tıklıcan adı neydi hatırlayamadım sonra dönücekquote:
Orijinalden alıntı: cliffburnstein
en iyisi winavi ipod converter orjinalini satın alın gayette güzel dönüştürüyo
Alıntıları Göster
-
gerçekten çok memmun olurum yardımcı olursanquote:
Orijinalden alıntı: Colt
bana bir mail atsan mümkünse deneyelim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: honoristan
allok video to mp4 player programını yükle License Name: Dr.XJ - a Way To Free World
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: honoristan
Dostum bu hatayı neden veriyor bende? Sebebini bulamadım..
-
yardım!quote:
Orijinalden alıntı: stigmata_quote:
Orjinalden alıntı: honoristan
Dostum bu hatayı neden veriyor bende? Sebebini bulamadım..
Alıntıları Göster
-
codec yükledim ama hala aynı hatayı veriyor bende..quote:
Orijinalden alıntı: stigmata_
yardım!
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X